Juventus Turyn - US Palermo 1:1

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 23:29

Moim zkromnym zdaniem to będzie najtrudniejszy rywal z jakim w tym sezonie do tej pory spotkaliśmy się w Serie A... Nie ma wątpiliwości że mecz do łatwych należeć nie będzie... Dlatego nie licze na jakiś pogrom i szczerze mówiąc zwycięstwo dwoma bramkami wg mnie też będzie bardzo trudne do osciągnięcia... Myśle że Juve po wyrównanym boju ogra przeciwnika 1:0... Jednym słowem licze na zwycięstwo najlepiej jak znów zachowamy czyste konto...

★ ★ ★
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 08:43

Ja mam nadzieje ze cos sie zmieni i mecz pokaza na c+(a moze bedzie na jakims innym kanale dostepnym na cyfrze?? :roll: ) bardzo sie na to nastawilem juz sie zgadalem z kumplem (kupilem zaopatrzenie :D ) a moze wyjsc klapa :? Jezli nie pokaza meczu szkoda gadac :roll:

Cod o wyniku bezapelacyjnie w gre wchodzi tylko zwycieswo i mam nadzieje znow bez straty bramki :)
Forza Juve

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 10:27

Na pocztku zakąłdałem że w tym meczy poraz pierwszy od dawana rywale trafią do siaki Juve, ale po tym jak dowiedziałem się, że kontuzjowany Toni nie zagra odrazu zrobilo mi się lżej ;) Oczywiście nie należy lekceważyć reszty piłkarzy, oni też mogą ostro zamieszać, ale bez przesady siła ognia Palerma zmalała znacznie. Obstawiam 3-0 dla Juve :) Chciałbym żeby w końcu zagrał Appiah lub Kapo, bo bardzo chciałbym zobaczyć ich w ligowej akcji.

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 16:48

To będzie z pewnością bardzo ciężki mecz. Juventus będzie musiał pokazać się z lepszej strony którą w tym przybadku będzie wyjście młodymi zawodnikami.

1 że Palermo to dosyć ciężki przeciwnik, dlatego nieobstawiam jakiegoś pogromu mimo, że gramy z beniaminkiem.
2 że Jucentus nie zagra pierwszym składem (a przynajmniej tak mi się wydaje) , ponieważ będzie chciało, aby Ci najlepsi piłkarze odpoczeli na mecz z Maccabi.
Po tym co napisałem wyszło na to, że Juve nie będzie najlepiej grało ale wygra 1:0 po bramce Alexa, a Palermo mecz zakończy w 10. To były moje przewidywania :)

Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 20:36

Nie będzie łatwo, ale brak Toniego u rywali daje nam trochę optymizmu na kolejne zwycięstwo Juve. Gramy u siebie, w Serie A jesteśmy na razie niepokonani, więc wszystko wskazuje na Bianconerich, jako zwycięzców tego spotkania. I na to liczę :D Nasi rywale mogliby zaliczyć jakieś "niespodziewajki" w postaci porażek, co w przypadku wygranej Juve, dałoby kolejne punkty przewagi.

Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 21:24

Stan na koniec pierwszej polowy 0-1 dla Sycylijczykow... .
Zaczynaja sie nerwy...a podobno mial to byc najlatwiejszy jak do tej pory mecz sezonu... . Mam nadzieje, ze po gwizdku na drugą polowe cos sie zmieni... .

Ps. A Roma znowu do tylu 8)

Make friends for life or make hardcore enemies!
Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 21:56

Mam nadzieje, ze po gwizdku na drugą polowe cos sie zmieni... .
Zlatan trafia na 1-1 :!: Chcemy więcej :twisted:
Ps. A Roma znowu do tylu
... i Real też :twisted:

Włodar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 22:28

no i remis :( ale to dopiero początek iwec nie ma sie co martwic

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 22:31

No... :( Z Palermo ...
Heh.. nie wiem co pisać... mielismy wygrywac, a nie z beniaminkami remisować. :? :( .. Ale jak do tej pory to gra zawaliscie Palermo.

