Najlepiej wyszkolony technicznie piłkarz na świecie.

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Najlepiej wyszkolony technicznie piłkarz na świecie to..

Można wybrać tylko 1. opcję

55
43%
8
6%
1
1%
7
6%
3
2%
28
22%
16
13%
0
Brak głosów
2
2%
7
6%

Liczba głosów: 127

Raffikki87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 20:02

W poprzednim poście pisałem że kiedyś Alex był najlepszy przed kontuzją ,ale to juz powoli zmierzch jego wspaniałej kariery :( .Gdyby nie ta kontuzja w Udine w 1998r. Alex byłby najlepszy na świecie a tak nigdy nie mógł rozwinąc do końca swego wspaniałego talentu .Ta kontuzja odebrała mu to niezwykłość i odwage w graniu ,po tej kontuzji Alex juz nigdy nie odzyskał takiej formy jak z sezonu 1997/1998 .Mimo to pozostanie wielki bo potrafił pokazać hart ducha w trudnych sytuacjach w swojej karierze .Tworzył ,tworzy i będzie tworzył historie Juve .Dla mnie najlepszy Tevez ,Ronaldinho a Zlatan

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .

NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
Gieri

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 20:05

wg mnie runej, on jest super i jak na tak mlodego pilkarza swietnie sie kiwa i ma zaje..... strzaly!!

jammiq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 20:09

Witam.
Ronaldinho nie lubie wiec nie zaglosuje na niego nawet gdyby byl najlepszy ;) :P
Podoba mi sie gra Teveza, ale zawodnik na ktorego bym wskazal to nie uwzgledniony w tej ankiecie Freddy Adu. Jak dla mnie, biorac pod uwage jego
wiek, to posiada bajeczna technike. Proponuje obejrzec jakikolwiek mecz
MLS z jego udzialem.
Pozdrawiam.

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 21:54

jammiq pisze:Witam.
Ronaldinho nie lubie wiec nie zaglosuje na niego nawet gdyby byl najlepszy ;) :P
Podoba mi sie gra Teveza, ale zawodnik na ktorego bym wskazal to nie uwzgledniony w tej ankiecie Freddy Adu. Jak dla mnie, biorac pod uwage jego
wiek, to posiada bajeczna technike. Proponuje obejrzec jakikolwiek mecz
MLS z jego udzialem.
Pozdrawiam.
widziałem wszystkie mecze Adu, po prostu wymiata. Ale w ankiecie są wymienieni profesjonalni piłkarze, grający w najsliniejszych ligach świata i amerykańcowi do nich jeszcze daleko.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
JuVefank@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2004, 12:16

Choc nie lubię Barcelony to według mnie najlepszy technicznie jest Ronaldihno . Robi świene sztuczki i jest poprostu wspaniały. Ale tylko bod względem technicznym :wink:

Co tu duzo pisać :) ....

! FORZA JUVE !
majkel89

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 października 2004, 00:27

Ronaldinho i Cristiano Ronaldo. Dwaj nieprzewidywalni, potrafiacy w kazdym momencie odmienic losy spotkania. Zdecydowanie przyszlosc futbolu nalezy do nich.

don't care about sunshine when Juve looses...
Notch

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2004, 00:49

.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rasiak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A tak powaznie to ja bym powiedzial Antonio Cassano. Po prostu mi sie bardziej podoba jego gra niz reszty...

stahoo pisze: To naprawdę mądra wypowiedź!
No baa
Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 19:18

a ja bym do tej listy dodala jeszcze adriano. to co on potrafi zrobic z pilka jest naprawde niesamowite. moze strzelic z wolnego, przebiec pol boiska , przedryblowac i i tak bedzie gol. poza tym oczywiscie cristiano ronaldo i ronaldinho....swoja droga szkoda ze gra w barcelonie :wink:
a jedyny w swoim rodzaju jest zizou, drugiego takiego nie ma.

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 19:38

Zdecydowanie jest to Ronaldihnio robi z piłką co chce, poprostu bajeczna technika.
P>S poodno kiedys Del PIero żąglował pileczka do tenisa w garazu przy zgaszonym świetle :shock:

Luiza

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 19:59

wg mnie najlepszym technikiem jest Zidane. Spójrzcie na niego: piekne dryblingi, zwody, cudne podania.... finezja w kazdym calu;-)

radeek mowi ze:"Najlepszym technikiem jest ALEX DEL PIERO"
mysle ze dobrym okresleniem bylo by: "był". niesadzicie ? kiedys to byly czasy...Alex pod brama i...ach az milo pomyslec :lol: Co te kontuzje robia z ludzmi...3majmy za niego kciuki...moze jeszcze wroci do formy!! :D :D

p.s. Rooney i Lampart tez sa dobzi!! :-D :P

Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 20:16

Wajron pisze:Na tej liście brakuje mi Alexa i Beckhama - wg. mnie pasują tam o wiele bardziej niż Henry, czy Drogba.
Stary Henry jest wyczes naprawde-ale tylko jak gra w Arsenalu bo w reprezentacji mu nie idzie :twisted:

Sam zeglosowalem na Ronaldinho-wedlug mnie to teraz wymiata ale co bedzie jeszcze pozniej za jakies pare lat :?: Sadze ze ma predyspozycje zeby byc najlpszym pilkarzem swiat :!:

Obrazek
zajac

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 20:37

a dla mnie na rowni sa Davidsronaldinho Del Piero ( ale ten dawny jak mu sie w jakims meczu przypomni) Zidane Denilson i oczywiscie Cristiano Ronaldo.

PS. nienawidze Henryego mi sie wydaje ze to jest po prostu idoiota
alee to nie znaczy ze ja go obrazam.
Moze jest niezly ale do tuych co wymienilem jeszcze mu chyba troche brakuje

To co robisz :?: :roll:

DOLI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2004, 22:05

Najlepiej wyszkolonym technicznie piłarzem jest Ronaldo de Assis Moreira (czyli RONALDINHO) Oczywyscie mówie o zawodowym pikarzu... bo i tak najepszy w to jest młody zawodnik Feyenoordu Rotterdam Soufanie Touzane czy jakoś tak...ROBI TAKIE RZECZY z ballą że po prostu gały wyłarzą!! Poszukajcie se o nim filmików w necie! Ja mam chyba ze Sto!! A w tricki piłkarkie też jest dobry Mr. Woo (woosoccer.com) Zobaczcie!!

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 15:31

Zidane bo wszystko co robi jest z pożytkiem dla drużyny! Żadnych zbędnych fajerwerków. A pamiętacie mecz z Czechami na Euro? Eurosport pokazywał tą sztuczkę przez pół roku!!

ODPOWIEDZ