Brescia - Juventus 0:3

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2004, 16:16

Brescia obok Palermo i Piacenzy jest moim drugim ulubiony klubem serie A, ale jednak najbardziej się liczy ta pierwsza drużyna, czyli Juve myślę że powinniśmy wygrac ten mecz najlepiej 2-0, myślę że jezeli to co mówi Gigi się sprawdzi czyli trójka Trez-Alex-Zlatan, to powinniśmy grać przedewszystkim skrzydłami, Laex oczywiście trochę cofnięty, a w polu karny wtedy będziemy mieli wysokich Ibrahimovica i Trezegueta, choć Alex też nieźle gra głową choć nie jest aż tak wysoki jak Szwed i Francuz.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2004, 22:55

Brescia w tym sezonie po raz pierwszy od 4 lat będzie sobie musiała poradzić bez wielkiego lidera jakim bez wątpienia był Roberto Baggio.Jest to dość solidny zespół,ale będą conajwyżej bronić sie przed spadkiem.Capello prawdopodobnie nie będzie mógł skorzystać z Birindelliego,Cannavaro i Montero,więc zestawienie obrony może być nieco kłopotliwe.Jeśli chodzi o atak to wydaje mi się,że Ibrahimovic zacznie mecz na ławce rezerwowych w końcu nie rozegrał w Juve żadnego sparingu i trudno przyspuszczać,że wybiegnie w pierwszej "11".Mecz nie będzie łatwy ale przewiduje,że wygramy 2-0.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 10 września 2004, 23:20

No cóż...
Ten mecz wszystko wyjaśni i odpowie na wszytkie pytania.

Capello skład ustawi tak jak sam ma na myśłi ale jednak byśle że wyjdziemy z dwójką napastników, czyli Treze i Zlatan, a za nimi Alex.W pomocy pewnie wyjdzie Oliveira, blasi, nedved i Emerson.Nie ma innego wyjścia.

Obrona też prosta od zestawienia.Canna, Thuram i Zambrotta to pewniaki.
Ale nie wiem jak tam z Zebiną.??
Czy forma jest, czy jej nie ma.

Ale tak czy owak stwaim na skromne 2:0, ponieważ jak na początek jest to całkiem dobra zaliczka.Ale najwiecej bedzie zależało od obrony.To ona jest najwiekszą zagadką i to ją wszyscy bedą obserwować.

Życze im powodzenia i ...
FORZA JUVE...!!!

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 10:21

Mój skład wygląda tak samo jak ten Alexxxxxxa.
Początki sezonu z reguły mamy dobre(albo bardzo dobre Juve 5-1 Empoli :wink: ) Brescia to solidny zespół ale przed sezonem stracił dużo swoich indywindualności np. Baggio, Brighi. Ale jak my chcemy sie liczyć w walce o najwyższe trofea to musimy wygrywać z takimi drużynami bardzo pewnie, to podniesie morale drużyny.Nie sądze żebyśmy byli w stanie toczyć równorzędną walke w calcio i LM. Podobno klub na pierwszy plan stawia CL, prawdopodobnie by zarobić troche grosza.

Podsumowując stawiam na 3-0 lub 4-1 dla Juventusu

gandalf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 10:28

Myśle że Juve wygra ten mecz po małych problemach w pierwszej połowie :wink: ja stawiam na coś w stylu 1-3 dla Juve oczywiście:D Brescia powinna stawiac opór ale Juventus ten opór złamie i strzeli minimum 3 brameczki 8) Pozdrawiam :wink:

Forza Grande Juve
Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 12:55

A więc mój najgorszy scenariusz się sprawdził :( O tej samej godzinie mam swój mecz :cry: Ludzie, czego taki pech! Na inagurację sezonu, ehh.

Obrazek
Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 15:01

JUVEforever6 pisze:___________Buffon__________

Thuram- Canna- Zebina- Zambro

__Tahi----Emerson----Nedved__

_________Alex Del Piero_______

__Trezegol________Zlatan :twisted: ___

Wg. Mnie juve powinno tak grać !
Jak sądzicie?????????????????????
Też bym był za tym żeby tak zagrali. Wydaje mi sie że juve wygra ten mecz 2 - 0.

Obrazek
Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 15:14

Powinniśmy wygrać to spotkanie.
W ataku powinni zagrać Treze i Alex, chociaż ten ostatni jakoś nie pokazuje się z najlepszej strony, ale kto tam wie, może po bramce z Mołdawią zacznie regularnie strzelac i dla Juve, byle nie nękały go kontuzje... :? Zlatan musi jeszcze troche potrenować i poznać drużynę żeby liczyć na pełne 90' minut na boisku, myslę że w meczu z Ajaxem dostanie juz szansę gry od Capello, chociaż napewno nie rozegra całego spotkania.

Liczę na zwycięstwo z Brescią wysoko do zera.

non mollare mai
Mikołajek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 17:59

Sądzę, że powinniśmy sobie poradzić z Brescią tym bardziej, że ta nie ma już swojej gwiazdy. Pamiętajmy jednak, że to początek i potrzeba czasu by wejść w rytm meczowy. Ale jak pisałem wygramy.:!: :!:

''Niektórzy myślą, że futbol to sprawa życia i śmierci.Niestety nie, to coś bardziej ważnego''-Bill Skankley
Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 20:09

No więc ja , jak każdy zresztą , czekam na pewne zwycięstwo Juventusu. Nie wyobrażam sobie innego początku sezonu...

ps. Chievo 2-2 Inter , hyhy rywale gubią punkty :)

Go hard, or go home.
Jusufi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 06:16

Po dwoch remisach 2-2, nie ma lepszej alternatywy dla Juve by spokojnie wygrac 2-0 i rozpoczac marsz po scudetto.Niech tak sie stanie.

jaro10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 12:53

Wie ktos czy jakis z tych kanalów jest na cyfrze ? a jak tak to który to kanal ?
Armenia TV (Armenia)
C+ Deporte 3(Hiszpania)
TeleLatino (Kanada)
SporTV (Portugalia)
Canal+ Nordic (Skandynawia),
Gol TV (USA)
Sky Calcio 2 (Włochy).

zawsze Del Piero
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 13:08

mam pytanie: bedzie ktos relacjonowal ten mecz na czacie?

w tym miejscu zapraszam wszystkich na czat ;).

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Luiza

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 13:15

Czesc wszystkim! jak ja dawno Was nie odwiedzalam!!(z przyczyn ode mnie nie zaleznych). Stronka sie zmienila, ale jest cool tylko troche blado...proponuje z lekka czerni dodac i bedzie spox. Jak myslicie wygramy dzi?? wiem retoryczne pytanko:-)) :oops: pozdro dla weszystkich fanek JUve no i Fanow tez:-) odezwijcie sie jakos Luiza :D

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 17:00

Wszyscy chyba zadowoleni :wink:

Brescia-Juventus 0-3 :D

35'Nedved
38'Trezeguet
69'Ibrahimovic

Szczegolnie cieszy brama Zlatana w debiucie-dobrze zaczeliśmy teraz czekamy na Ajax.Lidera mamy chciało by sie powiedzieć-do końca go nie oddamy-jak ktoś będzie w posiadaniu linków ze zdjęciami z meczu proszę je nam tu zaprezentować 8)

Zablokowany