Losowanie grup LM

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 22:34

Bayern ostatnio nie powala na kolana, ale rozpoczęli grę w Bundeslidze i będą bardziej ograni niż Juve, w momencie zmagań o zwycięstwo w Champions League. Także Ajax rozpoczyna walkę w Holandii o mistrzostwo i ze swoimi wychowankami, głodnymi sukcesu na pewno będą trudni do ogrania. A Maccabi: teoretycznie najsłabsi, ale nie wierzę, że skończą w grupie z zerowym dorobkiem punktowym, coś im się tam uda ugryźć. Jeśli Juve nie będą trapić kontuzje i forma będzie wysoka i ustabilizowana, to powinniśmy awansować.

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2004, 14:08

Trafnie naszą grupe ocenił trener Ajaxu, Ronald Koeman że Juventus jest jakby po za zasięgiem pozostałych drużyn. Bayern nie ma najmniejszych szans na awans, bo jak sie przegrywa z Bayerem Leverkusen 4:0 to ile można dostać z JUVENTUSEM? Ajax powinien pewnie i zdecydowanie wyprzedzić Bayern i Maccabi, ciesze sie że trafiliśmy na Holendrów może Moggi przekona sie do ogromnych talentach występujących w tej drużynie? Aha i myśle że w naszej grupie możemy być świadkami absolutnej klęski Bayernu i całego niemieckiego futbolu kiedy Bayern znajdzie na 4 miejscu w grupie :twisted:

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2004, 15:11

Jesteśmy dosyć silnej grupie, a na poczynania naszych przeciwników w rodzimych ligach bym nie patrzył, bo często jest tak że w LM drużyna zupełnie inaczej się spisuje niż w rozgrywkach ligowych.
Myślę że powinniśmy awansować, trochę żałuję że nie trafiliśmy na ManU, bo ich nienawidzę i chcę żebyśmy wreszcie ich ograli.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2004, 15:23

Na pewno mogliśmy trafić lepiej... :? moim zdaniem największym zagro.zeniem w naszej grupie będzie Ajax, który ma młodych znakomitych piłkarzy. Wystarczy wymienić: Trabelsi, Maxwell, Ibrahimovic, Van der Vaart... te nazwiska robią na mnie spore wrażenie i z Ajaxem może byćciężka przeprawa. Nie można oczywiście zapomnieć o Bayernie, który choćostatni sezon miałsłaby jest solidnym klubem, w których również jest sporo wartościowych piłkarzy. Co do Maccabi to wydaje mi się, że będą to chlopcy do bicia. Licze, że Juventus wyjdzie z pierwszego miejsca bo na pewno jest nas na to stać. jezeli przyjdzie do nas Cannavaro i Jankulovski to będzie rzeczywiście skład, którym będziemy mogli "pobić" wszystkich :D

President

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2004, 13:30

Nie jest tak źle, powinnismy wyjsc z grupy z 1 miejsca. Z Ajaxem mozemy miec problemy,ale tylko na wyjedzie tak samo jak z Bayernem ale jak tak dalej bedzie grac Bayern jak z Leverkusen (1-4) to żadnych problemów. Ale jak to mowią każdy mecz jest inny pozdro:)!

W moich snach wciąz Białystok...:D Jaga-Wisła- Juve
melek2

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2004, 13:49

to bardzo fajna grupa!!!!!!! ale przyglądając się działalności Polsatu sport to jestem niemalże pewny ze mecze Juve z Ajaxem i Bayernem będą puszczane live.Stacja ma słabość do Ajaxu w LM, a ponadto ma wykupiony jescze pakiet odnoście rodzinnej ligi tych zespołów to mozę mają jakaś zniżke i będa te mecze puszczać!!!!!!!!

