Dziewczyny Fanki JUve-odezwijcie się!!!;-)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
fankaJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 15:03

no jestem jeszcze ja :D
a w domu mam wystarczająca ilość tv żeby w spokoju oglądac mecze Juve, ale niestety jest to rzadkość, ponieważ moge ogladać tylko LM, a nie zawsze 1lub2 pokazuja mecze JUVE :( :(
ja w podstwaowce i gimie gralam w noge z kolegami i nawet chcieli mnie miec w skladzie.nawet mialam pare pieknych goli :oops: ale co sie tam bede chwalic :wink:
pozdro4all fanki JUVE :wink: :D

Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce
Bianconeri forever
ROW RYBNIK&GÓRNIK ZABRZE
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 15:44

Jeżeli chodzi o mnie to dla mnie nie jest ważna płeć kibica, ważne zeby był wierny drużynie, bo co jest warty kibic który kibicuje Juve bo zdobył LM, napzykład jakby w następnym sezonie zespułten spisywał się dużo słabiej od razu zaczął kibicować Milanowi dlatego ze jest pierwszy.
Chociaż nienajlepiej jest gdy jest dużo kobiet na stadionie bo operator pokazuje częściej trybuny niż to co się dzieje na boisku (To oczyiwście żart).
Ja zresztą nie rozumiem męskich fanów futbolu którzy uwarzają że kobieta jest gorszym od niej kibicem, ze względu na jej pełć, według mnie powinien być dumny że zna taką osobę.
Ja mogę się zreszta poszczycić tym że moja mama kibicuje Juve dzięki mnie, tzn nie tak fanatycznie jak ja, ale jak leci mecz Juve to zawsze jest za Starą Damą.
Nawet była z tym związana śmieszna histroia:
Kiedy był mecz Juve - Bayern to moja mama miała dyżur w szpitalu (jest pielęgniarką), no i poszła zobaczyć jaki jest wynik, zobaczył 1-0 i spytała się kto strzelił. Pacjęci myśleli ze moja mama się nizna więc powiedzieli że strzelił " ten Czech, taki blondynek". A mojam mama nie namyślając się chwili powiedziała: "Nedved?".

Jedyne panie których nie toleruję to te które kibicują Juve dlatego że podoba im się Del Piero czy Nedved.

A tak swoją drogą chciałbym żeby na JP było więcej dziewczyn, więcej niz na forum Milanu, Interu, Romy czy Realu, moglibyśmy powiedzieć że mamy najwiecej przedstawicielek płci pięknej.
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2004, 15:49 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 1 raz.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 15:47

ADAMJUVENTUSPL pisze:A tak swoją drogą chciałbym żeby na JP było więcej dziewczyn, więcej niz na forum Milanu, Interu, Romy czy Realu, moglibyśmy powiedzieć że mamy najwiecej przedstawicielek płci pięknej.
Nie wiem, czy jest nas najwięcej, ale na pewno jesteśmy najwierniejszymi kibicami ukochanej drużyny, piękne, inteligentne, mądre i wspaniałe :twisted: Stawiamy więc na jakość!
I niech mi ktoś powie, że jest inaczej 8)

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
julia

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 16:03

Jestem fanką Juve już długo i zawsze nią bede :) FORZA JUVE! FORZA DEL PIERO!!!

TrInItY

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 16:07

azzurra pisze:
ADAMJUVENTUSPL pisze:A tak swoją drogą chciałbym żeby na JP było więcej dziewczyn, więcej niz na forum Milanu, Interu, Romy czy Realu, moglibyśmy powiedzieć że mamy najwiecej przedstawicielek płci pięknej.
Nie wiem, czy jest nas najwięcej, ale na pewno jesteśmy najwierniejszymi kibicami ukochanej drużyny, piękne, inteligentne, mądre i wspaniałe :twisted: Stawiamy więc na jakość!
nikt nie powie ze jest inaczej bo by zadzialala babska solidarność :-D
nie no zartuje :wink: ale co racja to racja:]

juveni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 20:01

TrInItY pisze:nikt nie powie ze jest inaczej bo by zadzialala babska solidarność :-D
Jasne ze nikt nie powie bo nie sadze zeby na tym forum byli jacys samobojcy :D ale jak jakiegos poznam to go tu skieruje :D

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 20:18

spoko gdy dziewczyna sie interesuje pilką a przede wszystkim juve, jednak tylko wtedy gdy nie kibicuje ona bo grają czasem przystojni mężczyźni. :?

