Najpiękniesze wykonanie AZURRO świata :)))))
- azuriana
- Juventino
Przepraszam bardzo ....czy paniom przystoi dyskutować na temat czy tam jest czy go nie ma ....... wypraszam sobie ....a swoją drogą gdyby był to nie musiałby sprawdzać tak częstoDjJuve pisze:Co to takie zamieszanie w sparwie tego co trzyma tam Totti :lol:swiergot pisze:Albo czy stał się cud i już jest :lol:Alexa Del Piero pisze:
Może sprawdzał czy tam jeszcze jest 8) :lol:
Alexa jako kobieta to rozumiem ale wy panowie??FUJ

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
- Lypsky
- Juventino
Absolutnie nie chcialem urazic naszych wspanialych kobietek :*azuriana pisze:Przepraszam bardzo ....czy paniom przystoi dyskutować na temat czy tam jest czy go nie ma ....... wypraszam sobie ....a swoją drogą gdyby był to nie musiałby sprawdzać tak często

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- azuriana
- Juventino
DjJuve pisze:Absolutnie nie chcialem urazic naszych wspanialych kobietek :*azuriana pisze:Przepraszam bardzo ....czy paniom przystoi dyskutować na temat czy tam jest czy go nie ma ....... wypraszam sobie ....a swoją drogą gdyby był to nie musiałby sprawdzać tak często
Wspaniałe kobitki absolutnie i z całą pewnością nie czują się urażone

Myślicie że grzebanie sobie w ja... przy sznureczku pomaga mu śpiewać wyżej ????

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Wczoraj se to wreszcie ściągłam
prawie pod groźbą śmierci;) do Azuriany
No i nie omieszkam wstawić kilku swoich spostrzeżeń;)
:lol:
:lol: to po pierwsze.
Tymi kabelkami się w pewnym momęcie wszyscy bawią, ale faktycznie u Tottiego sie to rzuca po oczach
Następnie ten strach w oczach coponiektórych podczas śpiewu też jest nie do podrobienia;)
Albo motyw jak nagle ktoś im zasłonił kartkę z tekstem <hahaha> świetne;)
No i biedno Cassano
Faktycznie chyba kochają się tam z niego nalewać
Ale tym samym jaki on jest przy tym sympatyczny 
No i właściwie po zobaczeniu tego nawet pan. Totti się ciut bardziej ludzki zrobił

Tymi kabelkami się w pewnym momęcie wszyscy bawią, ale faktycznie u Tottiego sie to rzuca po oczach

Następnie ten strach w oczach coponiektórych podczas śpiewu też jest nie do podrobienia;)
No i biedno Cassano

No i właściwie po zobaczeniu tego nawet pan. Totti się ciut bardziej ludzki zrobił

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- azuriana
- Juventino
Świetne spostrzeżeniaMaggie Del Piero pisze:Wczoraj se to wreszcie ściągłamprawie pod groźbą śmierci;) do Azuriany
![]()
![]()
![]()
Tymi kabelkami się w pewnym momęcie wszyscy bawią, ale faktycznie u Tottiego sie to rzuca po oczach![]()
No i biedno CassanoFaktycznie chyba kochają się tam z niego nalewać
![]()
No i właściwie po zobaczeniu tego nawet pan. Totti się ciut bardziej ludzki zrobił![]()

To zasłonięcie kartki z tekstem było super zastanawiam się tylko jak oni to zrobili ze Del Piero machał na boki a ktos tam obok z góry na dół

W ogóle niesamowite sa ich reakcję kiedy sobie dokuczają i przyjmują to z uśmiechem na ustach ...ja bym tak w pierwszym momencie nie potrafiła
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
zboczenico... hehe fajne określenieazuriana pisze:Świetne spostrzeżeniaMaggie Del Piero pisze:Wczoraj se to wreszcie ściągłamprawie pod groźbą śmierci;) do Azuriany
![]()
![]()
![]()
Tymi kabelkami się w pewnym momęcie wszyscy bawią, ale faktycznie u Tottiego sie to rzuca po oczach![]()
No i biedno CassanoFaktycznie chyba kochają się tam z niego nalewać
![]()
No i właściwie po zobaczeniu tego nawet pan. Totti się ciut bardziej ludzki zrobił![]()
Teraz już wiem co ci się zboczenico rzuca po oczach
Polibuda robi swoje .......

