Walia 2-3 Polska (el.MS)
- Iver.pk
- Juventino

Ja nie za bardzo rozumiem p. Janas:mianowicie DLACZEGO FRANKOWSKI NIE GRA W PIERWSZEJ 11 :!:
:!: jak nie Drewno-Rasiak do jakis Wlodarz-ktory nic nie zrobil na boisku! Chyba Janas nie przepada za Frankiem ale jak tak dalej pojdzie to moze ja zadebiutuje u boku Zurawia
Co do meczu to dla naszych pilkarzy rozpoczal sie kolo 70 min
Dobrze ze tym razem starczylo nam czasu zeby zmienic wynik-ciesze sie z 3 pkt. bo teraz mamy naprawde realne szanse na awans!! moze znowu bedziemy ogladac Polske na MŚ 
Co do meczu to dla naszych pilkarzy rozpoczal sie kolo 70 min

- Andryk
- Juventino

2 miejsce cieszy, poniewaz nie mamy jakies duzej straty do anglików. Czasami myśle że Polska jest lepsza od anglików, nie dlatego ze mają lepsze umiejetnosci bo wszyscy wiemy ze tak nie jest, ale dlatego ze wiekszosc wkłada serca w mecze i widać po nich jak bardzo walczą!!!
trzy punkty bardzo waznem, bo znó wywiezione z boiska rywala
mam nadzieje, że nie bedziemy janosikami 8)
trzy punkty bardzo waznem, bo znó wywiezione z boiska rywala
- gosciu_Muranista
- Juventino

3 punkty są to najważniejsze ale mecz mnie nie zachwycił nic ciekawego się nie działo dopiero(ale jak to mówi mój kolega to wynik idzie w świat).Dopiero od 70 minuty coś zaczęło się dziać.
Ku mojej wielkiej radości znowu Franek gola strzelił!!! Jestem pod wrażeniem Rząsy wreszcie dobrze zagrał w kadrze za to Bąk mnie rozczarował niespodziewałem się takiej gry. Walia brutalnie grała a Savage to po pysku powinien dostać.
Ku mojej wielkiej radości znowu Franek gola strzelił!!! Jestem pod wrażeniem Rząsy wreszcie dobrze zagrał w kadrze za to Bąk mnie rozczarował niespodziewałem się takiej gry. Walia brutalnie grała a Savage to po pysku powinien dostać.
- pieny
- Juventino

Frankowski to kozaaak udowodnił że niewazne z kim gramy gdzie gramy ...i wogle
powinien grać w pierwszym skałdzie Mysle że tearz sie zarysował system jakim mamy grać 4-4-2 bez żadnych jakis pierdół a w srodku Mila z Szymkowiakiem reszta wiadomo .... baraż mamy zapewniony na benk 8)
- Bany_DG
- Juventino

No powoli można stwierdzić że z chaosu wyszło światło mamy bobry atak obrona mogła by grać lepiej ale i tak jest ok pomoc też ok ale jeszcze trza rozgrywającego I mamy oczywiście KRZYNALDO :!:
8) I W TEN SPOSÓB WYGRYWAMY Z wALIĄ I z Austrią
- darel
- Juventino

