Forumowicz od A do Z - vol. 1
- Pawciosss
- Juventino
heh myślę ,że zależy to również od inwecji użytkownikajuveluck pisze:Ciekawy pomysl, zastanawia mnie tylko na ile osoby ktore beda pisac swoj alfabet odkryja sekrety swojego zycia prywatnego.. Zobaczymy po pierwszych osobach jak to bedzie wygladalo, miejmy nadzieje ze nie wyjdzie z tego glupota, typu N jak niebieski moj ulubiony kolro wszytski ubrania mam niebieskie... 8)
- Sarsik
- Juventino
Wyniki pierwszej ankiety:
1. Ti_Amo_Juventus_Dragon 43 głosy
2. Rybeq 21 głosów
3. DjJuve 9 głosów
4. wojtom11 6 głosów
Gratuluję zwycięstwa Dragonowi i proszę o w miarę szybkie ukazanie się alfabetu w stworzonym przez siebie temacie.
Do następnej ankiety przechodzą Rybeq i DjJuve. Wojtom11 niestety przez pewien okres czasu nie będzie brany pod uwagę przy ustalaniu składu ankiety.
Alexxxxx zgłosił się sam jako pierwszy, więc i on będzie w następnej kolejce. Stawkę uzupełni BIGGI.
Nowa ankieta:
Rybeq
DjJuve
Alexxxxx
BIGGI
1. Ti_Amo_Juventus_Dragon 43 głosy
2. Rybeq 21 głosów
3. DjJuve 9 głosów
4. wojtom11 6 głosów
Gratuluję zwycięstwa Dragonowi i proszę o w miarę szybkie ukazanie się alfabetu w stworzonym przez siebie temacie.
Do następnej ankiety przechodzą Rybeq i DjJuve. Wojtom11 niestety przez pewien okres czasu nie będzie brany pod uwagę przy ustalaniu składu ankiety.
Alexxxxx zgłosił się sam jako pierwszy, więc i on będzie w następnej kolejce. Stawkę uzupełni BIGGI.
Nowa ankieta:
Rybeq
DjJuve
Alexxxxx
BIGGI
I need a girl that I can train.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dziękuję bardzo za popracie
Nie spodziewałem się takiej ilości głosów. Jestem bardzo mile zaskoczony.
Muszę sie więc, odwdzięczyć ciekawym tekstem. Przyznaję, że już próbowlem coś wymyslać, i rzeczywiście łatwo nie jest. Ale poradzę sobie. Niedługo pojawi się moja wypowiedź. Serdecznie zapraszam do jej przeczytania, bo wkońcu nie chcę się nadarmo tylko opisać

Nowa ankieta ruszyła!
Muszę sie więc, odwdzięczyć ciekawym tekstem. Przyznaję, że już próbowlem coś wymyslać, i rzeczywiście łatwo nie jest. Ale poradzę sobie. Niedługo pojawi się moja wypowiedź. Serdecznie zapraszam do jej przeczytania, bo wkońcu nie chcę się nadarmo tylko opisać

Nowa ankieta ruszyła!

- Alexxxxx
- Juventino
Ti Amo zmien moj nick na prawidłowy :evil: Tak długo się znamy, a ty nadal myślisz tylko o jednym
Pierwotna wersja była trochę ostrzejsza, ale jak Ti Amo zmieniał to nie ma jak cukier do batonika 8) A co do tematu głosujcie na Mnie w końcu jestesm piękny i uroczy
Jak mi powiedzieli moja przyjażń z Dionizosem jest legendą tego forum
Pozdro Dionizy
I jestesm maskotką JP :idea: Idea ala swiergot
A moja miłość do Rybqa nigdy nie maleje :* Natomiast z Yarim pokonamy jeszcze nie jednego szfaba 8) Dobra nie będę się rozpisywał, w końcu Mnie znacie na wylot ( taka przynośnia z tym wylotem :lol: ).

