Najpiękniesze wykonanie AZURRO świata :)))))

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 17:43

DjJuve pisze:
swiergot pisze:
Alexa Del Piero pisze:
Może sprawdzał czy tam jeszcze jest 8) :lol:
Albo czy stał się cud i już jest :lol:
Co to takie zamieszanie w sparwie tego co trzyma tam Totti :lol:
Alexa jako kobieta to rozumiem ale wy panowie??FUJ :D
Przepraszam bardzo ....czy paniom przystoi dyskutować na temat czy tam jest czy go nie ma ....... wypraszam sobie ....a swoją drogą gdyby był to nie musiałby sprawdzać tak często :D

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
banan1984

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 18:05

Dobry song....dobre wykonanie :D ...lepiej niz u mnie na j.wloskim :P

Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 18:26

Smieszny ten filmik :!: :D :!: i reklama z Baggio tez cool :D azuriana dzieki za tekst i za filmik oczywiscie tez :D

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 21:38

azuriana pisze:Przepraszam bardzo ....czy paniom przystoi dyskutować na temat czy tam jest czy go nie ma ....... wypraszam sobie ....a swoją drogą gdyby był to nie musiałby sprawdzać tak często :D
Absolutnie nie chcialem urazic naszych wspanialych kobietek :* :D

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 07:14

DjJuve pisze:
azuriana pisze:Przepraszam bardzo ....czy paniom przystoi dyskutować na temat czy tam jest czy go nie ma ....... wypraszam sobie ....a swoją drogą gdyby był to nie musiałby sprawdzać tak często :D
Absolutnie nie chcialem urazic naszych wspanialych kobietek :* :D

Wspaniałe kobitki absolutnie i z całą pewnością nie czują się urażone :D Po takim komplemencie :wink:

Myślicie że grzebanie sobie w ja... przy sznureczku pomaga mu śpiewać wyżej ???? :D Falsetem chyba :D

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 10:38

Wczoraj se to wreszcie ściągłam :D prawie pod groźbą śmierci;) do Azuriany :D :D :D
No i nie omieszkam wstawić kilku swoich spostrzeżeń;)
:D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: to po pierwsze.
Tymi kabelkami się w pewnym momęcie wszyscy bawią, ale faktycznie u Tottiego sie to rzuca po oczach :D
Następnie ten strach w oczach coponiektórych podczas śpiewu też jest nie do podrobienia;)
Albo motyw jak nagle ktoś im zasłonił kartkę z tekstem <hahaha> świetne;)
No i biedno Cassano :D Faktycznie chyba kochają się tam z niego nalewać :D :D Ale tym samym jaki on jest przy tym sympatyczny ;)
No i właściwie po zobaczeniu tego nawet pan. Totti się ciut bardziej ludzki zrobił :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 19:08

Maggie Del Piero pisze:Wczoraj se to wreszcie ściągłam :D prawie pod groźbą śmierci;) do Azuriany :D :D :D
:D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: to po pierwsze.
Tymi kabelkami się w pewnym momęcie wszyscy bawią, ale faktycznie u Tottiego sie to rzuca po oczach :D
Następnie ten strach w oczach coponiektórych podczas śpiewu też jest nie do podrobienia;)
No i biedno Cassano :D Faktycznie chyba kochają się tam z niego nalewać :D :D Ale tym samym jaki on jest przy tym sympatyczny ;)
No i właściwie po zobaczeniu tego nawet pan. Totti się ciut bardziej ludzki zrobił :D :D
Świetne spostrzeżenia :wink: Teraz już wiem co ci się zboczenico rzuca po oczach :D Polibuda robi swoje .......
To zasłonięcie kartki z tekstem było super zastanawiam się tylko jak oni to zrobili ze Del Piero machał na boki a ktos tam obok z góry na dół :D
W ogóle niesamowite sa ich reakcję kiedy sobie dokuczają i przyjmują to z uśmiechem na ustach ...ja bym tak w pierwszym momencie nie potrafiła :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 19:47

azuriana pisze:
Maggie Del Piero pisze:Wczoraj se to wreszcie ściągłam :D prawie pod groźbą śmierci;) do Azuriany :D :D :D
Świetne spostrzeżenia :wink: Teraz już wiem co ci się zboczenico rzuca po oczach :D Polibuda robi swoje .......
zboczenico... hehe fajne określenie :D no ale cos w tym jest. Bo jakoś nikt nie zauważył przy czym sobi tam reszta "grzebie" oprócz Maggie :P nie ładnie, nie ładnie :wink:

Ale co do Tottiego to się zgadzam. Jak się usmiecha wygląda dość sympatycznie.
Boshe co ja pisze :shock: :shock:

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 22:26

Według mnie cała reszta (a w szczególności Alex) grzebie sobie przy kabelkach od słuchawek.