BRAWO, BRAWO, BRAWO i jeszcze raz BRAWO. Bardzo ważne zwycięstwo.
Poczateki meczu nie zachwycił. O palpitacje serca przyprawiało mnie to, co wyprawiała obrona, a szczególnie Baszczynski z Rząsą. Dobrze, że w bramce stał Dudek, który zagrał bardzo solidnie. :-D
Do przerwy gra wygladała tak, jakby Polaków satysfakcjonował remis i wogóle nie mysleli o zwyciestwie. Na poczatku drugiej połowy nic sie nie zmieniło. Walijczycy cisneli i stało sie - nie wiem, czy cos najgorszego, czy najlepszego co mogło sie przydarzyc polskiej reprezentacji 8) - strata bramki. Odrazu na boisku pojawił sie Frankowski i zaczęła sie gra. Walijczycy musieli strzelić bramke, żeby Polacy zaczeli grac. Fantastycznie Frankowski - on poprostru musi grac w podstawowym składzie. Żurawski też pokazał klase przy swojej bramce, a Krzynówek - poprostu kapitalny strzał. Nawet stracona w koncówce bramka nie zmaciła mojej radości.
Ostatnie 20 min meczu było fantastyczne :-D i w pełni usprawiedliwia piwerwsze nieudane 70 min.
Poczateki meczu nie zachwycił. O palpitacje serca przyprawiało mnie to, co wyprawiała obrona, a szczególnie Baszczynski z Rząsą. Dobrze, że w bramce stał Dudek, który zagrał bardzo solidnie. :-D
Do przerwy gra wygladała tak, jakby Polaków satysfakcjonował remis i wogóle nie mysleli o zwyciestwie. Na poczatku drugiej połowy nic sie nie zmieniło. Walijczycy cisneli i stało sie - nie wiem, czy cos najgorszego, czy najlepszego co mogło sie przydarzyc polskiej reprezentacji 8) - strata bramki. Odrazu na boisku pojawił sie Frankowski i zaczęła sie gra. Walijczycy musieli strzelić bramke, żeby Polacy zaczeli grac. Fantastycznie Frankowski - on poprostru musi grac w podstawowym składzie. Żurawski też pokazał klase przy swojej bramce, a Krzynówek - poprostu kapitalny strzał. Nawet stracona w koncówce bramka nie zmaciła mojej radości.
Ostatnie 20 min meczu było fantastyczne :-D i w pełni usprawiedliwia piwerwsze nieudane 70 min.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Lypsky
- Juventino

Nie prownuj tych dwoch zawodnikow :lol:Iver.pk pisze:jak nie Drewno-Rasiak do jakis Wlodarz-ktory nic nie zrobil na boisku!
Ten jakis Wlodar przyczynil sie do zwyciestwa z Irlandia (to ze zachowal sie glupio i dostal czerwo to juz inna sprawa).Nie wiem czy nic nie zrobil na boisku :roll: staral sie jak mogl a w pierwszej polowie caly zespol nie czarowal.
O to juz sie nie martw,tak nisko nie spadniemy 8)Iver.pk pisze:Chyba Janas nie przepada za Frankiem ale jak tak dalej pojdzie to moze ja zadebiutuje u boku Zurawia![]()
Szczegolnie dobrze sie zachowal kiedy stracilismy bramke :lol:gosciu pisze:Jestem pod wrażeniem Rząsy wreszcie dobrze zagrał w kadrze
To tylko biedny homoseksualista 8)gosciu pisze:Walia brutalnie grała a Savage to po pysku powinien dostać.
Mecz zaczal sie dla nas w 70min i to jest niepokojace :? wczesniej Walijczycy mogli spokojnie strzelic jeszcze dwie bramki ale na szczescie ualo sie
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Lypsky
- Juventino

Dla ciebie zawsze beda lepsi wislacy :lol: niewazne czy to Kukielka czy Rasiak byle gral w Wisle 8) Co do Wlodarczyka zagral slabo wislacy zagrali(w drugiej polowie)lepiej.Musisz byc zadowolony 8)paku pisze:DjJuVe Heh dziwny jestes koleś ;] Niby co zrobił Twoj Włodarczyk ? Biegał Biegał i sie zmęczył i tyle. Nie widzę go w pierwszej 11 Polski, choć lepszy od Rasiaka jest
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Camillo
- Juventino

Można powiedzieć ,że mecz rozpoczął się w 70 minucie. Polska zaczęła świetnie grać dopiero jak wszedł Frankowski i Mila. Pi ekny gol Frankowskiego rozruszał naszą drużynę, która uwierzyła, że ten mecz można wygrać. Potem dwa równie piękne gole Żurawskiego i Krzynówka i zrobiło się trzy jeden.Niestety potem strzelił jeszcze Hartson (nie wiem czy nie ręką). Ogólnie byłó całkiem nieżle.
Forza Frankowski!!! :shock:
Forza Frankowski!!! :shock:
- paku
- Juventino

