David Trezeguet przedłużył kontrakt o 4 lata

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 15:40

:D :D :D :D :D Jeszcze tylko sprowadzić Emersona, Bonere, Gilardinio i Jimeneza i bedzie cudownie :D :D :D :D :D

Forza Juventus
Macko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 16:45

Jak to nie plotka to sie bardzo ciesze. On jest bardzo potrzebny naszej druzynie!!!

Moje serce jest biało - czarne a w nim Juve
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2004, 19:53

Nie chcialbym krakac, ale to co pokazal Trezegeut na zakonczonych juz dla niego ME bylo zenujace. Biorac pod uwage, ze w tym roku ponownie legitymowac bedziemy sie wysokimi ambicjami.. nie najlepiej to o nas swiadczy. Obym jednak sie mylil.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 14:05

Wysoki przedstawiciel zarządu Juventusu Turyn zadzwonił wczoraj do prezydenta Blaugrany Joana Laporty, żeby powiedzieć mu, że Juventus jest gotowy negocjować transfer Davida Trezeguet'a do Katalonii.

Jest to ze strony włodarzy 'Starej Damy' krok o tyle dziwny, że jeszcze kilka dni temu mówili oni, iż Trezegol nie jest na sprzedaż za żadne pieniądze i, że jest po prostu bezcenny. Widać, że zarząd klubu z Delle Alpi zmiennym jest... Do tej pory Juve zmieniało swoje stanowisko już kilka razy, ale nigdy aż tak diametralnie.

Po wielu perturbacjach w kilku ostatnich tygodniach, wszystko wskazywało na to, że Barcelona może o pozyskaniu francuskiego snajpera zapomnieć. Wczoraj jednak do Laporty zatelefonował przedstawiciel włoskiego giganta, spekuluje się, że był nim Roberto Bettega (sportowy dyrektor Juve - dop. red). Ów 'tajemniczy' człowiek bianconerich dał sternikowi 'Dumy Katalonii' do zrozumienia, że Juventus jest gotów wznowić rozmowy transferowe z FCB. Główną przyczyną nagłej zmiany stanowiska turyńskiego zespołu może być osoba prezydenta klubu Luciano Moggiego, którego z Trezegolem łączą nienajlepsze stosunki zawodowe. Moggi miał stwierdzić wczoraj, iż szanse na to, że nadal będzie współpracował z Davidem są nikłe. Sam zawodnik, który w czasie, kiedy przebywał z reprezentacją Francji na Euro 2004 otrzymał podobnież propozycję przedłużenia kontraktu na bardzo korzystnych warunkach, nie wiadomo jednak czy ją odrzucił... Warto dodać, że Francuz kilka tygodni temu, kiedy był w fatalnych stosunkach z zarządem Juve, podpisał już z Barçą wstępną umowę.

W ostatni poniedziałek włoska gazeta sportowa "La Gazetta delo Sport" przytoczyła słowa Trezegola, który miał mówić, że marzy o dalszej grze w Turynie i wygrania wraz z Juve rozgrywek Ligi Mistrzów. Moggi kilka dni temu zaoferował Davidovi przedłużenie umowy. Na mocy nowego kontraktu miałby on zarabiać 5 milionów euro za sezon, co miało wynagrodzić mu niską pensję na przestrzenia kilku ostatnich lat. Goleador trójkolorowych był również bardzo zadowolony, z faktu pojawienia się w klubie Fabio Cappelo, który objął funkcję trenera.

Ostatnie informacje pozwalają jednak wnioskować, że zarząd 'Starej Damy' ma już dość czekania na odpowiedź Trezeguet'a. Spekuluje się, że być może włoski klub znalazł nową '9-tkę' (Vieriego? - dop. red), a co za tym idzie ma już obsadzoną pozycję a ataku. Jak wiemy Barcelona zakontraktowała już Henrika Larssona, który będzie nowym snajperem Katalończyków. Pytania brzmi więc: czy Barça nadal chce Trezegola...?

http://blaugrana.pl/index.php?goto=news&news=9507
nie wiem czy mam sie z tego smiac czy plakac to jakas totalna plota :?

...
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 16:11

Hmm...szczerze powiem, że ta sprawa coraz bardziej zaczyna mnie denerwować i niepokoić :evil: Już 2 raz mówi się o osiągniętym porozumieniu między zarządem a Treze a tu cały czas nowe plotki :evil: Robi nam się powoli coś al'a telenowela z Davidsem. Mam tego serdecznie dość :?
Barca podpisala już kontrakt z Larssonem....pozatym i tak wydaje mi się, że jest to tylko głupia plotka. Wskazywało by na to, to, iż niedawno Moggi zaprzeczył, że jakoby dalej interesowal się Vierim, a o tym własnie zawodniku również była mowa... :roll:

Treze zostaje!

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 18:35

Moje zdanie jest nastepujace: Treze nigdzie sie nie wybiera :!:
To co pisza w roznych portalach to zwykle ploty nie majace nic w spolnego z prawda(takie jest moje zdanie).
Mysle ze najlepszym potwierdzeniem moze byc to ze Braca zatrudnila juz Larssona i po co im Treze??
Miejmy nadzieje ze Luciano nie wpadl na pomysl sciagniecia Bobo kosztem Treze :?

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 19:08

Wątpie w to żeby Treze przeszedł do Barcy.Dopiero co podpisali kontrakt z Larssonem który nic ich nie kosztował.Mają to co chcieli-typowego napastnika który ma zdobywać bramki.I mają go nie wydając na niego żadnych pieniędzy.I nie za bardzo bym ich rozumiał gdyby mieli jeszcze ściągać do siebie Treze.Poza tym sam Treze chce zostać w Juve i na dodatek sam Capello jest zwolennikiem pozostania w klubie napastnika.Jedyny problem który moze sie teraz pojawić to pieniądze i pan Moggi.Zobaczymy co z tego bedzie ale ja myślę że Treze zostanie i już...

Mrówcia-kibicka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2004, 17:24

No i tez sie ciesze że Treze zostaje!W sumie to na Euro 2004 zdawał sie być zagubiony...ale bardzo dobrze ze zostaje...bardzo lubie tego gostka i szkoda by było aby zabrakło go w takim zawalistym zespole...prawda?? :twisted:

PAVEL NEDVED WE ARE PROUD OF BEING YOUR FAN. THANK YOU PAVEL. WE LOVE YOU...
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 13:29

Ja sie bardzo ciesze ze pozostaje z nami, bo to naprawde sietny zawodnik, i mam nadzieje że nam sie przyda w drodze po największe trofea

ODPOWIEDZ