Kto za Del Piero ???
- Bob
- Juventino
według mnie moze być to Chiumento moze Miccoli a z innych klubow to bym wybrał Adriano musi to być przywodca zespołu tak jak Chiumento robił furrore w primaverze . Adriano poprowadził do zwycięstwa Brazylie w Copa America. ALEEE moim faworytem powinien być ktoś kto kocha ten klub od dziecka czyli Alberto Gilardino z Parmy TO JEST MOJ FAWORYT opisywać go nietrzeba bo każdy wie ile on znaczy dla PARMY 

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- kubinho 10
- Juventino
Ja mam podobne zdanie :!: chociaż mógłby być jeszcze Ronaldinho hehe :-DSepuku pisze:Van der Vart albo Rosicky , cosik w tym stylu ;]]]]]]]]]]]
Grande Juve, Vinci Per Noi
- BOOM
- Juventino
Buffon by pasowal do opaski kapitana ale z racji zajmowanej przez niego pozycji to niezbyt dobre rozwiazanie, mysle ze ZAMBROTTA by sie nadawal, ale tak na prawde to nie znam jeszcze gracza ktory by mogl zastapic del piero przynajmniej w 90%!!!

- bartusek
- Juventino
Myśle, że nie czas jeszcze na spekulacje bo nie ma co Alexa wysyłać na emerytke....
Przecież pogra jeszcze w Juve ładnych pare lat
Niom trudno znaleść bedzie jego zastepce...
Na pewno musi byc to jakis piłkarski geniusz, piłkarz kompletny, który będzie w stanie w pełni pokryc luke po Alexie !!!
Na razie nikt taki nieprzychodzi mi na myśl ale jest jeszcze czas na spokojne rozmyslanie... :-D

Przecież pogra jeszcze w Juve ładnych pare lat
Niom trudno znaleść bedzie jego zastepce...
Na pewno musi byc to jakis piłkarski geniusz, piłkarz kompletny, który będzie w stanie w pełni pokryc luke po Alexie !!!
Na razie nikt taki nieprzychodzi mi na myśl ale jest jeszcze czas na spokojne rozmyslanie... :-D
- Juverulez!
- Juventino
- Vincitore
- Juventino
LoL Wyobrazacie sobie kapitana Cassano bo ja nie jesli Del Piero mialby stracic opaske to tylko na rzecz Thurama Zambrotty albo NedvedaJuverulez! pisze:Cassano
a Alexa zastapil juz Ibrahimovic a w trybie awaryjnym Gilardino
- Łukasz
- Juventino
1. Nikt
2. Mutu, Saviola, Van der Vaart (dla mnie to dobry napastnik)
3. Cassano, Miccoli
2. Mutu, Saviola, Van der Vaart (dla mnie to dobry napastnik)
3. Cassano, Miccoli
- Machnes
- Juventino
Mam inne zdanie od was... moim marzeniem jest Jose Antonio Reyes. Nie wiem czy ten transfer jest kiedykolwiek możliwy, z racji tego iż już nie gra w "jakimś tam" Betisie tylko w wielkim klubie Arsenalu... Co do kapitana to przecież nie ma szans aby Reyes w pierwszym sezonie miał opaske kapitańską... no chyba, żebyśmy go kupili w wieku 34lat
to nie jest doświadczony Demtrio Albertini, który w 1 sezonie w Atalancie jest kapitanem...

- EMES
- Juventino
Kapitanem hmmm Cannavero też juz trochę w podeszłym wieku, Buffon mimo klasy odpada, no może być Zambrotta. Natomiast kto tu by mógł zastąpić Del Piera jako zawodnika. Myślę, że jest tylko trzech takich piłkarzy, którzy być może zostaną godnymi następcami tego znakomitego zawodnika. Mam na myśli: Van der Vaarta, Cassano lub Gilardino.
www.OFENS.pl - Portal miłośników futbolu
- piotrek256
- Juventino
Kto mógłby byc nastepca Alexa??
Mysle ze to powinien byc zawodnik zwiazany z Juve taki jak np Chiumento albo Rey Volpato którego Juve kupiło z Padovy wtedy historia zatoczyła by koło
Mysle ze to powinien byc zawodnik zwiazany z Juve taki jak np Chiumento albo Rey Volpato którego Juve kupiło z Padovy wtedy historia zatoczyła by koło

- hania
- Juventino
W tym przypadku konca nie bedzie....nie bedzie tez godnego nastepcy alexa. Koszulka z nr 10 powinna byc w Juve zarezerwowana na zawsze dla allego.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...