Poprostu jestem obiektywny, Włodarczyk zagrał w meczu z Irlandia dobrze i chwała mu za to, niech gra w innych meczach tak jak z Irlandia a bende za tym zeby to on grał zamiast Wislaków. A co do Kukły (Kukiełka)DjJuve pisze:Dla ciebie zawsze beda lepsi wislacy :lol: niewazne czy to Kukielka czy Rasiak byle gral w Wisle 8) Co do Wlodarczyka zagral slabo wislacy zagrali(w drugiej polowie)lepiej.Musisz byc zadowolony 8)paku pisze:DjJuVe Heh dziwny jestes koleś ;] Niby co zrobił Twoj Włodarczyk ? Biegał Biegał i sie zmęczył i tyle. Nie widzę go w pierwszej 11 Polski, choć lepszy od Rasiaka jest
Tyle na ten temat. Pozdrawiam Dj
- kouba
- Qualità Juventino

tu sie zgodze z Toba, ale sam musisz przyznac, ze Franek wiecej wniosl do gry niz WlodarDjJuve pisze:Nie prownuj tych dwoch zawodnikow :lol:Iver.pk pisze:jak nie Drewno-Rasiak do jakis Wlodarz-ktory nic nie zrobil na boisku!
Ten jakis Wlodar przyczynil sie do zwyciestwa z Irlandia (to ze zachowal sie glupio i dostal czerwo to juz inna sprawa).Nie wiem czy nic nie zrobil na boisku :roll: staral sie jak mogl a w pierwszej polowie caly zespol nie czarowal.
Gra Polakow mnie zaskoczyla, szczegolnie koncowka. Poki bylo 0-0 mecxzy byl strasznie nudny. Polacy grali od niechcenia. Walia stwarzala tylko sytuacje z naszych bledow. Nawet dobrze, ze strzelili ta bramke, bo sie przynajmniej obudzili Polacy. Potem mnie zaskoczyli swa gra. Widac, ze nie chceli skonczyc z tym 1-0 w plecy :? Chwala im za to, ze potrafili strzelic 3 bramki w tak krotkim okresie czasu i przy takim stanie. Mysle, ze juz 2. miejsca w grupie mozemy byc pewnie, bo nie wierze w to, ze przegramy dwa mecze, z Walia i Austria u siebie. Teraz czas by nie stracili glupio pkt z 'galactikos Azerbejdzanos', ktora o malo co nie urwala pkt 'wielkiej' Anglii
- Dragon
- Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Napewno 1 połowa nie zwiastowała tak emocjonującego meczu. W 2 zaś obejrzeliśmy kawał dobrej piłki.
Fatalny błąd Rząsy przy bramce. Potem nasze rozpaczliwe ataki nie przynosiły skutku. Wkońcu znów dał o sobie znać świetny Frankowski. Myślę, że w następnym meczu już wyjdzie w 1 składzie. Nastepnie znakomita akcja Żurawia zakońcozna pieknym golem. Krzynówek to klasa Światowa. Nawet przezębiony nie zawodzi.
Nastepnie okres świetnej gry Polaków, gdzie bezapelacyjnie panowaliśmy na boisku. Aż do 92 minuty, gdzie po głupim błędzie musieliśmy dać sobie strzelić gola. Szkoda, ale ważne 3 pkt.
Szkoda, że Angila wygrała. Cieszy remis Irlandi i Austrii.
Fatalny błąd Rząsy przy bramce. Potem nasze rozpaczliwe ataki nie przynosiły skutku. Wkońcu znów dał o sobie znać świetny Frankowski. Myślę, że w następnym meczu już wyjdzie w 1 składzie. Nastepnie znakomita akcja Żurawia zakońcozna pieknym golem. Krzynówek to klasa Światowa. Nawet przezębiony nie zawodzi.
Nastepnie okres świetnej gry Polaków, gdzie bezapelacyjnie panowaliśmy na boisku. Aż do 92 minuty, gdzie po głupim błędzie musieliśmy dać sobie strzelić gola. Szkoda, ale ważne 3 pkt.
Szkoda, że Angila wygrała. Cieszy remis Irlandi i Austrii.

- Vincitore
- Juventino

Ale mecz w pierwszej połowie to mi sięspac chciało nawet unąłem ale Szpakowski się darł więc mnie obudził w 51 minucie za chwilę gol Walijczyków i wspaniałą gra Polaków 1-3 i 2-3 piękny mecz brawo brawo jeszcze raz brawo Polska