A miało byc tak pięknie.
Napewno cos sie teraz stanie w szegerach Juve... ale co.???
Nie jest to az takie wielkie przewinienie, ale powinnismy to wygrać... :(

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 22:31

No cóż...remis...nie na to liczylismy w meczu z beniaminkiem.
Tymbardziej po takiej passie jak nasza ostatnio.
Jestem bardzo ciekawy relacji z meczu...co moglo pojsc nie tak...
Szkoda dwoch punktow straconych w taki sposob...
Ale nie mozna miec wszystkiego... :)

Ps.Mam nadzieje, ze nie powtorza tego w meczu z Maccabi... :?

Make friends for life or make hardcore enemies!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 22:37

Ależ jestem zdenerwowany :evil: I niech mi nikt nie mówi ,że to dopiero początek. Po to są mecze by je wygrywać, nie ma odpuszczania. Daliśmy ciała ześmiesznym beniaminkiem palermo. I wcale nie sądzę, że są dobrzy, bo urwali juz kilka pkt. To zwykli przęciętniacy, z którymi nie poradziliśmy sobie... przecież o LM będziemy walczyć z gigantami.

Nie sądziłem, że tak szybko zatonujemy wpadkę, a tym bardziej , że w takim meczu. Naprawdę jestem zaskoczony. Po raz kolejny podkreślam ,że w terminarzu mamy ciąg trudnych mecz i wtedy dopiero będzie.
Cóż, jak narazie wszytko wskazuje na to, iż lepiej gramy na wyjazdach...
Szkoda straconego gola...gol golem, moglibysmy ich dziś stracić ze 3 byle by dopisać kolejne 3pkt. Tak się nie stało :(

Kolejny raz Del Piero udokunemtowal, że nie nadaje się do gry w 1 skladzie. Coś mnie skręca jak widze, ze dostaje kolejną szansę, której nie wykorzystuje.
Cieszy gol Zlatana.
Pozostaje nam więc czekać jutro na korzystne dla nas rezultaty w meczach rywali.

Obrazek
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 22:46

A ja mysle ze siejecie panike bez sensu. Pamietacie tamten sezon? Pamietacie jaka passa nas raczyli nasi pilkarze? Pamietacie jak wszyscy juz byli pewni Scudetto i LM? A pamietacie co sie potem stalo? KLESKA !!

Ja sie ciesze ze pierwszy kubel zimnej wody przyszedl w miare szybko. Juventus to nie Terminator. Nie zawsze mu sie wszystko udaje. Czasami taka wpadka wychodzi na dobre. I ja jestem pewien ze ta wlasnie taka bedzie. Nie zawsze mozna wygrywac.

Poza tym, bardzo mnie cieszy gol Zlatana. Juz 3 w lidze. Czekam na glos pana 2MANa, wielkiego przeciwnika Zlatana. Jak powiesz ze Ibra to "drewno" (HAHAHAHAHA), to chyba cie wysmieje :P. W kazdym razie na pewno jak dotad Szwed nikogo nie zawodzi, a wrecz przeciwnie. I mysle ze bedzie on gral jeszce lepiej. FORZA JUVE FORZA ZLATAN !!

srali muszki będzie wiosna
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 23:04

Ja mialem nadzieje ze obejrze wreszcie mecz Juve w tv stalo sie inaczej :? c+ pokazal gniot z Realem :/ Pozostalo piwko (sporo tego bylo :D ) i inne programy.