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Wojtom
- Juventino
Brawo dla Ti_Amo ! 8)
Napisales naprawde fajny "alfabet życiowy", że tak to nazwę
Bardzo fajnie wydaje się zaczynać ta zabawa, bo zawsze lepiej poznać się lepiej i mam nadzieje, że bedzie on trwał tak dlugo az spora wiekszosc sie wypowie... :shock:
8)
Mozna dowiedziec się bardzo ciekawych rzeczy o poszczegolnych osobach. 8)
Pytanie
Czy zostaną ustalone slowa, na ktore trzeba pisać czy też każdy uzytkownik-zwycięzca wybiera sobie jakies słowo i pisze na ten temat?
Napisales naprawde fajny "alfabet życiowy", że tak to nazwę
Bardzo fajnie wydaje się zaczynać ta zabawa, bo zawsze lepiej poznać się lepiej i mam nadzieje, że bedzie on trwał tak dlugo az spora wiekszosc sie wypowie... :shock:
Pytanie
Czy zostaną ustalone slowa, na ktore trzeba pisać czy też każdy uzytkownik-zwycięzca wybiera sobie jakies słowo i pisze na ten temat?
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Myślę że każdy powienien sam sobie wybierać pytania, bo jeżeli mamy sie dzieki temu lepiej pozanać, to sami najlepiej wiemy co na daną literę najlepiej o sobie powiedzieć, a pozatym są słowa które dla jednych mogą wydawać się normalne a dla innych krępujące.wojtom11 pisze:Brawo dla Ti_Amo ! 8)
Napisales naprawde fajny "alfabet życiowy", że tak to nazwę![]()
Bardzo fajnie wydaje się zaczynać ta zabawa, bo zawsze lepiej poznać się lepiej i mam nadzieje, że bedzie on trwał tak dlugo az spora wiekszosc sie wypowie... :shock:8)
Pytanie
Dzisiaj poznałemjak to jest, rozmawiałem z kolegą o wspólnej pracy którą mamy przygotować, i spytałem się go czy coś jego tata mógłby przynieść z pracy (mniejsza o to co), a on mi powiedział że jego tata umarł w czasie wakacji. Strasznie głupio się wtedy poczułem, aż mnie ciarki przeszły...
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Wojtom
- Juventino
No masz racje Adam...
Niektore rzeczy nie są tak proste jak mogą sie wydawać dla innych osob. :?
Moze lepiej bedzie jak kazdy zwyciezca dobierze najlepiej pasujące mu słowa.
Wtedy wszyscy bedą zadowoleni. 8)
Niektore rzeczy nie są tak proste jak mogą sie wydawać dla innych osob. :?
Moze lepiej bedzie jak kazdy zwyciezca dobierze najlepiej pasujące mu słowa.
Wtedy wszyscy bedą zadowoleni. 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Po przeczytaniu Alfabetu Smoczusia--------------> opad kopary
Powaga zawszed Cię miałam za inteligentnego człowieka. Bo przekazać co się czuje w wersji pisanej nie jest łatwo a tak właśnie sie dzieje na naszym forum, że wszystko trzeba pisać tak aby było zgodne z twoimi uczuciami i jeszcze żeby cię wszyscy dobrze zrozumieli.
Smoczusiowy ALFABET jest "mocny".
Bardzo dobrze, że poszedł na pierwszy ogień. Dobry przykład dla kolejnych "alfabeciarzy", że nie ma lanie wody!!!! Z cyklu wysuwanych wyżej przykładów.
ale nie ma co Jarki są inteligentne :twisted: :twisted:
A teraz kolejny głos nie chcę się powtarzać czyli wysyłam na kogoś innego niż poprzednio <lol>.