Ale co do Tottiego to się zgadzam. Jak się usmiecha wygląda dość sympatycznie.
Boshe co ja pisze :shock: :shock:
- Alexa Del Piero
- Juventino
Według mnie cała reszta (a w szczególności Alex) grzebie sobie przy kabelkach od słuchawek.
Nie wiem czy zwróciliście uwage ale niektórzy piłkarze bardzo dziwnie podrygują na tym teledysku, np Alex (na początku) i Fiore (na końcówce). A potem ten drugi dostał w łepetynke i się uspokoił :lol:
Nie wiem czy zwróciliście uwage ale niektórzy piłkarze bardzo dziwnie podrygują na tym teledysku, np Alex (na początku) i Fiore (na końcówce). A potem ten drugi dostał w łepetynke i się uspokoił :lol:
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Alexa Del Piero
- Juventino
Ja chętnie zaśpiewam. Ale ostrzegam śpiewam tak samo dobrze jak Fiore :lol: :lol: :lol:Pawciosss pisze:Nie no same zboczuchy lub zboczenice![]()
wporzo filmik. Naprawdę ładnie śpiewaliheh może kiedyś się zbierzemy i też takie coś nagramy :lol:
A co do tych zboczenic.. no wiesz jak tak można wyzywać swoje koleżanki juventinki

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Grzebali wszyscy i to wyraźnie widać :twisted: :twisted: Przy kabelkach od słuchawek!!!!!!!!!!!!!
Ja wiedziała że Azuriana coś wymyśli;p ( laska ty i te twoje kosmate myśli :twisted: ) Alexa dzieki, że też nie cierpisz na chwiową ślepote jak ww koleżanka i tez widziałaś że grzebią!!!!! ha nie ja jedna;p
a teraz pytanie ten co w łep dostał to nie był Fiore!!! Fire tam z bocczku se stał. I właśnie nie wiem kto to bo ten strach w oczach przy śpiewie :twisted: :twisted: :twisted: Jest nie do podrobienia.
No ale ruchy Alexa mmmmmmmmm hehehehe

Ja wiedziała że Azuriana coś wymyśli;p ( laska ty i te twoje kosmate myśli :twisted: ) Alexa dzieki, że też nie cierpisz na chwiową ślepote jak ww koleżanka i tez widziałaś że grzebią!!!!! ha nie ja jedna;p
a teraz pytanie ten co w łep dostał to nie był Fiore!!! Fire tam z bocczku se stał. I właśnie nie wiem kto to bo ten strach w oczach przy śpiewie :twisted: :twisted: :twisted: Jest nie do podrobienia.
No ale ruchy Alexa mmmmmmmmm hehehehe

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- azuriana
- Juventino
UlTrAs pisze: zboczenico... hehe fajne określenieno ale cos w tym jest. Bo jakoś nikt nie zauważył przy czym sobi tam reszta "grzebie" oprócz Maggie
nie ładnie, nie ładnie
![]()
Ale co do Tottiego to się zgadzam. Jak się usmiecha wygląda dość sympatycznie.
Boshe co ja pisze :shock: :shock:
Hmmm co do zboczenico to jestem winna parę słów wyjaśnienia

Zeczywiście Totti bardzo symaptycznie się zachowuje szczególnie jak zgina go śmiech razem z Del Pierciem z Gattuso....

Powiedzmy że ww koleżanka miała na myśli kabelki od słuchawekMaggie Del Piero pisze:Grzebali wszyscy i to wyraźnie widać :twisted: :twisted: Przy kabelkach od słuchawek!!!!!!!!!!!!!

- azzurra
- Qualità Juventina
Azuriana, ciepłe kluch może nie, ale żeby czepiać się "kabelków" tak publicznie? Na forum mogą być dzieci!
Tak nie wypada, moje drogie panie! Ale jak to mówią - głodnemu chleb na myśli :twisted:
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez