2 kolejka Serie A

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 16:00

_Jah pisze:
juveluck pisze: 5 maja 2002 kibice Interu tez wierzyli ze w koncu zdobeda mistrza, jak sie skonczylo... wie kazdy 8)
co to ma do rzeczy?
To, ze tego dnia tego miesiac i w tym roku kibice Interu wierzyli, ze wygraja Scudetto, przeliczyli sie. Teraz milanista napisal ze wierzy, iz milan je zdobedzie, ja zasugerowalem ze tez sie moze przeliczyc 8)
_Jah pisze:
juveluck pisze:Tak wiec zycze milego wierzenia, zmow jakis paciorek czy cos Jednak i tak ci to w niczym nie pomoze. Na chiwle obecna jestesmy w formie do ktorej Milan nawet zblizyc sie nie moze. szybko ta sytuacja sie nie zmieni. Mysle ze dlugo bedziecie jeszce ogladac nasze plecy, jezeli nie do konca sezonu. Ładne mamy numerki na koszulkach, co nie :?: 8)
ej, zjazd z takimi przechwalkami. co masz na celu piszac takie posty? 'zmow jakis paciorek.. hohoho, zenada.
Jak ci nie pasuje to nie czytaj, ja juz mam taki arogancki sposob pisania i napewno tego nie zmienisz. Nie lubie Milanu i nie lubie jego kibicow. Nie obrazam ich, bo i po co. Napewno jednak nie bede dla nich nadwyraz mily bo ani nie mam takiego zamiaru ani nie odczuwam takiej potrzeby. Na dodatek nie bardzo wierze w ich Scudetto, dlatego te slowa 8)
_Jah pisze:
juveluck pisze: Chyba nie moze byc u nas tak zle jak to ciagle podkresla wasz goru i przewodnik TomekW, skoro kilku was juz tu jest(i nie tylko milanistow zreszta) no i przybywaja nowi... Nalezy spojrzec prawidzie w oczy, Juve we wszytskim jest najlepsze 8)
hee.. doszukujesz sie jakiegos problemu z tego powodu, czy jak? co znaczy 'najlepsze'? moim zdaniem twoj post jest ponizej krytyki.
Owszem doszukuje. TomekW nieraz krytykuje nasze forum czata i wszytsko co zwiazane z JP, a mimo wszytsko sam tu wpada i robia tez to inni milanisci. Tak wiec jak nie znasz tematu, to milcz i nie odzywaj sie nie potrzebnie
_Jah pisze:to chyba dobrze, ze rejestruja sie tutaj ludzie, ktorzy juz po 2 wpisach gwarantuja(?) odpowiedni poziom wypowiedzi? tymbardziej, jezeli identyfikuja sie z innymi zespolami niz juve. zapewnia to tym samym moznosc zobaczenia danej sytuacji z innej perspektywy. niekoniecznie musi byc ona sluszna, lecz na pewno moze duzo wniesc do omawianej sprawy. reasumujac te forum, jezeli chce isc do przodu, potrzebuje takich wlasnie uzytkownikow jak suchy_acm, tomekw, wuju.. itp..
Nie lubie Milanu(i innych wiadomych klubow z Roma i Viola na czele rowniez) dlatego jakos nie bardzo raduje mnie przybycie kolejnego milanisty na nasze forum. Oczywiscie uszanuje jego zdanie, choc czasami moze byc dla mnie smieszne albo moge miec inne. Takie juz mam podejscie czy ci sie podoba czy nie. Jak nie no to masz pecha poprostu
_Jah pisze:nastawienie juvelucka jest nie do przyjecia. koles sobie wchodzi, broni swoich racji, przedstawia swoj punkt widzenia, zachowujac przy tym wszystkie normy jakie powinien spelniac user na tym forum a spotyka go jakze przychylne powitanie.. denerwuje mnie cos takiego, poniewaz nie chce miec z takimi sytuacjami nic wspolnego. te wszystkie animozje miedzy fanami biora sie z niczego zazwyczaj.

.

