Udinese Calcio 0-1 Juventus Turyn
- darel
- Juventino
Kolejny mecz, w którym strzelamy jedna brame, ale ta brama po raz kolejny daje nam zwycięstwo.
Mecz należał do tych trudniejszych dotychcasz rozegranych w Serie A, dlatego tym bardziej cieszą 3 pkt.
Wielkie brawa dla Zalayety - w 100% wykorzystał swa szanse, strzelił zwycięskiego gola i teraz może liczyc, iz Capello bedzie cześciej dawał mu szanse.
Cieszy także bardzo pewna forma defensywy. W 7 spotkaniech jedna stracona bramka, to bardzo dobry prognostyk na przyszłośc, żeby jeszcze napastnicy poprawili skutecznośc.

Wielkie brawa dla Zalayety - w 100% wykorzystał swa szanse, strzelił zwycięskiego gola i teraz może liczyc, iz Capello bedzie cześciej dawał mu szanse.
Cieszy także bardzo pewna forma defensywy. W 7 spotkaniech jedna stracona bramka, to bardzo dobry prognostyk na przyszłośc, żeby jeszcze napastnicy poprawili skutecznośc.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Bany_DG
- Juventino
Forma którą teraz prezentuje Juve przypomina tą jaką milan prezentował 2 sezony temu czyli wymęczone zwyciestwa po 1,2 zero ale przypomne że w takim stylu dojechali do finalu LM i wygrali niestety
i mam nadzieje że to samo spotka Juve :o
- Andryk
- Juventino
No wynik cieszy jak i trzy punkty, które własnie zdobyliśmy. Szczerze mówiac myslalem, że Juve wygra kolo 3-0, 2-0 ale sie troche przeliczyłem. Mam nadzieje, że postawa w przyszłych spotkaniach bedzie dużo lepsza. Niestety nie ogladałem tego maeczu, wiec nie bede ich krytykował. Jak narazie zwycieska passa i oby ona potrwała do końca sezonu.
pozdrawiam
pozdrawiam
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Czyli skromne 1-0. To bardzo niepewny wynik, w przyszłości może już nie być tak kolorowo. Musimy koniecznie poprawić naszą skuteczność :? W ostanich 3 meczach wyglądało to marnie.
Żałuję, że nic nie strzelił Zlatan, z którym wiąże ogromne nadzieje. Treze też ostanio coś przysypia... :? Wchodzi Zalayeta i zapewnia nam cenne 3pkt. Nigdy nie skreślałem Urugwajczyka, gdyby był slaby, nie grałby kolejnego sezonu u nas.
Cieszy natomiast dobra postawa naszej defensywy :twisted: Naprawdę imponujący bilans. Tylko poprawić skuteczność i nie będzie zastrzeżeń.
Żałuję, że nic nie strzelił Zlatan, z którym wiąże ogromne nadzieje. Treze też ostanio coś przysypia... :? Wchodzi Zalayeta i zapewnia nam cenne 3pkt. Nigdy nie skreślałem Urugwajczyka, gdyby był slaby, nie grałby kolejnego sezonu u nas.
Cieszy natomiast dobra postawa naszej defensywy :twisted: Naprawdę imponujący bilans. Tylko poprawić skuteczność i nie będzie zastrzeżeń.

