Capello nowym trenerem Juventusu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 16:17

:? :? :? :? :? jaka szkoda ,że DiDI nie przyjdzie no a Capello to na pewno nie jest trener wymarzony przeze mnie. Nie zbyt mi sie podoba styl jaki on preferuję ale mam nadzieję ,że jednak go zmieni i stworzy z Juve dobry team 8)

Martinblack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 16:34

Zaraz usłyszymy, że Lippi bedzie trenował Romę :wink:

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 17:27

a ja sie ciesze z tego wyboru. Capello to czlowiek ktorego szanowalem zrowno wtedy gdy byl trenerem Realu jak i Romy. Podziwiam jego umiejetnosci tenerskie i nie mam zastrzezen do Moggiego za ten wybor. A co do Deshampsa to przyjdzie jeszcze na noego pora :wink: Niech jeszcze pobedzie w monaco pare sezonow a poznie do Juve :twisted:

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 17:32

Wracam do domu, wlaczam eurosport news... Umberto nie zyje :shock: , dzwonie do juvelucka, Capello trenerem. No to wspaniale. Trener to napewno najlepszy na swiecie, ale jaki bedzie Juventus pod jego wodza? Nie ma Lippiego, Conte, Umberto, Gianniego, pewnie i Montero. To juz nie ten zespol. Powoli tworzy nam sie zwykla, pusta druzyna. Nie ma juz tych, ktorych tak uwielbialismy przez lata, tych na ktorych pracy i grze sie wychowywalismy. Zebina, Legro, Kapo kim oni sa??? Niewyobrazam sobie, zebym kiedys za nimi plakal. Mialem nadzieje, ze po przyjsciu DD, pozostanie w zespole ten stary duch. Niestety wydaje mi sie, ze Moggi po raz kolejny chcial zrobic na zlosc Sensiemu (Legro :? ) i podjal pochopna decyzje. Mam tylko taka skryta nadzieje, ze Capello pomoze w odbudowie zespolu i po sezonie odda stolek DD. Poki co to tylko glupie marzenia.. :evil: :( :cry:

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 18:15

Trener znakomity. Jednak jestem dosc sceptycznie nastawiony do niego. Czyzby znowu miala sie rozpetac wojna z kibicami ? (pamietacie:swinia nie moze byc trenerem !) W Juve nastaje czas zmian. Odchodza ludzie charyzmatyczni, a na ich miejsce sprowadzamy najemnikow. W Juve chcialbym widziec graczy ktorych interesuje nie tylko zarobek. Powoli zaczyna brakowac (o czym pisze Dionizos) charakteru. Potrzebujemy takich ludzi jak Gentile, Conte, Rampulla, Gianni ,Baggio, Di Livio (fiora mer**), Toriccelli czy Scirea. To byli ludzie po ktorych odejsciu zostala pustka. Sprowadzono nowych , ale nie sadze zebysmy po nich plakali.
Juve to nie Chelsea. Nasi ludzie musza to pamietac. Tym bardziej ze nikt im juz tego nie przypomni ( Gianni ;( ).

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 20:11

Zobaczcie chcieliście ofensywnego futbolu to macie, chcieliście zmian macie, a wy jeszcze marudzicie, ja szczerze mówiąc nierozumiem was, nienawidzicie go bo był trenerem Romy, ale już zapomnieliscie że był naszym piłkarzem i zrobił dla nas bardzo dużo.
A niedawno robiłem na forum Romy im "wykład" że wyklinają na Samuela że odszedł z Romy i nie pamiętają ile dla nich zrobił.

Mam nadzieję że nikt z Romowców tu nie zajrzy bo będę się za was wstydził.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 20:29

ja się bardzo cieszę że Capello został nowym trenerem te drużyny co on prowadzieł zawsze coś z nimi zdobył.a poza ty to Deschamp moim zdaniem to za młody trener na Juve!!!

JESTEM OSZUSTEM
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 20:41

We Włoszech nie ustają rozmowy na temat szokującego transferu trenera Fabio Capello z Romy do Juventusu Turyn. Także Zbigniew Boniek został poproszony o skomentowanie owego wydarzenia. Wypowiedź Polaka była lakoniczna i gwałtowna.

"Nie rozumiem i nie poznaję futbolu. To świat błaznów i kpiarzy. Nie będę tego komentował" - powiedział Zibi.

źródło: http://www.ligawloska.ys.pl/index.php?s ... rom=&ucat=&

Zibiego to ja juz kompletnie nie rozumiem przeciesz on tez kiedys sprzedał Juve dla Romy, chyba że myśli że Juve zożna sprzedać a Romy nie.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 20:48

Nie wiem czy mam się cieszyc czy płakać !! Po pierwsze to myslałem ze przejdzie Deschamps, i wolałem go poniewaz jest młodszy , moze mniej doświadczony niż Capello ale był juz kiedys w Juventusie i wie co to za otoczenie !! Jak widać Capello rozpoczyna budowac własny skład - Zebina,Emerson ..... teraz tylko jeszcze czekać aż sprowadzi Tottiego........... :?