Pozdro

torin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2004, 13:52

Ja kibicuję troche zespołom ukraińskim bo to nasi sasiedzi no i mam wiele osób w rodzinie pochodzenia ukraińskiego.Mocno interesuje sie rozgrywkami tej ligi (ukraińskiej) i chcę powiedzieć że szachtar jest o wiele lepszy od dynama i milan oraz barcelona będą miały olbrzymie problemy.
szachtar ma takich piłkarzy jak julius agahowa kupiony za 6 milonów euro
matuzalem(12 mln) oraz temoschuk druga obok szewczenki gwiazda ukraińskiego futbolu

UWAGA NA SzACHTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To już byłby koniec tego zasranego świata, gdyby ludzie podróżowali pierwszą klasą, a literatura wagonem bagażowym.
Bawarczyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2004, 17:41

Och jak sie ciesze ze Bayern wkoncu zagra z Juve :D Przekonamy sie kto jest lepszy!!! A tak na powaznie to ja mysle ze mamy bardzo wyrownana grupe, oczywiscie nie liczac Maccabi ktora powinna miec 0 pkt.
Wydaje mi sie ze na koniec tabela bedzie wygladac tak:
1.Bayern
2.Ajax
3.Juve
4.Maccabi
Pierwsze miejsce wedlug mnie latwo wywalczy Bayern. Co do miejsca trzeciego i drugiego to mam duze wachania, mysle ze Ajax i Juve beda sie bic o awans z 2 lokaty.. Ale kto wie moze Juve bedzie na 1 miejscu, pewnie byscie chcieli co nie??!! :D

Fc Bayern Forever Number One
Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2004, 18:16

Bawarczyk pisze:Wydaje mi sie ze na koniec tabela bedzie wygladac tak:
1.Bayern
2.Ajax
3.Juve
4.Maccabi
Pierwsze miejsce wedlug mnie latwo wywalczy Bayern. Co do miejsca trzeciego i drugiego to mam duze wachania, mysle ze Ajax i Juve beda sie bic o awans z 2 lokaty.. Ale kto wie moze Juve bedzie na 1 miejscu, pewnie byscie chcieli co nie??!! :D
Ughm... chyba nie sądzisz, że tak się stanie. Wiem, że jesteś kibicem Bayernu, ale to nie ma szans powodzenia. Teraz kiedy mamy Canne i Zlatana to już wogóle... :wink: wszystko się może zdażyć, ale chyba nie sądzisz, że mamy z wami przegrać biorąc pod uwagę waszą formę (Bayer 4:1 Bayern) 8) Mi się wydaje, żę szczytem waszych możliwości będzie 2 miejsce. [/b]

Wuju

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2004, 21:50

witam to mój 1 post i sądzę, że nie ostatni :) jak wiecie jestem zastepcą redaktora naczelnego na stronie ASROMA.PL i mysle, ze bedzie mi sie z wami milo dyskutowalo :-D

z waszej grupy obstawiam juve i bayern, choc ajax moze namieszac, ale koncowa tabela powinna wygladac tak:

1. Juve lub Bayern
3. Ajax
4.Maccabi

prosze o zmianę rangi i barw :wink: pozdrawiam

"RINGRAZIO DIO CHE MI HA FATTO NASCERE ROMANISTA, RINGRAZIO DIO CHE NON MI HA FATTO NASCERE lacjale"Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 02 września 2004, 20:09

UlTrAs pisze:Wystarczy wymienić: Trabelsi, Maxwell, Ibrahimovic, Van der Vaart... te nazwiska robią na mnie spore wrażenie i z Ajaxem może byćciężka przeprawa.
Oj na mnie szczególne wrażenie robi nazwisko pana, które zaznaczyłem na niebiesko :-D To prawdziwa lśniąca gwiazda :twisted:
Bawarczyk pisze:Och jak sie ciesze ze Bayern wkoncu zagra z Juve :D Przekonamy sie kto jest lepszy!!!
Oj też się cieszę :twisted: Przekonamy się przekonamy :twisted:

