Widzew w 2 lidze:)
- Lypsky
- Juventino

Wstyd :!: Wstyd mi za niektorych kibicow mojej ukochanej LegiuniManifestos pisze:Alexa Del Piero pisze:I przynajmniej 2 razy więcej niż na meczach ległyRybeq pisze:Tylko ze na meczach tego "wielkowiejskiego" klubu jest wiecej ludzi niz na stadionach w calym kraju.![]()
Warszawiaki nie umieją przełknąć porażki. Im się wydawało że PP należy im się z urzędu a tu pojawił się Kolejorz i ich rozjechał
Dzielimy po równo dla Wisły Mistrzostwo dla Lecha Puchar a dla Legii "Wstyd za wandali-->bo to nie kibice-> mylicie pijecia"- Oskar8
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Lypsky
- Juventino

Heh wypowiedz na twoim poziomie :? I ze niby ty jestes kibic Legii?? :lol: Nie osmieszaj mojej druzyny marny czlowieczku.Nie umiesz dyskutowac wiec uciekasz sie do obraania innych jak sie do twojego poziomu nie znize 8) Bron Boze nie traktujcie go jako kibica Legii przeciez to bylby wstyd dla calego klubu 8)Manifestos pisze:"Czerwony to mój ulubiony kolor" ->>post wykasowany-->Oskar8DjJuve pisze:Wstyd :!: Wstyd mi za niektorych kibicow mojej ukochanej LegiuniManifestos pisze:"Czerwony to mój ulubiony kolor" ->>post wykasowany-->Oskar8Opanuj sie czlowieku i zamilknij.Naprawde moja milosc do Legii jest ogromna dlatego wstydze takie osoby ktore sa niby kibicami a zachowuja sie tak jak sie zachowuja.Nie umiesz rozmawiac na argumenty??Jezeli nie potrafisz nie rozmawiaj wogole bo malo ze osmieszasz siebie ale osmieszasz Legie a ja na to nie pozwole :evil:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- uszaty
- Juventino

Przestańcie sie już kłucić bo to jest już naprawde żałosne. Zgadzam sie z tym że Legioniści zachowali sie wręcz bezczelnie w finale PP. Pokazali że nie potrafią przegrywać i to świadczy o nich że sąnędznymi kibicami ale nie wszyscy legioniści tacy są mam nadzieje ze przestaniecie sie już wyzywać kto jest taki i owaki bo naprawde takie sprzeczki do niczego dobrego nie prowadzą a jedynie prowokują tylko do niepotrzebnych spięć pomiędzy klubami i przez to ginie wielu niewinnych ludzi:(
- OskarG
- Juventino

MAM NADZIEJE ŻE JUŻ SKĄCZYLISCIE
kłucić sie możecie ale z kulturą a tu jej niektórym zabrakło - zostali nagrodzeni. Proponuje powrócić do temaru.
Osobiscie nie jestetem kibicem Widzewa - ani żadnego polskiego pierwszo ligowego klubu, ale i tak żeal mi jest Widzewa że spadł,
Jednak jest to zasłuzony klub dla polskiej piłki ale tak to już jest nie ma piniedzy nie ma wyników.
Tak więc kolejny zasłużony polski klub w 2 LIDZE
kłucić sie możecie ale z kulturą a tu jej niektórym zabrakło - zostali nagrodzeni. Proponuje powrócić do temaru.
Osobiscie nie jestetem kibicem Widzewa - ani żadnego polskiego pierwszo ligowego klubu, ale i tak żeal mi jest Widzewa że spadł,
Jednak jest to zasłuzony klub dla polskiej piłki ale tak to już jest nie ma piniedzy nie ma wyników.
Tak więc kolejny zasłużony polski klub w 2 LIDZE