- bblackk
- Juventino
Martwi skuteczność, a na domiar złego odpadnie nam Trezeguet! W momencie gdy napastnicy powinni zgrywać się ze Zlatanem aby poprawić skuteczność, najpierw odpada Del Piero, a teraz prawdopodobnie nie zobaczymy Trezegueta. Mamy jeszcze Zalayete, a potem nic. Niech nasi napastnicy szybko wracają dozdrowia, bo Juventus czekają ciężkie mecze. Wygrana 1-0 cieszy bo nie najważniejszy jest styl, ani bramki, ale punkty, a ich Juve zdobył w tym meczu komplet. Póki wyygrywamy nie ma się czym martwić. Oby Zlatan jak najszybciej wkomponował się w drużynę to będzie dobrze.
- _Jah
- Juventino
ten wynik mnie satysfakcjonuje. z udine zawsze toczylismy wyrownane boje, tym samym cieszy zwyciestwo odniesione tymbardziej na wyjezdzie! mija sie z celem porownywanie tego meczu do dwoch poprzednich, gdyz wynik ten jak najbardziej mozemy uznac za sukces.
martwi natomiast kontuzja trezegeut'a. stawia to nas w bardzo trudnej sytuacji. capello bedzie mial twardy orzech do zgryzienia, co do ustawienia ofensywnej formacji. co teraz bedzie? grac jednym ibrahimovicem, za niego ustawic nedveda i zaciesnic druga linie? a moze postawic na duet ibrahim-zalayeta? przyznam sie, ze temu ostatniemu naleza sie spore gratulacje, ktore powinny przejawic sie wiekszym zaufaniem trenera wzgledem jego umiejetnosci. pokazywal to w wakacyjnym okresie, pokazal to rowniez dzis, ze bez obaw, mozemy na niego liczyc. pora moze skonczyc z tym ubostwianiem alexa, trezegola i spojrzec na sprawe trzezwo? przed zalayeta otworzyla sie wspaniala okazja, ktora bedzie chcial zapewne za wszelka cene wykorzystac. po prostu jestem za tym, aby dac mu szanse. sila druzyny tkwi w rezerwowych. nie mozemy o tym zapominac ;>.
martwi natomiast kontuzja trezegeut'a. stawia to nas w bardzo trudnej sytuacji. capello bedzie mial twardy orzech do zgryzienia, co do ustawienia ofensywnej formacji. co teraz bedzie? grac jednym ibrahimovicem, za niego ustawic nedveda i zaciesnic druga linie? a moze postawic na duet ibrahim-zalayeta? przyznam sie, ze temu ostatniemu naleza sie spore gratulacje, ktore powinny przejawic sie wiekszym zaufaniem trenera wzgledem jego umiejetnosci. pokazywal to w wakacyjnym okresie, pokazal to rowniez dzis, ze bez obaw, mozemy na niego liczyc. pora moze skonczyc z tym ubostwianiem alexa, trezegola i spojrzec na sprawe trzezwo? przed zalayeta otworzyla sie wspaniala okazja, ktora bedzie chcial zapewne za wszelka cene wykorzystac. po prostu jestem za tym, aby dac mu szanse. sila druzyny tkwi w rezerwowych. nie mozemy o tym zapominac ;>.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Chip
- Juventino
Bardzo dobrze!! Na wysokie i efektowne zwycięstwa przyjdzie jeszcze czas w tym sezonie.Martwi mnie jedynie kontuzja Trezeguet ponieważ teraz jak Alex leczy kontuzje zostało nam 2 napastników. Dzisiaj Zalayeta potwierdził że należy mu się miejsce w kadrze Juventusu. Czekam na kolejne zwycięstwa choćby i 1:0.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- Bugaj
- Juventino
Ja jestem zadowolony ze skromnego zwycięswa Juve
Tymbardziej że jak juz wczesniej wspominałem Udine to solidna druzyna i trudny przeciwnik.Martwi tylko kontuzja Trezegueta
choć nawet jak podda sie operacji powinniśmy sobie poradzić i bez niego...wkońcu na pozycji napastnika mogą zagrać także Olivera i Kapo
a wkrótce wróci Alex i powinno być ok 