Bawarczyk pisze:
Wydaje mi sie ze na koniec tabela bedzie wygladac tak:
1.Bayern
2.Ajax
3.Juve
4.Maccabi
Hehe, doprawdy zabawne :lol:
Bawarczyk pisze:Pierwsze miejsce wedlug mnie latwo wywalczy Bayern.
Wiesz, doceniam Twoją wiarę w klub, jednak brakuje Ci jeszcze 1 ważnej cechy. Mianowice, obiektywnej oceny sytuacji. Trzeba umieć realnie ocenić szansę swego klubu. Przecież wiesz, jak ostanio gracie w LM. Powiedz mi, kiedy ostatnimi czasy zajeliście 1 miejsce w gr.? Bo nie pamietam.
Bawarczyk pisze:Ale kto wie moze Juve bedzie na 1 miejscu, pewnie byscie chcieli co nie??!! :D
Juź coś konkretniejszego 8) Szczerze powiedziawszy, jestem przekonany, że tak też się stanie. Zobaczysz, i chyba nie będzie to dla Ciebie zaskoczeniem :twisted:

--------------------------

Pozwoliłem sobie kalkulować szanse na transmisję naszych meczy w TV. Zważywszy na nasżą silną grupę, jest ku temu duża okazja. Mecze z Maccabi odpadają.

A więc zaczynamy:

(Hity 1.kolejki)

Liverpool-Manaco (gdyby nie Dudek...
:roll: )
Bayer L.- Real M.-znamy przywileje jakimi cieszy się real...
Ajax- JUVENTUS-Liczę , że postawią jednak na nas.

2 kolejka.

Gramy z Maccabi więc nas nie pokażą.

(Hity 3 kolejki)

JUVENTUS-Bayern-innego wyjścia nie widzę :twisted:
Liverpool- Depor-niby uznane firmy jednak słabo sobie ostanio radzą.
Bayer-Roma- chyba nie wybiorą tego meczu.

(Hity 4 kolejki.)

Roma-Bayer....
Bayern-JUVENTUS Czy 2 razy z rzędu puszczą ten mecz? Były już takie przypadki w TVP
Depor-Liverpool- Gdyby nie Dudek, ta grupa nawet by nie brała udziału w tych kalkulacjach :evil:

(Hity 5 kolejki)

Manaco-Liverpool, to co wyżej
Real-Bayer...napewno pokaża jakiś mecz realu :? :evil:
JUVENTUS-Ajax- muszą pokazać ten mecz!

6 kolejka

Gramy z Maccabi.

A więc jest szansa nawet na 4 transmisje. Jednak nie ma co sobie robić nadziei. Przynajmniej muszą pokazać 2 mecz, po 1 z Ajaxem i Bayernem. Ja liczę na więcej :P :twisted:

Obrazek
Manifestos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2004, 20:49

po tym co widze jak gra leverkusen, to grupa B bedzie rzeźnią, naprawde nie wiem kto wyjdzie, nie zdziwie sie jesli real padnie:)
nasz grupa spoko - bayern nie moze sie odnalezc wogle, wiec mysle ze 1 miejsce jest na wyciagniecie reki. pozdro

too bad she won't live....but than again, who does

:--{======>cannibal holocaust<======}--:
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2004, 20:58

Widze powrocil buntownik Bawarczyk :lol:
A tak sie zarzekal ze juz nie wroci :lol:
Masz racje przekonamy sie kto jest lepszy juz niedlugo 8)
Zobaczymy czy bedziesz tez taki pewny po meczach??

Smoku nie liczylbym na tvp.Jak pokaza jeden mecz Juve to bedzie sukces :? Jak juz to raczej polsat sport aczkolwiek ja nie posiadam :(

Takk :roll: Niestety, chociaż trzeba wierzyć, ehh.
-Dragon-

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2004, 22:08

DjJuve pisze:
Smoku nie liczylbym na tvp.Jak pokaza jeden mecz Juve to bedzie sukces :? Jak juz to raczej polsat sport aczkolwiek ja nie posiadam :(
Jeśli ktoś odbiera czeską telewizję, to są duże szanse na obejrzenie meczu Juve u nich ( ze względu na Nedveda ). Chyba że Sparta Praga będzie rozgrywać mecz w tym samym dniu, to wtedy nie ma co liczyć :(

ODPOWIEDZ