Nie chcesz miec z tym nic wspolnego to nie wtykaj nosa do takich postow. Ja tu nie jestem od witania kogo kolwiek. Jako prawdziwy kibic Juve nigdy nie bede lubil Milanu i juz. A jego punkt widzenia szanuje, jak juz wczesniej zaznaczylem

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 17:03

juveluck pisze: Jak ci nie pasuje to nie czytaj, ja juz mam taki arogancki sposob pisania i napewno tego nie zmienisz. Nie lubie Milanu i nie lubie jego kibicow. Nie obrazam ich, bo i po co. Napewno jednak nie bede dla nich nadwyraz mily bo ani nie mam takiego zamiaru ani nie odczuwam takiej potrzeby. Na dodatek nie bardzo wierze w ich Scudetto, dlatego te slowa 8)
spoko, to tylko swiadczy o tobie. stymze jednak w pewien sposob ich obrazasz. tutaj mozesz zgrywac wielkiego intelektualiste, ktory w umiejetny sposob dogryza kibicom innych druzyn. w zyciu jednak nie zdziwilbym sie, gdybys za to dostal gonga od jednego z nich. jezeli o mnie chodzi to jest mi zwyczajnie szkoda, ze nie potrafisz (jako jedna z osob waznych na tym forum) obdarzyc fanow milanu nalezytym szacunkiem. albowiem tylko o to sie rozchodzi. takim nastawieniem pracujesz na obraz, nie tylko swoj, lecz takze nasz. a na to ci nie pozwole, hehe.. przynajmniej bede sie staral ;>. powinienes dawac przyklad innym, aby krytyka tego miejsca wsrod innych byla coraz zadszym zjawiskiem.
juveluck pisze: Owszem doszukuje. TomekW nieraz krytykuje nasze forum czata i wszytsko co zwiazane z JP, a mimo wszytsko sam tu wpada i robia tez to inni milanisci. Tak wiec jak nie znasz tematu, to milcz i nie odzywaj sie nie potrzebnie
tomekw to osoba bardzo inteligentna i pomimo, ze nie znam szczegolow to podejrzewam, ze mial swoje powody i jednoczesnie swoje racje. wcale to jednak nie oznacza, aby jeden user rzutowal na obraz wszystkich tych, ktorzy wykazuja chcec uczestniczenia w naszych dyskusjach.
juveluck pisze: Nie lubie Milanu(i innych wiadomych klubow z Roma i Viola na czele rowniez) dlatego jakos nie bardzo raduje mnie przybycie kolejnego milanisty na nasze forum. Oczywiscie uszanuje jego zdanie, choc czasami moze byc dla mnie smieszne albo moge miec inne. Takie juz mam podejscie czy ci sie podoba czy nie. Jak nie no to masz pecha poprostu
dlaczego? ten znienawidzony przez ciebie milanista moze wniesc duzo wiecej do dyskusji niz nie jeden juventini, ktory xeruje wypowiedzi poprzednikow. nie sadzisz? masz jakies zachamowania, nie potrafisz przeprowadzic rozmowy z czlowiekiem, ktory kibicuje innej druzynie? nie rozumiem?
juveluck pisze: Nie chcesz miec z tym nic wspolnego to nie wtykaj nosa do takich postow. Ja tu nie jestem od witania kogo kolwiek. Jako prawdziwy kibic Juve nigdy nie bede lubil Milanu i juz. A jego punkt widzenia szanuje, jak juz wczesniej zaznaczylem
szanujesz.. hahah, a jakze.
bede ci wszystko wytykal, jezeli mi cos nie podpasuje. mam do tego prawo i to bede robil.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 18:36

