Milan - Juventus 0:1 (Puchar Berlusconiego)
- RadeKas
- Juventino
Sciagasz, rozpakowujesz winrarem, a potem otwierasz real media playerem. Proste jak konstrukcja cepa. Milego ogladania.x_men_15 pisze: Mógłbyś mi powiedziec jakim programem otwierasz ten plik ?
srali muszki będzie wiosna
- Lizard
- Juventino
No, dzisiaj pójdę spać w b. dobrym nastroju, dzięki Ruben
Oby tylko sezon również przedstawiał się tak optymistycznie. Czy Del Piero naprawdę grał tak słabo, że zasługiwał na zmianę

Oby piękny nastrój wokół Juve trwał dalej, abym ujrzał taką radosną nowinę...błagam :!:ps. a ja jednak bardizej czekam na info pt. "Fabio Cannavaro w Juventusie"
- _Jah
- Juventino
mnie nie interesuja zadne dywagacje w stylu, ze przegrany tego meczu ma pozniej kiepski sezon, zupelnie. wrecz przeciwnie, jestem bardzo zadowolony z tego zwyciestwa. powoli lapiemy wlasciwy rytm i to musi cieszyc. wygrana nad najgrozniejszym konkurentem do scudetta na jego terenie ma swoja wartosc. nie wiem jednak w jakim stylu zostalo to uczynione, lecz jesli pokonuje sie milan na san siro to akurat styl ma tutaj jak najbardziej drugorzedne znaczenie. gol olivery, ktory potwierdza swoje mocne aspiracje. ogolnie znakomita sprawa.
he he he milan.
he he he milan.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- JUVEFANE_10
- Juventino
powiem wam ogladałem mecz na SKY CALCIO mecz bardzo dobry choć pierwsza połowa był nudna w drugiej się coś działo
Bardzo dobry mecz zagrali Olivera,Zebina,Thuram tych zawodników należy wyróżnić.Ale cieszę się ze zwycięstwa
Bardzo dobry mecz zagrali Olivera,Zebina,Thuram tych zawodników należy wyróżnić.Ale cieszę się ze zwycięstwa
JESTEM OSZUSTEM
- Wessal
- Juventino
Bradzo się ciesze ze zwycięstwa Bianconerich.Ruben Olivera w tym meczu naprawdę pokazał klasę i myślę że będzie naprawdę piłkarską gwiazdą. Co do składów to nieprzybuszczałem że Juve w takiej 11 wyjdzie ale także trzeba pochwalić naszego 2 bramkarza Chimentiego za to że dobrze bronił. Zdziwilo mnie także że Juve bez Buffona wyszło... Ogólnie mówiąc Juve prawie 2 składem wygrało z Milanem :twisted: ...
Dodam że jeszcze bardzo sie ciesze ze zdobycia 8 (chyba) trofeum w tym pucharze.

Dodam że jeszcze bardzo sie ciesze ze zdobycia 8 (chyba) trofeum w tym pucharze.

- MediapuntA
- Juventino
No dobra ale skąd ten program ściągnąćRadeKas pisze:Sciagasz, rozpakowujesz winrarem, a potem otwierasz real media playerem. Proste jak konstrukcja cepa. Milego ogladania.x_men_15 pisze: Mógłbyś mi powiedziec jakim programem otwierasz ten plik ?

A co do tematu:
Mam nadzieje że takie wyniki będzie JUVENTUS osiągać w sezonie

Z GÓRY DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ
- BIANCONERI
- Juventino
Mimo,iż był to tylko nieco ważniejszy mecz sparingowy to wygrana cieszy.Z Milanem nawet podczas meczy towarzyskich mecze są zacięte i wyrównane.Nie miałem okazji obejrzeć meczu,ale z tego co czytałem wynikało,że kolejny dobry mecz rozegrał Oliveira.Ostatnie dwa spotkania Juve wskazują wyraźna poprawe naszej gry,wydaje się,że powoli wychodzimy z dołka.Cieszy również fakt,że Capello wystawia zawodników w formie i potrafi zrezygnować np.z Legrottaglie,albo posadzić na ławce Del Piero i wpuścić w jego miejsce przebojowego Miccoliego.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- x_men_1988
- Juventino
pizmak pisze:No dobra ale skąd ten program ściągnąćRadeKas pisze:Sciagasz, rozpakowujesz winrarem, a potem otwierasz real media playerem. Proste jak konstrukcja cepa. Milego ogladania.x_men_15 pisze: Mógłbyś mi powiedziec jakim programem otwierasz ten plik ?![]()
A co do tematu:
Mam nadzieje że takie wyniki będzie JUVENTUS osiągać w sezonieA gdzie oglądaliście ten mecz
Przez Winampa czy przez co
![]()
Z GÓRY DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ
Tutaj mozesz sciagnąc ten program klikając w napis Download z prawej strony.
A co do meczu to z tego co wiem to można go było obejrzeć na Sky Sport 1 tyle że jest to stacja z włoskiej platformy cyfrowej i jest kodowany . Możliwe ze dało sie ogladac ten mecz przez internet , ale gdzie dokładnie to niewiem .
- wErOn
- Juventino
Malutki wielkie dzięki za brameczke 
--
Olivera zbiera u mnie coraz więcej + ;] Wydaje mi się, że linia pomocy jest u nas aż za dobra, bo Capello nie bedzie wiedział, których piłkarzy wybierać :twisted:
Emerson, Nedved, Camonaresi, Blasi, Kapo, Appiah, tacchinardi no i Olivera !
Wydaje mi się, że mamy najlepszą pomoc we włoszech (obok Milanu oczywiście) i w Europie też nie mamy się czego wstydzic 8)

