Forumowicz od A do Z - vol. 1

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2004, 17:41

juveluck pisze:Ciekawy pomysl, zastanawia mnie tylko na ile osoby ktore beda pisac swoj alfabet odkryja sekrety swojego zycia prywatnego.. Zobaczymy po pierwszych osobach jak to bedzie wygladalo, miejmy nadzieje ze nie wyjdzie z tego glupota, typu N jak niebieski moj ulubiony kolro wszytski ubrania mam niebieskie... 8)
heh myślę ,że zależy to również od inwecji użytkownika :wink:

Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 11:57

Wyniki pierwszej ankiety:
1. Ti_Amo_Juventus_Dragon 43 głosy
2. Rybeq 21 głosów
3. DjJuve 9 głosów
4. wojtom11 6 głosów

Gratuluję zwycięstwa Dragonowi i proszę o w miarę szybkie ukazanie się alfabetu w stworzonym przez siebie temacie.

Do następnej ankiety przechodzą Rybeq i DjJuve. Wojtom11 niestety przez pewien okres czasu nie będzie brany pod uwagę przy ustalaniu składu ankiety.

Alexxxxx zgłosił się sam jako pierwszy, więc i on będzie w następnej kolejce. Stawkę uzupełni BIGGI.

Nowa ankieta:
Rybeq
DjJuve
Alexxxxx
BIGGI

I need a girl that I can train.
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 17:41

Dziękuję bardzo za popracie :wink: Nie spodziewałem się takiej ilości głosów. Jestem bardzo mile zaskoczony.
Muszę sie więc, odwdzięczyć ciekawym tekstem. Przyznaję, że już próbowlem coś wymyslać, i rzeczywiście łatwo nie jest. Ale poradzę sobie. Niedługo pojawi się moja wypowiedź. Serdecznie zapraszam do jej przeczytania, bo wkońcu nie chcę się nadarmo tylko opisać :D :wink:

Nowa ankieta ruszyła!

Obrazek
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2004, 22:52

Ti Amo zmien moj nick na prawidłowy :evil: Tak długo się znamy, a ty nadal myślisz tylko o jednym :P Pierwotna wersja była trochę ostrzejsza, ale jak Ti Amo zmieniał to nie ma jak cukier do batonika 8) A co do tematu głosujcie na Mnie w końcu jestesm piękny i uroczy :P Jak mi powiedzieli moja przyjażń z Dionizosem jest legendą tego forum :D Pozdro Dionizy :P I jestesm maskotką JP :idea: Idea ala swiergot :wink: A moja miłość do Rybqa nigdy nie maleje :* Natomiast z Yarim pokonamy jeszcze nie jednego szfaba 8) Dobra nie będę się rozpisywał, w końcu Mnie znacie na wylot ( taka przynośnia z tym wylotem :lol: ).

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2004, 16:28

Brawo dla Ti_Amo ! 8)
Napisales naprawde fajny "alfabet życiowy", że tak to nazwę :wink:

Bardzo fajnie wydaje się zaczynać ta zabawa, bo zawsze lepiej poznać się lepiej i mam nadzieje, że bedzie on trwał tak dlugo az spora wiekszosc sie wypowie... :shock: :wink: 8)
Mozna dowiedziec się bardzo ciekawych rzeczy o poszczegolnych osobach. 8)

Pytanie
Czy zostaną ustalone slowa, na ktore trzeba pisać czy też każdy uzytkownik-zwycięzca wybiera sobie jakies słowo i pisze na ten temat?

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2004, 16:32

wojtom11 pisze:Brawo dla Ti_Amo ! 8)
Napisales naprawde fajny "alfabet życiowy", że tak to nazwę :wink:

Bardzo fajnie wydaje się zaczynać ta zabawa, bo zawsze lepiej poznać się lepiej i mam nadzieje, że bedzie on trwał tak dlugo az spora wiekszosc sie wypowie... :shock: :wink: 8)
Mozna dowiedziec się bardzo ciekawych rzeczy o poszczegolnych osobach. 8)

Pytanie
Czy zostaną ustalone slowa, na ktore trzeba pisać czy też każdy uzytkownik-zwycięzca wybiera sobie jakies słowo i pisze na ten temat?
Myślę że każdy powienien sam sobie wybierać pytania, bo jeżeli mamy sie dzieki temu lepiej pozanać, to sami najlepiej wiemy co na daną literę najlepiej o sobie powiedzieć, a pozatym są słowa które dla jednych mogą wydawać się normalne a dla innych krępujące.
Dzisiaj poznałemjak to jest, rozmawiałem z kolegą o wspólnej pracy którą mamy przygotować, i spytałem się go czy coś jego tata mógłby przynieść z pracy (mniejsza o to co), a on mi powiedział że jego tata umarł w czasie wakacji. Strasznie głupio się wtedy poczułem, aż mnie ciarki przeszły...