Nie wiem czy zwróciliście uwage ale niektórzy piłkarze bardzo dziwnie podrygują na tym teledysku, np Alex (na początku) i Fiore (na końcówce). A potem ten drugi dostał w łepetynke i się uspokoił :lol:

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 22:29

Nie no same zboczuchy lub zboczenice ;)
wporzo filmik. Naprawdę ładnie śpiewali :P heh może kiedyś się zbierzemy i też takie coś nagramy :lol:

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 22:34

Pawciosss pisze:Nie no same zboczuchy lub zboczenice ;)
wporzo filmik. Naprawdę ładnie śpiewali :P heh może kiedyś się zbierzemy i też takie coś nagramy :lol:
Ja chętnie zaśpiewam. Ale ostrzegam śpiewam tak samo dobrze jak Fiore :lol: :lol: :lol:

A co do tych zboczenic.. no wiesz jak tak można wyzywać swoje koleżanki juventinki :D 8)

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 22:56

Grzebali wszyscy i to wyraźnie widać :twisted: :twisted: Przy kabelkach od słuchawek!!!!!!!!!!!!!
Ja wiedziała że Azuriana coś wymyśli;p ( laska ty i te twoje kosmate myśli :twisted: ) Alexa dzieki, że też nie cierpisz na chwiową ślepote jak ww koleżanka i tez widziałaś że grzebią!!!!! ha nie ja jedna;p

a teraz pytanie ten co w łep dostał to nie był Fiore!!! Fire tam z bocczku se stał. I właśnie nie wiem kto to bo ten strach w oczach przy śpiewie :twisted: :twisted: :twisted: Jest nie do podrobienia.
No ale ruchy Alexa mmmmmmmmm hehehehe :D :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 23:09

Maggie Del Piero pisze:I właśnie nie wiem kto to bo ten strach w oczach przy śpiewie :twisted: :twisted: :twisted:
Powiedziałbym, że to Oddo.

Obrazek
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 09:28

UlTrAs pisze: zboczenico... hehe fajne określenie :D no ale cos w tym jest. Bo jakoś nikt nie zauważył przy czym sobi tam reszta "grzebie" oprócz Maggie :P nie ładnie, nie ładnie :wink:

Ale co do Tottiego to się zgadzam. Jak się usmiecha wygląda dość sympatycznie.
Boshe co ja pisze :shock: :shock:

Hmmm co do zboczenico to jestem winna parę słów wyjaśnienia :wink: Z Maggie dosyć długo juz się znamy i gadamy na gg dlatego tak dobrze znam jej naturę i bezwzględność tej modliszki wobec mężczyzn :D Poza tym żadna z Juventinek nie może być typem kobitki ciepłe kluchy :D Racja Maggie????

Zeczywiście Totti bardzo symaptycznie się zachowuje szczególnie jak zgina go śmiech razem z Del Pierciem z Gattuso.... :D
Maggie Del Piero pisze:Grzebali wszyscy i to wyraźnie widać :twisted: :twisted: Przy kabelkach od słuchawek!!!!!!!!!!!!!
Ja wiedziała że Azuriana coś wymyśli;p ( laska ty i te twoje kosmate myśli :twisted: ) Alexa dzieki, że też nie cierpisz na chwiową ślepote jak ww koleżanka i tez widziałaś że grzebią!!!!! ha nie ja jedna;p
Powiedzmy że ww koleżanka miała na myśli kabelki od słuchawek :D Mnie nie oszukasz paskudo !!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 10:33

Azuriana, ciepłe kluch może nie, ale żeby czepiać się "kabelków" tak publicznie? Na forum mogą być dzieci! :wink: Tak nie wypada, moje drogie panie! Ale jak to mówią - głodnemu chleb na myśli :twisted:

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
ODPOWIEDZ