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 21:03

ADAMJUVENTUSPL pisze:We Włoszech nie ustają rozmowy na temat szokującego transferu trenera Fabio Capello z Romy do Juventusu Turyn. Także Zbigniew Boniek został poproszony o skomentowanie owego wydarzenia. Wypowiedź Polaka była lakoniczna i gwałtowna.

"Nie rozumiem i nie poznaję futbolu. To świat błaznów i kpiarzy. Nie będę tego komentował" - powiedział Zibi.
Boniek sam jest blaznem udzielajac takich wypowiedzi.Nadal ma wielki zal do Juve ze sprzedali go do Romy.Teraz jak patrzy na zbrojenia Juve i jak jego kochana Roma sie rozpada to przemawia przez niego zawisc.Niech Boniek juz sie nie odzywa.

Co do Capello.Bylem niemal ze pewnien ze trenerem zostanie Deschamps ale dzis na informatyce zdziwilem sie Capello???Nie!!!Teraz mam inne zdanie dobrze stalo sie ze wlasnie on zostal naszym trenerem.Deschamps ma za soba jeden dobry sezon natomiast Capello od kilku lat trenuje tylko najlepsze druzyny i osiaga z nimi dobre wyniki.Pozatym jest bardziej doswiadczony.Moggi jak zwykle wszystkich zaskoczyl lecz taka jest jego polityka.Poczatkowo chcialem Deschampsa ale teraz mysle ze dobrze sie stalo i Capello poprowadzi na na szczyt.Nie spodziewajamy sie zawodnikow typu Morientes lub Rothen raczej teraz wieksze sznase sa na Vieriego (ktorgo chcialbym zobaczyc w Juve) Emersona Bonere czy Gilardinho.

Doszla do mnie tez tragiczna wiadomosc o smierci naszego honorowego prezesa.Ostatni Agnelli umarl wielki zal jestem caly dzien przygnebiony.Cos strasznego.

Rodzino Agnelli zawsze bedziecie z nami kibicami Bianconerich

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 21:09

Martin pisze:Plota jakich malo. Nawet my sie wstrzymalismy od wrzucenia teog na strone. Jak chcecie to se komentujcie ale ja bym wogole ten temat zamknal zwlaszcza ze w zlym pokoju.
Nic dodać nic ująć ;) :P :P :P ;)

Capello nowym trenerem! Ja się ciesze moim zdaniem to dobry trener i zna się na rzeczy. Nie będe płakał z Daschampem czy Parandellim. Najciekawsze jest to, w jaki tajemniczy sposób dokonał zatrudnienia Capello, Moggi. Ten człowiek (Moggi) jest lepszy niż "lisek-chytrusek" czy "cichociemny" ;). Wyjaśniła się przynajmniej sprawa sprowadzenia Zebiny :P. Ciekawy jestem jak układać sie będzie praca, nowemu trenerowi Bianconerich...

Obrazek
Martinblack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 22:35

Martin pisze:Plota jakich malo. Nawet my sie wstrzymalismy od wrzucenia teog na strone. Jak chcecie to se komentujcie ale ja bym wogole ten temat zamknal zwlaszcza ze w zlym pokoju.

Dla autora karteczka :D
Chyba ta kartka powinna być anulowana...bo lekko się z tą karką skompromitowałeś... On jako pierwszy podał to do wiadomości....

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 23:24

Martinek_19 pisze:

Chyba ta kartka powinna być anulowana...bo lekko się z tą karką skompromitowałeś... On jako pierwszy podał to do wiadomości....
Kartka była za zły pokój.

Obrazek
OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 23:27

Martinek_19 pisze:

A czy my mówimy że nie podał jako pierwszy

chciałem zauwazyć że kartka była za temat w złym pokoju jak Martin napisał więc nie zostanie usunieta.

nie wiem kto sie czym skompromitował??

Jak byś nie wiedził to wybór Capello był conajmniej zaskakujący, więc nie wiem o co ci chodzi. Ja sam nie wierzyłem jak mi kolega powiedział (kibic Romy) - dopóki sam nie przeczytałem :P

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2004, 00:09

Nie bede kryl, ze tak samo jak zszokowany jestem zadowolony. Capello to fachowiec nad fachowcami trener wymisnity. Napewno podola pracy w takim klubie jak Juve, nie to co Prandelli. Moggi pewnie piejeje z zachwytu jak to wykolowal Rome. No i trzeba mu przyznac racje, w piekny sposob odwrocil uwage od Capello zwracajac ja w kierunku wiecznie zaprzeczajacego Didre i nie wiedzacego co ze soba zrobic Cesare. Mimo wielu krytycznych uwag nalezy docenic kunsz negocjatorski Moggiego. Osobiscie czasami mnie drazni ale widze i cenie to co dla nas robi. Mimo ze pewnego czasu bylem nawet za jego odejsciem, to teraz(po rozmowach z Dionizosem) stwierdzam ze to czlowiek nie zastapiony. Nie Del Piero czy Nedveda powinny zazdroscic nam klubu Europy, a negociatora Luciano moggiego

PS: swiergot masz racje nie warto rezygnowac przez grupe..., no wiesz jaka grupe :wink:

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
ODPOWIEDZ