--
Olivera zbiera u mnie coraz więcej + ;] Wydaje mi się, że linia pomocy jest u nas aż za dobra, bo Capello nie bedzie wiedział, których piłkarzy wybierać :twisted:
Emerson, Nedved, Camonaresi, Blasi, Kapo, Appiah, tacchinardi no i Olivera !
Wydaje mi się, że mamy najlepszą pomoc we włoszech (obok Milanu oczywiście) i w Europie też nie mamy się czego wstydzic 8)
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Pokonanie bardzo silnego Milanu, nawet w Pucharze Berlusconiego, bardzo cieszy. Nie miałem okazji widzieć spotkania, mimo to na myśl nasuwa mi się kilka ważnych kwestii.
Jak wspomnieli koledzy _Jah i BIANCONERI, powoli w naszej grze widać postepy. Łapiemy wlaściwy rytm gry, a praca wykonana przez Capello, owocuje na boisku.
Nie łatwo jest pokonać Milan w osłabionym sładzie, w dodatku na San Siro. Nam ta sztuka się udała, z czego pozostaje sie tylko cieszyć.
Kolejne pochlebne recenzje zebrał Olivera. Jak widać, wyrasata na bardzo ważny punkt naszego zespołu. Wkońcu chyba, udało nam się do końca oszlifować diament :twisted:
Pozatym to dajmu spokój przesądom. Nie ma co w to wierzyć. Kwestia przypadku i tyle. Zresztą już 1 wyłamaliśmy sie z te ,,zasady'' więc czemu niemiałoby być podobnie?
Jak wspomnieli koledzy _Jah i BIANCONERI, powoli w naszej grze widać postepy. Łapiemy wlaściwy rytm gry, a praca wykonana przez Capello, owocuje na boisku.
Nie łatwo jest pokonać Milan w osłabionym sładzie, w dodatku na San Siro. Nam ta sztuka się udała, z czego pozostaje sie tylko cieszyć.
Kolejne pochlebne recenzje zebrał Olivera. Jak widać, wyrasata na bardzo ważny punkt naszego zespołu. Wkońcu chyba, udało nam się do końca oszlifować diament :twisted:
Pozatym to dajmu spokój przesądom. Nie ma co w to wierzyć. Kwestia przypadku i tyle. Zresztą już 1 wyłamaliśmy sie z te ,,zasady'' więc czemu niemiałoby być podobnie?

- tom_n
- Milanista
No nie wiem, siedem razy to chyba nie jest przypadekTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Pozatym to dajmu spokój przesądom. Nie ma co w to wierzyć. Kwestia przypadku i tyle. Zresztą już 1 wyłamaliśmy sie z te ,,zasady'' więc czemu niemiałoby być podobnie?
FORZA MILAN!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
E tam, gadanietom_n pisze:No nie wiem, siedem razy to chyba nie jest przypadekTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Pozatym to dajmu spokój przesądom. Nie ma co w to wierzyć. Kwestia przypadku i tyle. Zresztą już 1 wyłamaliśmy sie z te ,,zasady'' więc czemu niemiałoby być podobnie?:-D To prawda, że raz wyłamaliście się z tej zasady, ale pamiętaj w jakich okolicznościach. Tam działała klątwa Interu, która jest o wiele silniejsza

Pozatym, chętnie bym znów chciał świętować zdobycie Scudetto w tak dramatycznych okolicznościach. Piękna rzecz, a łzy Ronaldo :lol:

- Lypsky
- Juventino
Meczu nie sledzilem na biezaco bo na czata wpadlem tylko na chwile.
Nie ulega watpliwosci ze zwyciestwo nad Milanem nawet w meczu towarzyskim jest dobrym osiagnieciem.Obawialem sie ze mozemy dostac od silniejszego Milanu lecz bylo inaczej
Pozostaje wzmocnic obrone(Cannavaro juz tuz tuz mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy
) i w walce o Scudetto bedziemy mogli toczyc wyrownane boje z Mediolanczykami.Pozostaja jeszcze dwa spraingi przed sezonem a pozniej mecze o stawke w ktorych mam nadzieje Juve pokaze klase i to ze w pilke potrafi grac najlepiej
p.s tylko jeszcze na obroncow trza zaczekac
Cannavaro i Jankulovsky do spolki z Thuramem i Zebina tworzyliby dobra formacje 
Nie ulega watpliwosci ze zwyciestwo nad Milanem nawet w meczu towarzyskim jest dobrym osiagnieciem.Obawialem sie ze mozemy dostac od silniejszego Milanu lecz bylo inaczej

p.s tylko jeszcze na obroncow trza zaczekac

Chetnie popatrzylbym jak placze totti 8)Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Piękna rzecz, a łzy Ronaldo :lol:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- juveluck
- Juventino
Bardzo sie ciesze ze wygranej. Raz ze pokonalismy Milan, dwa ze pokonalismy naprawde silnego rywala. Jednak z nasz forma na starcie seoznu nie jest az tak zle jak by sie moglo wydawac po pierwszym meczu z Djurgarden. Nie zmienia to faktu ze potrzebujemy obroncow. Bardzo mnie cieszy gol strzelony przez Olivere, to naprawde moze byc wazny zawodnik dla Juve w nadchodzacym sezonie. Szkoda ze Alex znowu slabo, no ale tak to juz z nim bywa. Co do "klatwy" to chyba sobie zartujecie, nie wierze w takie bzdury...

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- juve_faaan
- Juventino
oj to byłby piękny widok....Chetnie popatrzylbym jak placze totti