Joaska

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 20:35

Ja jestem fankš JUVE i w ogóle piłki jako całokształtu. Kocham na niš patrzeć (na grę, nie na samš piłkę :wink: ), ale i grać w niš (bramkarz)...

Zresztš ja mam w ogóle dziwne zainteresowania jak na dziewczynę... No cóż... :twisted:

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 21:08

TrInItY pisze:
azzurra pisze:
nikt nie powie ze jest inaczej bo by zadzialala babska solidarność :-D
nie no zartuje :wink: ale co racja to racja:]
To by była nawet dla nas Juventinich głupota gdyby któryœ tego nie przynał, my musimy być najlepsi i napewno nikt nie powie że mamy gorsze kibicki niż MIlan czy Roma. Wszystko co zwišzane z Juve jest najlepsze i najpiękniejsze, także fanki.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
TrInItY

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 listopada 2004, 23:29

juveni pisze:
TrInItY pisze:nikt nie powie ze jest inaczej bo by zadzialala babska solidarność :-D
Jasne ze nikt nie powie bo nie sadze zeby na tym forum byli jacys samobojcy :D ale jak jakiegos poznam to go tu skieruje :D
no juz ja go wezme pod swoja 'opieke' :D

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2004, 21:17

Dziewczyny powinny nie tylko oglądać mecze ( bo to strasznie ciekawe) ale i w nią grać ( najlepszy sposób na dobrą figurę!!):D

Kurcze nigdy nie spotkałem jeszcze fanki Juve, natomiast innych klubów owszem tak. Czy w Warszawie żyje prawdziwa Stara Dama?? :D

Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2004, 22:35

No to uwaga na moją rozmowę z kolezanką przez net:
Ja: No tak coś coś tam coś tam juventus (juz nie pamietam w jakim kontekscie uzylem tego pieknego slowa)
Ona: ty liczysz na juve?
Ja: Nie. Ja kocham juve!
Ona: Serio ? ja też! kochałam
JA:....
Ona: NO serio stary!
Ja: Ta super (odrazu złapała 3 plusy :D ) ? - Ale po co ten czas przeszły?
Ona: No bo * juz nie gra w juve a * kibicowac nie bede.
Ja: A reszta druzyny?
Ona: eee tam * to jest piękny, ale nic ja kibicuje teraz Reprezie *
Ja: no jasne (madre posuniecie - stamtad * nie ucieknie :D )
Ona: No to Forza *.
Ja: Taa forza.
Koniec jaki z tego morał?? Boże dzieki ci, że mamy takie inteligentne dziewczyny na forum. Mogło się trafić tych z góry więcej.

A jeszcze coś marzy mi się dziewczyna sluchająca metalu-lubiąca juve ehhh to piękne marzenie.

Sprostowanie - mowiac z gory mialem na mysli tą z rozmowy mojej.
O was kochane dziewczyny bym tak nigdy nie powiedział, ja was podziwiam!

* nazwy klubow i gracza usuniete dla dobra owej pani.
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2004, 18:11 przez Łucja, łącznie zmieniany 2 razy.

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2004, 22:54

jak dla mnie, dziewczyna lubiąca piłkę, to wspaniała istota. niewiele jest takich, które lubią piłkę. pozdro wszystkim dziewczynom na forum:)

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2004, 11:11

A jeszcze coś marzy mi się dziewczyna sluchająca metalu-lubiąca juve ehhh to piękne marzenie.

Sprostowanie - mowiac z gory mialem na mysli tą z rozmowy mojej.
O was kochane dziewczyny bym tak nigdy nie powiedział, ja was podziwiam!
Heh, piszesz o mnie 8) :?: Jak widać są takie dziewczyny, musisz chyba troche poczekac...Albo lepiej poszukac :-D

Agnieszka

Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2004, 01:18

No chyba tak aga :] Ide poszukać paaaaaa.

A tak wogole to znalazlem juz dwie :] baa jest trzecia.
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2004, 18:01 przez Łucja, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