Ktorych 4 pomocnikow Juve nadaje sie najbardziej do 1 skladu
- juve_faaan
- Juventino
NEDVED-APPIAH-TACHINARDI-EMERSON
- Behemoot
- Juventino
hmm .... Moim zdaniem taka pomoc jaka wystapiła w meczu z szwedami jest najlepszą jaką w tym momencie dysponujemy - i nie zgadzam się ze stwierdzeniem, ze Olivera się nie nadaje ! Wczoraj był naszym najlepszym zawodnikiem i cieszę się, ze w końcu dano mu szanse - jest agresywny, ma drybling ... tego nam właśnie brakuje na skrzydłach ! charakteru ! Uważam ponadto,że Blasi wypadł fantastycznie, operowanie piłką w środku pola nie sprawia mu najmniejszego problemu(poza jednym błędem gdy było juz 3-1 i zagrał w poprzek boiska) - obawiałem się naszej postawy w pomocy, ale wyszło całkiem całkiem i to głównie dzięki Blasiemu i Emersonowi, którzy swietnie wykonywali należącą do nich robote - odbierali piłki!- Dodatkowo, gdy Blasi nabierze odpowiedniego doswiadczenia(LM)pozytek z jego skromnej jak narazie osoby będą mieli też Azzuri. Forza Juve ! :!:
Skład Juve o jakim marze;
Buffon - Jankulovski,Thuram,Cannavaro,Zambrotta - Olivera,Emerson,Blasi,Nedved - Trezeguet, Del Piero
Opis.Uważam, ze z takimi bokami obrony bylibysmy nie do zatrzymania, Nedved i Olivera, którzy często szukają piłki w srodku pola robiliby miejsce w bocznych strefach boiska - byłoby to według mnie, swietne rozwiazanie taktyczne - zagęszczanie środka z jednoczesnym odkrywaniem skrzydeł dla naszych obrońców - takie rozwiązanie moźliwe jest tylko wtedy, gdy będziemy mieli świetnych stoperów, dlatego wołam o Cannavaro, bo Montero to żywy zapalnik ... Forza Juve !
Skład Juve o jakim marze;
Buffon - Jankulovski,Thuram,Cannavaro,Zambrotta - Olivera,Emerson,Blasi,Nedved - Trezeguet, Del Piero
Opis.Uważam, ze z takimi bokami obrony bylibysmy nie do zatrzymania, Nedved i Olivera, którzy często szukają piłki w srodku pola robiliby miejsce w bocznych strefach boiska - byłoby to według mnie, swietne rozwiazanie taktyczne - zagęszczanie środka z jednoczesnym odkrywaniem skrzydeł dla naszych obrońców - takie rozwiązanie moźliwe jest tylko wtedy, gdy będziemy mieli świetnych stoperów, dlatego wołam o Cannavaro, bo Montero to żywy zapalnik ... Forza Juve !
- Wessal
- Juventino
Według mnie pomoc Juventusu powinna tak wyglądać :
Lewa: Nedved
Środek:Emerson
Środek:Kapo
Prawa: Zambrotta
Taka Pomoc według mnie najlepiej wygląda ewentualnie za Kapo można byłoby dodać Blasi'ego albo Camoranesi'ego ale tak może być OK
I taką pomocą można grać!!!
Lewa: Nedved
Środek:Emerson
Środek:Kapo
Prawa: Zambrotta
Taka Pomoc według mnie najlepiej wygląda ewentualnie za Kapo można byłoby dodać Blasi'ego albo Camoranesi'ego ale tak może być OK
I taką pomocą można grać!!!
- el101
- Juventino
ja was nie rozumiem przeciez na poczatku kariery w Juve Pavel gral na lewej i tak naprawde nic nie gral potem Lippi przesunal go za napastnikow jak Zidane'a i Nedved gral <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> dlatego uwazam ze Nedved powinien grac dalej ofensywnego co do reszty to ciekawym pomyslem jest para defensywnych pomocnikow Tacchinardi i Emerson tak grala niegdys reprezentacja francji (Petit-Deschamps) i zdobyla mistrzostwo swiata i europy do tego na prawa lub lewa strone Mauro badz Kapo bo Zambrotta raczej z obrony juz sie nie wygrzebie co do Apiach'a to uwazam ze musi sie jeszcze duzo nauczyc ale zmiennikiem moze byc fenomenalnym