Ktorych 4 pomocnikow Juve nadaje sie najbardziej do 1 skladu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
mefjuxv

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2004, 21:26

Sorry nie wyszło mi za 1 razem więc:

Buffon

Thuram, Zebina, Montero, Zambrotta

Kapo, Appiah, Emerson, Nedved

Trezeguet, Del Piero

AVE JUVE !!!!

juve_faaan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2004, 19:55

NEDVED-APPIAH-TACHINARDI-EMERSON

Behemoot

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2004, 15:39

hmm .... Moim zdaniem taka pomoc jaka wystapiła w meczu z szwedami jest najlepszą jaką w tym momencie dysponujemy - i nie zgadzam się ze stwierdzeniem, ze Olivera się nie nadaje ! Wczoraj był naszym najlepszym zawodnikiem i cieszę się, ze w końcu dano mu szanse - jest agresywny, ma drybling ... tego nam właśnie brakuje na skrzydłach ! charakteru ! Uważam ponadto,że Blasi wypadł fantastycznie, operowanie piłką w środku pola nie sprawia mu najmniejszego problemu(poza jednym błędem gdy było juz 3-1 i zagrał w poprzek boiska) - obawiałem się naszej postawy w pomocy, ale wyszło całkiem całkiem i to głównie dzięki Blasiemu i Emersonowi, którzy swietnie wykonywali należącą do nich robote - odbierali piłki!- Dodatkowo, gdy Blasi nabierze odpowiedniego doswiadczenia(LM)pozytek z jego skromnej jak narazie osoby będą mieli też Azzuri. Forza Juve ! :!:

Skład Juve o jakim marze;
Buffon - Jankulovski,Thuram,Cannavaro,Zambrotta - Olivera,Emerson,Blasi,Nedved - Trezeguet, Del Piero

Opis.Uważam, ze z takimi bokami obrony bylibysmy nie do zatrzymania, Nedved i Olivera, którzy często szukają piłki w srodku pola robiliby miejsce w bocznych strefach boiska - byłoby to według mnie, swietne rozwiazanie taktyczne - zagęszczanie środka z jednoczesnym odkrywaniem skrzydeł dla naszych obrońców - takie rozwiązanie moźliwe jest tylko wtedy, gdy będziemy mieli świetnych stoperów, dlatego wołam o Cannavaro, bo Montero to żywy zapalnik ... Forza Juve !

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2004, 15:53

Według mnie pomoc Juventusu powinna tak wyglądać :

Lewa: Nedved
Środek:Emerson
Środek:Kapo
Prawa: Zambrotta
Taka Pomoc według mnie najlepiej wygląda ewentualnie za Kapo można byłoby dodać Blasi'ego albo Camoranesi'ego ale tak może być OK
I taką pomocą można grać!!!

grg666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2004, 16:06

Ja również nie widze Appiaha w pierwszym składzie.
Według mnie pomoc powinna wyglądać tak:

Nedved-Emerson-Tacchinardi- Camoranesi

"It's better to burn out than to fade away"
Kurt Cobain
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2004, 16:08

Wedlug mnie: Nedved--Emerson--Tachinardi--Camoranesi/Kapo

ale jesli kupia Jankulovskiego to:

Zambrotta----Nedved--Emerson--Camor/Kapo

spoko by bylo :D

Juve na zawsze :D

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2004, 13:22

Oliveira------------Nedved---------------Emerson-------------------Zambrotta

el101

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2004, 14:10

ja was nie rozumiem przeciez na poczatku kariery w Juve Pavel gral na lewej i tak naprawde nic nie gral potem Lippi przesunal go za napastnikow jak Zidane'a i Nedved gral <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> dlatego uwazam ze Nedved powinien grac dalej ofensywnego co do reszty to ciekawym pomyslem jest para defensywnych pomocnikow Tacchinardi i Emerson tak grala niegdys reprezentacja francji (Petit-Deschamps) i zdobyla mistrzostwo swiata i europy do tego na prawa lub lewa strone Mauro badz Kapo bo Zambrotta raczej z obrony juz sie nie wygrzebie co do Apiach'a to uwazam ze musi sie jeszcze duzo nauczyc ale zmiennikiem moze byc fenomenalnym

mario1116

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2004, 14:33

NEDVED---EMERSON---APPIAH---KAPO

wiwat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2004, 16:28

Moim zdaniem trzeba pomyslec, kto bylby w stanie zastapic Nedveda w przypadku jego kontuzji (tfu tfu), na lewej pomocy.Bo ostatnio cos chlopak chorowity jest.Co myslicie?Moze Zambrotta?Pozdr.

ODPOWIEDZ