_Jah pisze:
juveluck pisze: Jak ci nie pasuje to nie czytaj, ja juz mam taki arogancki sposob pisania i napewno tego nie zmienisz. Nie lubie Milanu i nie lubie jego kibicow. Nie obrazam ich, bo i po co. Napewno jednak nie bede dla nich nadwyraz mily bo ani nie mam takiego zamiaru ani nie odczuwam takiej potrzeby. Na dodatek nie bardzo wierze w ich Scudetto, dlatego te slowa 8)
spoko, to tylko swiadczy o tobie. stymze jednak w pewien sposob ich obrazasz. tutaj mozesz zgrywac wielkiego intelektualiste, ktory w umiejetny sposob dogryza kibicom innych druzyn. w zyciu jednak nie zdziwilbym sie, gdybys za to dostal gonga od jednego z nich. jezeli o mnie chodzi to jest mi zwyczajnie szkoda, ze nie potrafisz (jako jedna z osob waznych na tym forum) obdarzyc fanow milanu nalezytym szacunkiem. albowiem tylko o to sie rozchodzi. takim nastawieniem pracujesz na obraz, nie tylko swoj, lecz takze nasz. a na to ci nie pozwole, hehe.. przynajmniej bede sie staral ;>. powinienes dawac przyklad innym, aby krytyka tego miejsca wsrod innych byla coraz zadszym zjawiskiem.
To ze nie lubie ich to nie znaczy ze nie szanuje. Szkoda ze widzisz tylko czarny i bialy( non niby jestes kibicem Juve) Natomiast jezeli chodzi o sposob wyrazania moich opini to gwarantuje ci ze taki sam jest w zyciu codziennym, nie udaje tu zadnego cwaniaka jakim nie jestem. Oczywiscie wierzyc nie musisz
_Jah pisze:
juveluck pisze: Nie lubie Milanu(i innych wiadomych klubow z Roma i Viola na czele rowniez) dlatego jakos nie bardzo raduje mnie przybycie kolejnego milanisty na nasze forum. Oczywiscie uszanuje jego zdanie, choc czasami moze byc dla mnie smieszne albo moge miec inne. Takie juz mam podejscie czy ci sie podoba czy nie. Jak nie no to masz pecha poprostu
dlaczego? ten znienawidzony przez ciebie milanista moze wniesc duzo wiecej do dyskusji niz nie jeden juventini, ktory xeruje wypowiedzi poprzednikow. nie sadzisz? masz jakies zachamowania, nie potrafisz przeprowadzic rozmowy z czlowiekiem, ktory kibicuje innej druzynie? nie rozumiem?
Nie watpie, ze wniesie do dyskusji wiecej niz niektorzy staly bywalcy forum, poslugujacy sie na codzien bialo czrana flaga. Nigdy tego nie negowalem. niem wiem tez dlaczego uwzasz, ze nie potrafie przeprowadzic z nim dyskusji. Moje poglada bede z gola odmienne nie znaczy to ze nie bede potrafil sie nimi wymienic

_Jah pisze:
juveluck pisze: Nie chcesz miec z tym nic wspolnego to nie wtykaj nosa do takich postow. Ja tu nie jestem od witania kogo kolwiek. Jako prawdziwy kibic Juve nigdy nie bede lubil Milanu i juz. A jego punkt widzenia szanuje, jak juz wczesniej zaznaczylem
szanujesz.. hahah, a jakze.
bede ci wszystko wytykal, jezeli mi cos nie podpasuje. mam do tego prawo i to bede robil.
Nie bardzo zrozumialem.... Jak juz wczesniej zauwazylem to ze nie lubie i czasami w jakis sposob docinam komus nie znaczy ze nie szanuje tej osoby. Naprawde czasami warto popatrzec na boki a nie tylko do przodu. Jak przyslowioy kon z klapami na oczach

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 19:09

juveluck pisze:Jak juz wczesniej zauwazylem to ze nie lubie i czasami w jakis sposob docinam komus nie znaczy ze nie szanuje tej osoby.
wlasnie o te docinki sie rozchodzi. ktos moze na wstepie zrazic sie do tego miejsca i zrezygnowac z dalszego uczestnictwa. moze dla ciebie jest to blachy powod, lecz dla mnie ma to istotne znaczenie. jestem dosc aktywnym userem i chcialbym, aby te forum roslo w sile. a umozliwiaja to tacy wlasnie goscie, ktorych ty traktujesz z gory. jezeli masz taki charakter to znajdz sobie inne 'ofiary', ktorych pelno wsrod.. juventini. a od ludzi, ktorzy wykazuja sie nieco wyzszym poziomem intelektualnym sie odwal. ok? tymbardziej, ze masz status 'moderator', przez co powinienes wykazywac sie nieco wieksza ostroznoscia przy pisaniu kolejnych postow. pozycja ta cie do czegos zabowiazuje i to wlasnie ty masz duzy wplyw na to jak jestesmy postrzegani wsrod kibicow innych klubow calcio.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
suchy_acm

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 21 września 2004, 13:50

hehe widze, ze niezla wrzawa wynikla z mojego przybycia na forum :D proponuje jednak zakonczenie tego tematu, juveluck niech sobie mysli co chce w koncu ma do tego prawo, ja i tak wiekszosc tego typu wypowiedzi traktuje z przymruzeniem oka :wink:

w kazdym razie dzieki _Jah za wstawienie sie za mna, mam rowniez nadzieje ze moj kolejny post nie bedzie powodem do kolejnej (chyba niepotrzebnej) wymiany zdan. zreszta po co sie klocic, Juve na razie radzi sobie dobrze, Milan rowniez wiec wszyscy powinni byc zadowoleni :)

1993... czerwono-czarne barwy przesłoniły mi cały świat...
Jedno Życie, Jedna Miłość, Milan na zawsze w moim sercu!!!
ODPOWIEDZ