JUVENTUS CZY WISŁA??
- Miolli
- Juventino
A ja bym kibicował Wisełce
I tak by przegrali a że nie lubie Capello to moze by go zwolnii
Kibicuje się zazwyczaj słabszemu w takim meczu.........
Ale wolałbym by wygrło Juve .........
Wsumie to głupoty gadam bo jak można kibicować Wiśle i mówić by przegrała
:shock: :shock:
Sam już nie wiem 8)

I tak by przegrali a że nie lubie Capello to moze by go zwolnii
Kibicuje się zazwyczaj słabszemu w takim meczu.........
Ale wolałbym by wygrło Juve .........
Wsumie to głupoty gadam bo jak można kibicować Wiśle i mówić by przegrała

Sam już nie wiem 8)
- IGI
- Juventino
Yeah, tak mi sie komp przywiesil, ze nawet nie wiem co zaznaczylem w ankiecie
Ale... chce widziec i Juve i Wisle w CL
Nie wiem co zrobie jak dojdzie do takiego meczu
Teraz nie wiem... Bo pozniej bedzie pewnie tak jak zawsze, zalacza sie nerwy i bezwzgledne kibicowanie bianconerim nie zwazajac na to, iz jestem Polakiem 

- Slim
- Juventino
Odpowiedz jest prosta: Kibicowalbym Juventusowi... badz co badz od 93 roku zwiazany jestem z tym klubem... jako maly kajtek bylem za Juve....
Poza tym raczej oczywistym bylaby wygrana Juve... chyba ze Wisla zrobila by niespodzianke jak z Parma... ale PARMA to nie JUVE....
Lubie Wisle... jednak moja milosc do Bianconerich jest nieporownywalna z niczym innym!
Poza tym raczej oczywistym bylaby wygrana Juve... chyba ze Wisla zrobila by niespodzianke jak z Parma... ale PARMA to nie JUVE....
Lubie Wisle... jednak moja milosc do Bianconerich jest nieporownywalna z niczym innym!
- Alexa Del Piero
- Juventino
Zgadzam się z Diego. Jeżeli Juve grałoby z Kolejorzem to miałabym ogromny dylemat ale w przypadku meczu z Wisłą całym sercem będe kibicowała Juve bo nie lubie Wisły i chciałabym żeby Juve porządnie im dokopało :twisted:Diego pisze:Oczywiście, że Juventus. Mimo, że jestem Polakiem to nie lubie Wisły (chociaż w 3 rundzie kibicowałbym jej w meczu z każdą inną drużyną opróćz Juventusu). No ale jakby Juve grał z Lechem to miałbym ogromny dylemat
Jeżeli odbędzie się mecz Juve-Wisła to będe pierwsza w kolejce po bilety

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Dziadek
- Juventino
No pytanie dosc trudne. lecz to nie są zadne mistrzostwa swiata zeby byc patriotą tylko normalne mecze klubowe. Jedni lubią wisłe drudzy nie i bedę im tylko chcieli nogi podkładać. Ja bym był za Juve bo to jest dla mnie najwazniejszy klub. Przeciez Kluby to i tak prawie sami zagraniczni piłkarze a i w zagranicznych klubach są Polacy. Ja bym był za Juve 

- hania
- Juventino
Ja bym chciala aby do takiego meczu doszlo. Juve by przyjechalo.... no a za kim bym byla? to chyba pytanie retoruczne, nie tylko dlatego ze nie jestem wielka milosniczka Wisły (choc nic do niej nie mam). Z kolei fajnie by bylo gdyby jakis polski klub trafil wreszcie do LM. Ale Juve na 1. miejscu, nawet kosztem rodzimego wksu. :!:
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Bob
- Juventino
oczywiscie JUVE tylko JUVE
i mam nadzieje ze wygra JUVE wysooko 

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Ampartumpur
- Juventino
To by dopiero było!! Wisła- moja ulubiona drużyna z Polski i Juventus- najukochańsza drużyna na świecie. Nie wiem co bym zrobił ale na pewno musiałbymmpojechać do Krakowa, żeby zobzczyć Wilekie JUve. A i tak każdy wynik nie był by dla mnie satysfakcjonujacy. :? Ale już wiem że Wisełka wylosowała Real i też nie wiem czy się cieszyć żę np nie wylosowała bianco - nerich 

- azuriana
- Juventino
I serce i rozum mówią mi że bezwzględnie absolutnie zawsze Juventus ..nawet jesli graliby najlepsi piłkarze z wszystkich innych drużyn świata ..... taki już los kibica i taka wierność po grobową dechę !!!!!!!!!!!!!!!!!

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
- kubinho 10
- Juventino
Oczywiście że JuVE :!: szkoda że nie ma takiego meczu bo bym pojechał i zobaczył jak JuVe by rozniosło Wisełke :twisted: :twisted: :!: :!:
Grande Juve, Vinci Per Noi
- IGI
- Juventino
Proponuje nowy temat: Wisła czy Real
(joke 8) ) Ja sie osobiscie ciesze, ze nie doszlo do tego pojedynq, tym samym wg mnie mamy latwiejszego przeciwnika... Teraz Juve nie jest w optymalnej formie, a wyeliminowane przez Krakowian wzbudziloby smiech i radosc wszystkich naszych anty-fanow :? Teraz mam nadzieje ze posmiejemy sie z Krolewskich...