Z wyniku nie jestem zadowolony bo spodziewalem sie wygranej.Stracilismy tez bramke a mialem nadzieje ze dluzej utrzymamy czyste konto :roll:
Nie mozemy tracic punktow ze slabymi druzynami.Powinnismy wygrac a zdobylismy tylko jeden punkt szkoda ale plakac z tego powodu nie bede.
Plusem jest napewno kolejna bramka Zlatana.
Nie jest zle nadal prowadzimy i mamy przewage 6 punktow nad Milanem.
Oni jutro graja trudny mecz z Lazio i mam nadzieje przynajmniej na remis 8) Cieszy porazka romy :twisted: z nich juz chyba nic nie bedzie (do tego ciekawe info TU ) Voller rezygnuje czyli Serie B coraz blizej 8)
Mam nadzieje ze wiecej remisow badz porazek ze slabymi druzynami nie bedzie jak narazie prowadzimy i nie jest zle :)

p.s.ciekaw jestem kiedy teraz beda pokazywac mecz Juve na c+ moze wybralbym sie kumpla??
Ostatnio zmieniony 25 września 2004, 23:12 przez Lypsky, łącznie zmieniany 2 razy.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 23:09

od waszych wypowiedzi przed meczowych robi mi sie nie dobrze. jestescie przepelnieni pycha, przez co los nas pokaral. najwazniejsza jest wiara a jej niestety u was prozno szukac. wszyscy bylismy pewni zwyciestwa, dlatego nie dziwi mnie, ze sie wszyscy zawiedlismy. wiecej pokory do groma jasnego. wasze podejscie wywoluje jedynie gniew ze strony najwyzszego.

w sumie nic strasznego sie nie stalo. palermo potwierdzilo swoje wysokie aspiracje. maja za soba 3 trudne spotkania, przy czym nie odnotowali jak dotad, zadnej porazki. to nie sa chlopcy do bicia. pierwsza wpadka, ktora powinna zostac dokladnie przemyslana. wreszcie jest okazja, by ganic tych pilkarzy. capello powinien twardo to wykonac. nie ma schematow, nie ma obijania sie.. na della alpi trzeba wygrywac, kropka.

jestem zawiedzony, lecz przeczuwalem wpadke. dlatego zupelnie mnie ona nie dziwi. nie oznacza to jednak, ze sie tym nie martwie. wrecz przeciwnie, rozegralismy mecz z prawdziwym przeciwnikiem i od razu zaliczylismy wpadke. wyglada wiec, ze nie jest tak pieknie, jakby sie moglo niektorym wydawac. nie ma opcji, ze wystawimy rezerwowy sklad i po slabej grze wygramy 1:0 po bramce alexa.. jak to napisal jeden z przedmowcow. to musi podzialac pozytywnie na zespol. WIECEJ POKORY i twardej, meskiej gry, albowiem kazde z tych pojedynczych oczek moze miec olbrzymie znaczenie. ale zenada.
Ostatnio zmieniony 25 września 2004, 23:16 przez _Jah, łącznie zmieniany 1 raz.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Miolli

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 23:12

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Daliśmy ciała ześmiesznym beniaminkiem palermo. I wcale nie sądzę, że są dobrzy, bo urwali juz kilka pkt. To zwykli przęciętniacy, z którymi nie poradziliśmy sobie... przecież o LM będziemy walczyć z gigantami.
No no no widze że nie doceniamy mocy pięniądza Palermo...
W składzie mają przecież kilku b.dobrych badź obiecujących zawodników takich jak:
Toni (nie grał wiem) , Zaccardo , Grosso, Barone , Barzagli.
W ich wypadku mówiło się nawet o PU.
No ale przejdźmy dalej.......
Wiadomo było że Juve kiedyś będzie musiało stracić punkty i lepiej teraz a nieżeli poźniej z Messinom :D
O meczu dużo powiedzieć nie moge bo go nie widziałem:roll: .
Dziwi(:?: ) szybka zmiana DP co oznacza że Capello popełnił błąd wystawiając go do pierwszej 11.
Pozdrawiam wszystkich i tych smutnych z remisu i tych szczęśliwych z porażki Realu i Romy
:)

Zablokowany