Kolejna "nagonka" na Del Piero.
- Desperado---ALEX
- Juventino
Djse masz racje mnie to tez denerwuje ze wszyscy sie odsuneli od Alexa dla mnie on jest wielki i bedzie wielki bo wierze w niego on jest wileki!!!!!!
- Miolli
- Juventino
Ahhhhhhhh......
Z tymi występami DP jest tak jak w tym przysłowiu.......
Chcemy by owca była syta i wilk cały ( :lol: )......
Wszyscy byśmy chcieli DP w pierwszej 11 ale zarazem nie chcielibyśmy osłabiać naszego Juventusu.
DP z zeszłego sezonu nie da się rozliczyć bo miał kontuzje (znowu :roll: ).
Nie zgodze się z kilkoma opiniami że ten zawodnik od dawna jest w słabej formie , wystarczy obejżeć skrót Juve- Real ( 3-1) i widać ze DP był w dobrej kondycji.
Można by powiedzieć że DP ma bardziej marketingowy wymiar Juventus...
Tak ja Beckam dla MU (chociarz tam grał jeszcze dobrze).
Osobiście wydaje mi się ża Capello udaje "ważniaka" i poki nie gra o wielką
stawke to mówi o rotacji a jak przyjdzie co do czego to postawi na DP.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Każda drużyna we Serie A ma swój symbol...
Milan-Maldini
Inter-Vieri
Lazio-Inzaghi(chociaż ty by sie można spierać cz nie Peruzzi)
Roma-Totti
A my mamy bardzo podobną sytuacje do Interu - symbol gra przeciętnie
ale nie można go zmienić bo to by oznaczło wielką krytyke........
Podsumowując DP ma swoją role w Juve nawet jak nie gra. Posiada on duży autorytet wśrud zawodników Juventus. Pytacie czy powinien grać w pierwszej 11
To pytanie do Capello bo jemu za rozważanie taki problemów płacą
Moim zdaniem zarówno DP jak i Vieri to wielcy napastnicy któży już nie mają odpowiedniej motywacji w swoich zespołach. Ciężko o motywacje kiedy z góry wie się wystąpi sie w meczu albo zasiądzie sie na ławce rezerwowych. Bo po co trenować skoro teraz w ataku będzie za mnie grał Trezegol
Z tymi występami DP jest tak jak w tym przysłowiu.......
Chcemy by owca była syta i wilk cały ( :lol: )......
Wszyscy byśmy chcieli DP w pierwszej 11 ale zarazem nie chcielibyśmy osłabiać naszego Juventusu.
DP z zeszłego sezonu nie da się rozliczyć bo miał kontuzje (znowu :roll: ).
Nie zgodze się z kilkoma opiniami że ten zawodnik od dawna jest w słabej formie , wystarczy obejżeć skrót Juve- Real ( 3-1) i widać ze DP był w dobrej kondycji.
Można by powiedzieć że DP ma bardziej marketingowy wymiar Juventus...
Tak ja Beckam dla MU (chociarz tam grał jeszcze dobrze).
Osobiście wydaje mi się ża Capello udaje "ważniaka" i poki nie gra o wielką
stawke to mówi o rotacji a jak przyjdzie co do czego to postawi na DP.
Każda drużyna we Serie A ma swój symbol...
Milan-Maldini
Inter-Vieri
Lazio-Inzaghi(chociaż ty by sie można spierać cz nie Peruzzi)
Roma-Totti
A my mamy bardzo podobną sytuacje do Interu - symbol gra przeciętnie
ale nie można go zmienić bo to by oznaczło wielką krytyke........
Podsumowując DP ma swoją role w Juve nawet jak nie gra. Posiada on duży autorytet wśrud zawodników Juventus. Pytacie czy powinien grać w pierwszej 11

To pytanie do Capello bo jemu za rozważanie taki problemów płacą

Moim zdaniem zarówno DP jak i Vieri to wielcy napastnicy któży już nie mają odpowiedniej motywacji w swoich zespołach. Ciężko o motywacje kiedy z góry wie się wystąpi sie w meczu albo zasiądzie sie na ławce rezerwowych. Bo po co trenować skoro teraz w ataku będzie za mnie grał Trezegol

