orginalne koszulki JUVE
- Alexa Del Piero
- Juventino
Na stronce którą podałeś koszulki wyglądają na nieoryginalne. Porównaj sobie wielkość napisu FASTWEB na tych koszulkachAzteck pisze:ta stronka koszulki.pilkarskie.pl jest biedna polecam http://www.kitbag.friko.pl/
www.juvestore.com/dettaglio.asp?id_prodotto=4
www.kitbag.friko.pl/seriea/JU-12N3.html
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- x_men_1988
- Juventino
Nie dojść żę wyglądają na nieorginalne to niewyglądają tak jakby szperzeający je robił , np. NA koszulkipunkt czy też na allegro ( aukcja Orginalne koszulki piłkarskie adidas,puma,nike) są zdjęcia robione aparatem cyfrowym przez sprzedającego co także świadczy o tym zę posiada je i wiem jak one npaewno wyglądają lub czego mozemy się sposdziwać i wrazie czego zwrócić .Alexa Del Piero pisze:Na stronce którą podałeś koszulki wyglądają na nieoryginalne. Porównaj sobie wielkość napisu FASTWEB na tych koszulkachAzteck pisze:ta stronka koszulki.pilkarskie.pl jest biedna polecam http://www.kitbag.friko.pl/
www.juvestore.com/dettaglio.asp?id_prodotto=4
www.kitbag.friko.pl/seriea/JU-12N3.html
- Seiru
- Juventino
Powiem wam że te koszulki z kitbag.friko.pl może na zdjęciu nie wyglądają na oryginalne, ale w rzeczywistości napis FASTWEB ma prawdziwe wymiary, zamówiłem koszulke przez telefon od pośrednika w Warszawie i dzisiaj(wtorek) przyszła paczka z oryginalnie zapakowaną koszulką, z metkami i specjalnie porównywałem napis FASTWEB, zabiera tyle samo pasów ile na oficjalnej stronie.
Ale faktycznie to zdjęcie to dali na kitbagu jakieś kulawe :?
non mollare mai
- mario
- Juventino
A powiedz mi jeszcze jaka data jest na metce NIKE?Seiru pisze:Powiem wam że te koszulki z kitbag.friko.pl może na zdjęciu nie wyglądają na oryginalne, ale w rzeczywistości napis FASTWEB ma prawdziwe wymiary, zamówiłem koszulke przez telefon od pośrednika w Warszawie i dzisiaj(wtorek) przyszła paczka z oryginalnie zapakowaną koszulką, z metkami i specjalnie porównywałem napis FASTWEB, zabiera tyle samo pasów ile na oficjalnej stronie.
mario
- Szpila
- Juventino
Ja zato znalazlem taki sklep internetowy http://koszulki.30.pl/
Zobaczcie se i powiedzcie co o tym myslicie bo niewiem czy stamtad kupowac

Zobaczcie se i powiedzcie co o tym myslicie bo niewiem czy stamtad kupowac

JUVE THE BEST CLUB ON THE WORLD
- *Fighter*
- Juventino
www.koszulki.punkt.pl <----- tu może zakupić i mieć 100% satyswakcji
ja swoja kupiłem w sklepie Nike w Chorwacji
ja swoja kupiłem w sklepie Nike w Chorwacji
Juventus Turyn- Tylko przed Boggiem padniemy na kolana
- kubinho 10
- Juventino
A ja wpisałem w www.koszulki.punkt.pl i nie ma żadnej koszulki Juve :evil: a może ktoś zna jeszcze jakieś sklepy internetowe w których można zakupić taką koszulkę Juve*Fighter* pisze:www.koszulki.punkt.pl <----- tu może zakupić i mieć 100% satyswakcji...

Grande Juve, Vinci Per Noi
- matej
- Juventino
a ja mam to szczęście że mam wujka który pracuje we Włoszech i na moją prośbę kupił mi oryginalną koszulkę Juve z sezonu 2003/2004 Del Piero. Z tym gdzie jest produkowana to zależy moja np. była wyprodukowana w Bułgarii a na pewno jest oryginalna bo kupiona w firmowym sklepie Juve 

- Seiru
- Juventino
Te a gdzie w Warszawie kupie oryginalną koszulkę? To pytanie do ludzi z Wawy i okolic
Chodzi mi o adresy takich sklepów w stolicy bo w sobotke jade tam.
Koszulki najlepiej z poprzednich sezonów :!: :!: i ile trzeba zapłacić za taką starą, oryginalną koszulke

Chodzi mi o adresy takich sklepów w stolicy bo w sobotke jade tam.
Koszulki najlepiej z poprzednich sezonów :!: :!: i ile trzeba zapłacić za taką starą, oryginalną koszulke

non mollare mai
- Mejgus
- Juventino
ja zamowilem koszulke juve z koszulki.punkt.pl i jestem bardzo zadowolony. wszystko sie na niej zgadza wiec sadze ze jest orginalna. zawsze myslalem ze pilkarze to maja lipnie biegac w polyesterowych koszulkach a tu gdy ja zalozylem i porownalem z tymi z rynku to orginalna byla o niebo lepsza. nie bylo w niej duszno lepiej wchlaniacha pot i takie tam.
- Dionizos
- Juventino
Zanim zaczniesz kogos poprawiac, sam badz w porzadku. Pisze sie rzekoma nie żekoma 8).bociu pisze:Po pierwsze nie chciałbym 'moderatorowac' ale do takich spraw to chyba powinienes załozyc nowy temat bo tu ta twoja zekoma odpowiedz nijak nie pasuje.
A co do samego tematu to znow bede chamski :x i jeszcze raz poprawie. Mianowicie chodzi o to ze pisze sie oryginalny a nie "orginalny".
- Lypsky
- Juventino
Wczoraj zamowilem kilka rzeczy w sklepie www.iss.punkt.pl i dzis dostalem paczke.Jestem zadowolony i polecam sklepik mozecie smialo zamawiac 
Nowa koszulke Juve widzialem na www.taniekoszulki.com (szukalem czegos na google i sie natknalem) jest za 119 zl. Nigdy nic z tamtad nie kupowalem wiec nie wiem czy sklep jest pewny :roll:
Chyba na nia sobie zaczekam jeszcze troche (mysle ze do zimy) i kupie z nazwiskiem Emerson 8)
Nowa koszulke Juve widzialem na www.taniekoszulki.com (szukalem czegos na google i sie natknalem) jest za 119 zl. Nigdy nic z tamtad nie kupowalem wiec nie wiem czy sklep jest pewny :roll:
Chyba na nia sobie zaczekam jeszcze troche (mysle ze do zimy) i kupie z nazwiskiem Emerson 8)
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- kubinho 10
- Juventino
ja właśnie mam podobny problem bo tesh mam 13 lat i nie ma szans aby mi stara dała więc sobie powoli zbieram i dlatego zanim kupie to chce sie upewnić gdzie jest najlepiej kupować i jaka jest wartość towaruPeja pisze:Więkrzość z Was już pewnie sama na siebie zarabia. Ja mam dopiero 13 lat i stara w życiu nie kupi mi T-shirta za 300 zeta, jak ona dopiero nie dawno zgodziła sie mi kupywać firmowe buty itp.

Grande Juve, Vinci Per Noi