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2004, 16:39

No masz racje Adam...
Niektore rzeczy nie są tak proste jak mogą sie wydawać dla innych osob. :?
Moze lepiej bedzie jak kazdy zwyciezca dobierze najlepiej pasujące mu słowa.
Wtedy wszyscy bedą zadowoleni. 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 11:30

Po przeczytaniu Alfabetu Smoczusia--------------> opad kopary :D
Powaga zawszed Cię miałam za inteligentnego człowieka. Bo przekazać co się czuje w wersji pisanej nie jest łatwo a tak właśnie sie dzieje na naszym forum, że wszystko trzeba pisać tak aby było zgodne z twoimi uczuciami i jeszcze żeby cię wszyscy dobrze zrozumieli.
Smoczusiowy ALFABET jest "mocny".
Bardzo dobrze, że poszedł na pierwszy ogień. Dobry przykład dla kolejnych "alfabeciarzy", że nie ma lanie wody!!!! Z cyklu wysuwanych wyżej przykładów.
ale nie ma co Jarki są inteligentne :twisted: :twisted:
A teraz kolejny głos nie chcę się powtarzać czyli wysyłam na kogoś innego niż poprzednio <lol>.

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 09:07

Wyniki drugiej ankiety:
1. Rybeq 14
2. DjJuve 8
*. Alexxxxx 8
4. Biggi 7

Gratulacje dla Rybeq'a. :D Proszę zwycięzcę o zamieszczenie swego alfabetu w odpowiednim temacie w przeciągu tygodnia.

Martwi mnie bardzo mała liczba oddanych głosów. W pierwszej ankiecie "winner" miał więcej głosów, niż teraz wszyscy razem wzięci. Jeśli nie głosujecie, bo macie za duży dylemat, to głosujcie i tak, a w nastepnej ankiecie zagłosujecie na kogo innego.

W następnej ankiecie pojawią się DjJuve, Alexxxxx, bblackk ( sam się zgłosił ) i Marcin-IRONEK, który został wybrany przeze mnie.

Nowa ankieta:
DjJuve
Alexxxxx
bblackk
Marcin-IRONEK

I need a girl that I can train.
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 09:20

alfabet sie na dniach pojawi :]
ludzie nie glosuja bo pamietaja ze juz raz glosowali w tym temacie.

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 15:05

Teraz miałm jasnośc na kogo głosować :D :D :D
i wydaje mi sie że to powinno być bardziej zaznaczane kiedy zmienia się lista bo teraz wszedłam i sie zdziwiłam, że już jest nowa !!!! niestety nie wiem jak to wyraźniej zaznaczyć :( ale może coś "modki" :D wymyślą :D

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 17:10

Maggie Del Piero pisze:Teraz miałm jasnośc na kogo głosować :D :D :D
i wydaje mi sie że to powinno być bardziej zaznaczane kiedy zmienia się lista bo teraz wszedłam i sie zdziwiłam, że już jest nowa !!!! niestety nie wiem jak to wyraźniej zaznaczyć :( ale może coś "modki" :D wymyślą :D
Nowa lista pojawia się w każdą niedzielę :wink: Tak więc, w ten dzień należy oczekiwać zmiany kandydujących osób.

Obrazek
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 22:41

No prosze dopiero tearz zauważyłem tą zabawe :] Musze przyznać że pomysł jest bardzo dobry :] To pozwoli nowym forumowiczom poznać starych i odwrotnie :]

BTW: Co tam też się zgłaszam :]
Ostatnio zmieniony 19 września 2004, 23:16 przez booyak, łącznie zmieniany 1 raz.

★ ★ ★
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 23:10

Ja siem tesz kcem zglosic do tej zabawy :D a cio mi tam :D

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2004, 16:31

no coś tu padło!!!!
Rybeq nie wpisał nowego a tu już niedziela no prosze pana cóż to za ociąganie !!!! ja chce już se następną epistołe poczytać :D proszęęęęę :twisted: Tą od smoczusia już prawie na pamięć znam :twisted: [/i]

Zablokowany