Powaga zawszed Cię miałam za inteligentnego człowieka. Bo przekazać co się czuje w wersji pisanej nie jest łatwo a tak właśnie sie dzieje na naszym forum, że wszystko trzeba pisać tak aby było zgodne z twoimi uczuciami i jeszcze żeby cię wszyscy dobrze zrozumieli.
Smoczusiowy ALFABET jest "mocny".
Bardzo dobrze, że poszedł na pierwszy ogień. Dobry przykład dla kolejnych "alfabeciarzy", że nie ma lanie wody!!!! Z cyklu wysuwanych wyżej przykładów.
ale nie ma co Jarki są inteligentne :twisted: :twisted:
A teraz kolejny głos nie chcę się powtarzać czyli wysyłam na kogoś innego niż poprzednio <lol>.
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Sarsik
- Juventino
Wyniki drugiej ankiety:
1. Rybeq 14
2. DjJuve 8
*. Alexxxxx 8
4. Biggi 7
Gratulacje dla Rybeq'a.
Proszę zwycięzcę o zamieszczenie swego alfabetu w odpowiednim temacie w przeciągu tygodnia.
Martwi mnie bardzo mała liczba oddanych głosów. W pierwszej ankiecie "winner" miał więcej głosów, niż teraz wszyscy razem wzięci. Jeśli nie głosujecie, bo macie za duży dylemat, to głosujcie i tak, a w nastepnej ankiecie zagłosujecie na kogo innego.
W następnej ankiecie pojawią się DjJuve, Alexxxxx, bblackk ( sam się zgłosił ) i Marcin-IRONEK, który został wybrany przeze mnie.
Nowa ankieta:
DjJuve
Alexxxxx
bblackk
Marcin-IRONEK
1. Rybeq 14
2. DjJuve 8
*. Alexxxxx 8
4. Biggi 7
Gratulacje dla Rybeq'a.

Martwi mnie bardzo mała liczba oddanych głosów. W pierwszej ankiecie "winner" miał więcej głosów, niż teraz wszyscy razem wzięci. Jeśli nie głosujecie, bo macie za duży dylemat, to głosujcie i tak, a w nastepnej ankiecie zagłosujecie na kogo innego.
W następnej ankiecie pojawią się DjJuve, Alexxxxx, bblackk ( sam się zgłosił ) i Marcin-IRONEK, który został wybrany przeze mnie.
Nowa ankieta:
DjJuve
Alexxxxx
bblackk
Marcin-IRONEK
I need a girl that I can train.
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Teraz miałm jasnośc na kogo głosować
i wydaje mi sie że to powinno być bardziej zaznaczane kiedy zmienia się lista bo teraz wszedłam i sie zdziwiłam, że już jest nowa !!!! niestety nie wiem jak to wyraźniej zaznaczyć
ale może coś "modki"
wymyślą 

i wydaje mi sie że to powinno być bardziej zaznaczane kiedy zmienia się lista bo teraz wszedłam i sie zdziwiłam, że już jest nowa !!!! niestety nie wiem jak to wyraźniej zaznaczyć

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nowa lista pojawia się w każdą niedzielęMaggie Del Piero pisze:Teraz miałm jasnośc na kogo głosować![]()
![]()
![]()
i wydaje mi sie że to powinno być bardziej zaznaczane kiedy zmienia się lista bo teraz wszedłam i sie zdziwiłam, że już jest nowa !!!! niestety nie wiem jak to wyraźniej zaznaczyćale może coś "modki"
wymyślą

- booyak
- Juventino
No prosze dopiero tearz zauważyłem tą zabawe :] Musze przyznać że pomysł jest bardzo dobry :] To pozwoli nowym forumowiczom poznać starych i odwrotnie :]
BTW: Co tam też się zgłaszam :]
BTW: Co tam też się zgłaszam :]
Ostatnio zmieniony 19 września 2004, 23:16 przez booyak, łącznie zmieniany 1 raz.
★ ★ ★
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
no coś tu padło!!!!
Rybeq nie wpisał nowego a tu już niedziela no prosze pana cóż to za ociąganie !!!! ja chce już se następną epistołe poczytać
proszęęęęę :twisted: Tą od smoczusia już prawie na pamięć znam :twisted: [/i]
Rybeq nie wpisał nowego a tu już niedziela no prosze pana cóż to za ociąganie !!!! ja chce już se następną epistołe poczytać