JUVENTUS CZY WISŁA??
- Miolli
 - Juventino

A ja bym kibicował Wisełce 

I tak by przegrali a że nie lubie Capello to moze by go zwolnii

Kibicuje się zazwyczaj słabszemu w takim meczu.........
Ale wolałbym by wygrło Juve .........
Wsumie to głupoty gadam bo jak można kibicować Wiśle i mówić by przegrała
  :shock:  :shock:  

Sam już nie wiem 8)

I tak by przegrali a że nie lubie Capello to moze by go zwolnii
Kibicuje się zazwyczaj słabszemu w takim meczu.........
Ale wolałbym by wygrło Juve .........
Wsumie to głupoty gadam bo jak można kibicować Wiśle i mówić by przegrała
Sam już nie wiem 8)
- IGI
 - Juventino

Yeah, tak mi sie komp przywiesil, ze nawet nie wiem co zaznaczylem w ankiecie 
 Ale... chce widziec i Juve i Wisle w CL 
 Nie wiem co zrobie jak dojdzie do takiego meczu 
 Teraz nie wiem... Bo pozniej bedzie pewnie tak jak zawsze, zalacza sie nerwy i bezwzgledne kibicowanie bianconerim nie zwazajac na to, iz jestem Polakiem 

- Slim
 - Juventino

Odpowiedz jest prosta: Kibicowalbym Juventusowi... badz co badz od 93 roku zwiazany jestem z tym klubem... jako maly kajtek bylem za Juve....
Poza tym raczej oczywistym bylaby wygrana Juve... chyba ze Wisla zrobila by niespodzianke jak z Parma... ale PARMA to nie JUVE....
Lubie Wisle... jednak moja milosc do Bianconerich jest nieporownywalna z niczym innym!

Poza tym raczej oczywistym bylaby wygrana Juve... chyba ze Wisla zrobila by niespodzianke jak z Parma... ale PARMA to nie JUVE....
Lubie Wisle... jednak moja milosc do Bianconerich jest nieporownywalna z niczym innym!
- Alexa Del Piero
 - Juventino

Zgadzam się z Diego. Jeżeli Juve grałoby z Kolejorzem to miałabym ogromny dylemat ale w przypadku meczu z Wisłą całym sercem będe kibicowała Juve bo nie lubie Wisły i chciałabym żeby Juve porządnie im dokopało :twisted:Diego pisze:Oczywiście, że Juventus. Mimo, że jestem Polakiem to nie lubie Wisły (chociaż w 3 rundzie kibicowałbym jej w meczu z każdą inną drużyną opróćz Juventusu). No ale jakby Juve grał z Lechem to miałbym ogromny dylemat
Jeżeli odbędzie się mecz Juve-Wisła to będe pierwsza w kolejce po bilety
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta 
FORZA JUVE !
						FORZA JUVE !
- Dziadek
 - Juventino

No pytanie dosc trudne. lecz to nie są zadne mistrzostwa swiata zeby byc patriotą tylko normalne mecze klubowe. Jedni lubią wisłe drudzy nie i bedę im tylko chcieli nogi podkładać. Ja bym był za Juve bo to jest dla mnie najwazniejszy klub. Przeciez Kluby to i tak prawie sami zagraniczni piłkarze a i w zagranicznych klubach są Polacy. Ja bym był za Juve 

- hania
 - Juventino

Ja bym chciala aby do takiego meczu doszlo. Juve by przyjechalo.... no a za kim bym byla? to chyba pytanie retoruczne, nie tylko dlatego ze nie jestem wielka milosniczka Wisły (choc nic do niej nie mam). Z kolei fajnie by bylo gdyby jakis polski klub trafil wreszcie do LM. Ale Juve na 1. miejscu, nawet kosztem rodzimego wksu. :!:

IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
						Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Bob
 - Juventino

oczywiscie JUVE  tylko JUVE  
  i mam nadzieje ze wygra JUVE wysooko 

http://yanosik.org/nieoznakowani  -  niedajcie sie Tajniakom -  Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w  Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
						http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Ampartumpur
 - Juventino

To by dopiero było!! Wisła- moja ulubiona drużyna z Polski i Juventus- najukochańsza drużyna na świecie. Nie wiem co bym zrobił ale na pewno musiałbymmpojechać do Krakowa, żeby zobzczyć Wilekie JUve. A i tak każdy wynik nie był by dla mnie satysfakcjonujacy.  :?  Ale już wiem że Wisełka wylosowała Real i też nie wiem czy się cieszyć żę np nie wylosowała bianco - nerich  

- azuriana
 - Juventino

I serce i rozum mówią mi że bezwzględnie absolutnie zawsze Juventus ..nawet jesli graliby najlepsi piłkarze z wszystkich innych drużyn świata ..... taki już los kibica i taka wierność po grobową dechę !!!!!!!!!!!!!!!!! 

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
						- kubinho 10
 - Juventino

Oczywiście że JuVE  :!: szkoda że nie ma takiego meczu bo bym pojechał i zobaczył jak JuVe by rozniosło Wisełke :twisted:  :twisted:  :!:  :!:

Grande Juve, Vinci Per Noi
						- IGI
 - Juventino

Proponuje nowy temat: Wisła czy Real  
 (joke  8) ) Ja sie osobiscie ciesze, ze nie doszlo do tego pojedynq, tym samym wg mnie mamy latwiejszego przeciwnika... Teraz Juve nie jest w optymalnej formie, a wyeliminowane przez Krakowian wzbudziloby smiech i radosc wszystkich naszych anty-fanow  :? Teraz mam nadzieje ze posmiejemy sie z Krolewskich...