JUVENTUS CZY WISŁA??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Komu będziecie kibicowali (jeżeli dojdzie do takiego meczu)?????

JUVENTUS
87
79%
WISŁA
23
21%

Liczba głosów: 110
Miolli

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2004, 00:03

A ja bym kibicował Wisełce :D
I tak by przegrali a że nie lubie Capello to moze by go zwolnii :wink:
Kibicuje się zazwyczaj słabszemu w takim meczu.........
Ale wolałbym by wygrło Juve .........
Wsumie to głupoty gadam bo jak można kibicować Wiśle i mówić by przegrała :?: :shock: :shock: :?:
Sam już nie wiem 8)

LG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2004, 00:04

Mam nadzieje że Bóg kocha Polske i Juve i do takiego meczu nie dojdzie. Niech Wisełka rozwali Real i niech Juve przyjedzie na Śląski wtedy dopiero bedę się martwił

Lepiej nie pić nic na balu niż kibicem być Realu.
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2004, 00:45

Yeah, tak mi sie komp przywiesil, ze nawet nie wiem co zaznaczylem w ankiecie :) Ale... chce widziec i Juve i Wisle w CL :) Nie wiem co zrobie jak dojdzie do takiego meczu :( Teraz nie wiem... Bo pozniej bedzie pewnie tak jak zawsze, zalacza sie nerwy i bezwzgledne kibicowanie bianconerim nie zwazajac na to, iz jestem Polakiem :)

Obrazek
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2004, 00:50

Odpowiedz jest prosta: Kibicowalbym Juventusowi... badz co badz od 93 roku zwiazany jestem z tym klubem... jako maly kajtek bylem za Juve....

Poza tym raczej oczywistym bylaby wygrana Juve... chyba ze Wisla zrobila by niespodzianke jak z Parma... ale PARMA to nie JUVE....

Lubie Wisle... jednak moja milosc do Bianconerich jest nieporownywalna z niczym innym!

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2004, 11:33

Diego pisze:Oczywiście, że Juventus. Mimo, że jestem Polakiem to nie lubie Wisły (chociaż w 3 rundzie kibicowałbym jej w meczu z każdą inną drużyną opróćz Juventusu). No ale jakby Juve grał z Lechem to miałbym ogromny dylemat :P
Zgadzam się z Diego. Jeżeli Juve grałoby z Kolejorzem to miałabym ogromny dylemat ale w przypadku meczu z Wisłą całym sercem będe kibicowała Juve bo nie lubie Wisły i chciałabym żeby Juve porządnie im dokopało :twisted:

Jeżeli odbędzie się mecz Juve-Wisła to będe pierwsza w kolejce po bilety :D

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Dziadek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2004, 12:15

No pytanie dosc trudne. lecz to nie są zadne mistrzostwa swiata zeby byc patriotą tylko normalne mecze klubowe. Jedni lubią wisłe drudzy nie i bedę im tylko chcieli nogi podkładać. Ja bym był za Juve bo to jest dla mnie najwazniejszy klub. Przeciez Kluby to i tak prawie sami zagraniczni piłkarze a i w zagranicznych klubach są Polacy. Ja bym był za Juve ;)

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2004, 13:02

Ja bym chciala aby do takiego meczu doszlo. Juve by przyjechalo.... no a za kim bym byla? to chyba pytanie retoruczne, nie tylko dlatego ze nie jestem wielka milosniczka Wisły (choc nic do niej nie mam). Z kolei fajnie by bylo gdyby jakis polski klub trafil wreszcie do LM. Ale Juve na 1. miejscu, nawet kosztem rodzimego wksu. :!:

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Johnny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2004, 11:05

Każdy prawdziwy fan Juventusu stanie w rzypadku takiego spotkania po stronie JUVE. Także i ja stanę po stronie Bianconerich krzycząc: FORZA JUVENTUS!!!

Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2004, 11:35

oczywiscie JUVE tylko JUVE :D i mam nadzieje ze wygra JUVE wysooko :wink:

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
Ampartumpur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 lipca 2004, 12:05

To by dopiero było!! Wisła- moja ulubiona drużyna z Polski i Juventus- najukochańsza drużyna na świecie. Nie wiem co bym zrobił ale na pewno musiałbymmpojechać do Krakowa, żeby zobzczyć Wilekie JUve. A i tak każdy wynik nie był by dla mnie satysfakcjonujacy. :? Ale już wiem że Wisełka wylosowała Real i też nie wiem czy się cieszyć żę np nie wylosowała bianco - nerich :D

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2004, 12:06

Jeżeli bym mieszkał w Krakowie to Wisła, ale że nie mieszkam oczywiście Juventus. Bardzo bym chciał zobaczyć Juventus na żywo, ale niestety Wisła wylosowała Real... :evil: Może za rok...

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2004, 12:21

Ja nie będe miał takiego dylematu.Będe kibicował Juve ,a Wisła?co z tego że to polski zespół?Kibicuje się swoim klubom ,a nie z pobudek patriotycznych..

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 18:49

I serce i rozum mówią mi że bezwzględnie absolutnie zawsze Juventus ..nawet jesli graliby najlepsi piłkarze z wszystkich innych drużyn świata ..... taki już los kibica i taka wierność po grobową dechę !!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 23:21

Oczywiście że JuVE :!: szkoda że nie ma takiego meczu bo bym pojechał i zobaczył jak JuVe by rozniosło Wisełke :twisted: :twisted: :!: :!:

Grande Juve, Vinci Per Noi
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2004, 00:56

Proponuje nowy temat: Wisła czy Real :?: (joke 8) ) Ja sie osobiscie ciesze, ze nie doszlo do tego pojedynq, tym samym wg mnie mamy latwiejszego przeciwnika... Teraz Juve nie jest w optymalnej formie, a wyeliminowane przez Krakowian wzbudziloby smiech i radosc wszystkich naszych anty-fanow :? Teraz mam nadzieje ze posmiejemy sie z Krolewskich... :)

Obrazek
ODPOWIEDZ