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A moja cierpliwość do Del Piero została nadwyrężona do maximum :? Przykro to pisać ale na tę sprawę trzeba spojrzeć obiektywnie. Del Piero gra coraz słabiej. Jestem zaskoczony jego słabą postawą. Dostaje od Capello kolejne szanse, których jednak nie potrafi wykorzystać. Od minionego sezonu geniusz Del Piero w ogromnym tempie gaśnie... Gdzieś zgubił swe walory, dzięki, którym został gwiazdą Światowego formatu. Cóż, dalej jest kimś wielkim. Aczkolwiek dla mnie Del Piero zawsze będzie w pamięci ten z lat 95-98 czy 00-03.
Szkoda, że nasz kapitan ma problemy ze strzelaniem goli. Traktuję go na równi z całym zespołem. Dla mnie osobiście, na dzień dzisiejszy jest gorszy od Zlatana, który rozegrał z nami 5 meczy strzelając 3 gole.
Już nawet nie łudzę się, że Alex znajdzie swą optymalną formę, pragnę jedynie by trzymał pewien poziom, bo to co ostanio prezentuje jest nie pojęte. Od takich jak on sie poprostu wymaga...
Szkoda, że nasz kapitan ma problemy ze strzelaniem goli. Traktuję go na równi z całym zespołem. Dla mnie osobiście, na dzień dzisiejszy jest gorszy od Zlatana, który rozegrał z nami 5 meczy strzelając 3 gole.
Już nawet nie łudzę się, że Alex znajdzie swą optymalną formę, pragnę jedynie by trzymał pewien poziom, bo to co ostanio prezentuje jest nie pojęte. Od takich jak on sie poprostu wymaga...

- Gigi1986
- Juventino
Hej!!! Ja tam zawsze mówiłem , że Alex jest super piłkarzem i przykładem profesjonalisty w każdym calu. Gdy gra poniżej oczekiwań kibiców wtedy mam nadzieje , że odnajdzie forme i tyle. poza tym JUVE to nie tylko Alex. to paczka kilkunastu chłopaków , którzy wychodzą na każdy mecz żeby go wygrać i nie ważne kto strzeli bramke. ważne żeby drużyna wygrywała. to jest moje zdanie na ten temat.
Buffon - jest najlepszym bramkarzem!!! Tak jak ja...urodził się 28 stycznia!!!super mieć coś wspólnego ze swoim idolem.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Szczerze coraz bardziej mnie wkur***ja z tmi nagonkami co to jest Alex ja wiem ze wszycy sie przezwyczaili ze jest najelszy a swiecie ze nie jest do zatrzymania i tak bedzie, tylko ze on zawsze ma jakeis kontuzje bo co tylko troche sie wyleczy kazdy go bieze bo z nim kazdemu gra sie lepiej. Badzo dobrze ze przyszedl Zlatan ktory odciazy Alexa, Alex odpocznie ja nalezy i wtedy glupio sie zrobi wszystkim, ktorzy nie wierzyli w Alexa to ze bedzie blyszczal najjasniej w tym sezonie to tylko kewstia czasu, z reszta i w tym sezonie czesto blyszczal, ale to nic z tym co bedzie juz wkrotce
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Lekki bump?? ;]
Ostatnie posty były pisane pod koniec września farmer
. Od tamtego czasu Del Piero zaczął grać naprawdę nieźle. Może zobaczymy tego prawdziwego, wielkiego il Capitano
.
Ostatnie posty były pisane pod koniec września farmer

- mateuszek8989
- Juventino
Nie rozumiem tych którzy naskakują na Alexa, to że traci forme nie znaczy że gra żle. Nie pamiętacie ile on zrobił dla Juve, wygrał wszystko co mógł wygrać z tym zespołem, zresztą nie bez powodu jest kapitanem.
On nie jest taki jak inni, którzy sie pchają tylko pod kamere, on chce grać bo to mu sprawia przyjemność. Bądżcie cierpliwi a doczekacie tego że Alex znowu powróci do wysokiej formy.
On nie jest taki jak inni, którzy sie pchają tylko pod kamere, on chce grać bo to mu sprawia przyjemność. Bądżcie cierpliwi a doczekacie tego że Alex znowu powróci do wysokiej formy.
- Supersonic
- Juventino
Nawet gdy Książe Turynu nie jest w oszałamiającej formiew to i tak ma zalety jakich nie posiada w takim stopniu nikt inny w drużynie! Chodzi mi tu o przywódctwo, determinacje, zagrzewanie walki itd. Po prostu wszyscy grają pewniej i lepiej gdy gra Alex. To jest serce, mózg i dobry duch zespołu, także wtedy kiedy gra... po prostu słabo
- P!otr
- Juventino
Alex jest wartosciowy dla Juve ale nie jest napewno kluczowym zawodnikiem jak to było przed laty... w tej chwili sila Juve opiera sie na swietnej obronie i pomocy a do tego maja oni swietne wsparcie w postaci Buffona.
- 2MAN
- Juventino
Ale się uśmiałemKurt pisze:Ja powiem tylko tyle:
MASZ COŚ DO ALEXA ? MASZ DO MNIE 8)

Hehe podoba mi się "fanatyczna"

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php