- Splimer
- Juventino
Ja również jestem zadowolony z tego skromnego wyniku, Udinese to naprawde mocny przeciwnik i powinniśmy być zadowoleni z tych 3 punktów. Ciekawe tylko co będzie z Trezege. Juve czeka kolejne ciężkie mecze, z Messiną, później z wielkim Bayernem i Romą. Juve czeka naprawdę ciężka walka o punkty. Forza Bianconeri.
- Jaro
- Juventino
Zyskujemy 3 punkty po kolejnym zwyciestwie 1-0 nad rywalem.Mecz na wyjeździe bramek straconych nie ma więc myśle że wynik bardzo dobry.Bardzo martwi kontuzja Treze-ten zawodnik jest kluczowy a przy kontuzji Alexa atak na Bayern Zalayeta-Ibrahimovic nie bardzo mnie zadowala...Myśle że tertaz jest czas na poskałdanie naszych napastników aby w pełni byli gotowi na kluczową potyczkę z Bayernem-walka o pierwsze miejsce w grupie.
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
ważne 1-0 mimo iż skromne zwycięstwo cieszy
pozatym Udine to nie cianki zespół więc nie am co rozpaczać trzy punkty się liczą i to jest ważne. Martwi mnie trochę kontuzja Davida, kurcze zaczynam się bać Alex teraz on Nedved tam w "między-czasie" coś łapnął nie ma letko. . . Ale wierze że szybko wyjdą z tego i będą zaś grać wszyscy 

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Lypsky
- Juventino
Zwyciestwo skromne ale cieszy
Udine jest ciezkim przeciwnikiem,meczylismy sie caly mecz lecz dzieki naszej gwiezdzie zdobylismy upragniona bramke a tym samym odnieslismy zwyciestwo
Zalayeta mimo iz do najlepszych nie nalezal bramke zawsze umial strzelic
Mam nadzieje ze w nastepnych spotkaniach bedziemy zdobyc wiecej goli.To co bylo naszym minusem w zeszlym sezonie teraz wyrasta na plusa.Chodzi tu o obrone wzmocniona Canna(jeden z najlepszych obroncow we Wloszech) i Zebina(ktorego wysmiewali milanisci :lol: teraz pozostaje sie z nich smiac :lol: )prezentuje sie nadzwyczaj dobrze.
Mam nadzieje ze poprawimy skutecznosc,bedziemy wiecej strzelac a nasza defensywa bedzie grac jak do tej pory.
Jak naraze jest dobrze bo miejsce w tabeli sie liczy 8)
p.s.
pewnien milanista jest bardzo niepocieszony tym ze Zlatana nie zdyskfalifikuja :lol: znienawidzone przez niego Juve znow omija kara :lol: jakie to niesprawiedliwe 8)

Udine jest ciezkim przeciwnikiem,meczylismy sie caly mecz lecz dzieki naszej gwiezdzie zdobylismy upragniona bramke a tym samym odnieslismy zwyciestwo

Zalayeta mimo iz do najlepszych nie nalezal bramke zawsze umial strzelic

Mam nadzieje ze w nastepnych spotkaniach bedziemy zdobyc wiecej goli.To co bylo naszym minusem w zeszlym sezonie teraz wyrasta na plusa.Chodzi tu o obrone wzmocniona Canna(jeden z najlepszych obroncow we Wloszech) i Zebina(ktorego wysmiewali milanisci :lol: teraz pozostaje sie z nich smiac :lol: )prezentuje sie nadzwyczaj dobrze.
Mam nadzieje ze poprawimy skutecznosc,bedziemy wiecej strzelac a nasza defensywa bedzie grac jak do tej pory.
Jak naraze jest dobrze bo miejsce w tabeli sie liczy 8)
p.s.
pewnien milanista jest bardzo niepocieszony tym ze Zlatana nie zdyskfalifikuja :lol: znienawidzone przez niego Juve znow omija kara :lol: jakie to niesprawiedliwe 8)
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Lizard
- Juventino
Taaa, bardzo smutnepewnien milanista jest bardzo niepocieszony tym ze Zlatana nie zdyskfalifikuja znienawidzone przez niego Juve znow omija kara jakie to niesprawiedliwe
3 punkty, dalsze utrzymywanie fotelu lidera. Można się przyczepić co do wyniku, tudzież skuteczności, ale przy takiej pozycji w SerieA, to szukanie dziury w całym. Chociaż zawsze można coś poprawić...Warto odnotowac przepiękną bramkę Parisiego- cud, miód i orzeszki 8)