- uszaty
- Juventino

W końcu jakaś reakcja ze strony moderatora może wreszcie przestaniecie się kłucić o to który klub jest w Polsce miejski a który wiejski. Bo tak naprawdę nie ma to sensu bo w Polsce nie ma naprawde dobrego klubu który mógłby podbić europe bo u nas są wszystkie kluby mniej więcej na tym samym poziomie po za 3-4 klubami które coś jeszcze prezentują przykład Wisła , Legia Groclin i Amica choć one i tak nie są jakieś wyjątkowe po prostu potrafią grać dobrze w polskiej lidze i to tylko tyle a w europie to szczytem ich umiejętności jest 3 runda PU i potem porażki z renomowanymi firmami. Nie myślcie że nie doceniam osiągnięć Wisły z wcześniejszego sezonu bo lubie Wisłe ale ona nie ma szans na jaki kolwiek puchar europejski więc nie możemy mówić że u nas jest jakiś klub wiejski a inny nie bo poprostu większośc jest równa i nikt sie nie wybija po za tą 4 wymienionych powyrzej
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2004, 14:58 przez uszaty, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ulisses
- Qualità Juventino

Hehehe... Nie wiem czy cała Polska się cieszyłaHitman pisze:np.ogrywając Legię w Warszawie w ciągu 5 minut.Cał Polska sie wtedy cieszyła.![]()
- Ulisses
- Qualità Juventino

Myśle, ze tego nie czytałeś wcześniej, jesteś nowy na forum to Ci wybaczeUlisses pisze:Podpisuje się pod każdym słowem :twisted: Niecierpie klubu i ich kibiców. To samo tyczy sie ŁKS... Te dwa kluby mimo, że zasłużone dla polskiej piłki lepiej jak już nie wrócą dla dobra i życia innych ludzi ("kochani" pseudokibice obu ekip) Nie powinny opuszczać więcej jak 3 ligi...Walo pisze:Ja się bardzo cieszę :twisted:
Nie będe używał wulgarnych słów ale na rts bo nie mogę :evil: więc powiem krótko :
Żegnaj widzew i nidy nie wracaj
Amen
['] Widzew [']
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
- uszaty
- Juventino

Czy to Ulisses co napisałeś ma też związek z tym co ci powiedziałem w prywatnej rozmowie o zamordowanym kibicu Śląska przez pseudo idiotów z Widzewa????Ulisses pisze:Myśle, ze tego nie czytałeś wcześniej, jesteś nowy na forum to Ci wybaczeUlisses pisze:Podpisuje się pod każdym słowem :twisted: Niecierpie klubu i ich kibiców. To samo tyczy sie ŁKS... Te dwa kluby mimo, że zasłużone dla polskiej piłki lepiej jak już nie wrócą dla dobra i życia innych ludzi ("kochani" pseudokibice obu ekip) Nie powinny opuszczać więcej jak 3 ligi...Walo pisze:Ja się bardzo cieszę :twisted:
Nie będe używał wulgarnych słów ale na rts bo nie mogę :evil: więc powiem krótko :
Żegnaj widzew i nidy nie wracaj
Amen
['] Widzew [']
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
- uszaty
- Juventino

Hitman nie chodzi mi juz o tych tandetnych piłkarzy z Widzewa tylko dla dobra ludzi w tym również i twojego lepiej zeby nie było meczy Widzewa na górnym śląsku i w innych rejonach Polski bo Widzew ma porytych kibiców i nie mówie tu o zwykłych kibicach tylko pseudo <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> którzy tylko czekają na wyjazd do regionu gdzie nie są lubiani żeby zrobić jakąś zadyme i dla tego nie chce widzieć tego klubu w 1 lidze bo oni są jednym słowem idiotami. Mordują niewinnych ludzi a jeśli uważasz ze to nie prawda to jesteś w błędzie bo na własnym przykładzie moge ci to powiedzieć że przez tych ch.... (i tu nie powiem tego bo nie chce dostać bana) straciłem kumpla który miał niespełna 17 lat i zginął tylko dlatego ze wracał z meczu w Bełchatowie a ci idioci zerwali sie z meczu Widzew - Legia i podązyli za wracającymi do domu kibicami Śląska i zaatakowali ich i tam zginął mój kumpel więc nie mówcie mi ze widzew ma zostać w 1 lidze bo mnie to wkurza i dla waszego dobra lepiej zeby spadł jeszcze niżej i żeby przestał istnieć choć wiem ze to i tak nie pomoże w tym zeby nie robili burd. Ale niech lepiej uważają przed przyjazdem do Wrocławia kiedy tylko Śląsk awansuje do 2 ligi to już zobaczą że nie będą chodzić po tej ziemi bez jakiej kolwiek kary.