Juventus - Sampdoria 2:0

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 17:15

Nareszcie jakas wygrana :D :D :D ale nie wiem czy damy rade pokonac Lazio .. które napewno chce wygrać PW ale my tez chcemy jakies trofeum :D więc oczekuje tego meczu .... napewno poleci na Rai Uno więc mam gdzie oglądac

Dawniej Virus[Mauro].
Dziadek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 17:22

Virus[Mauro] pisze:Nareszcie jakas wygrana :D :D :D ale nie wiem czy damy rade pokonac Lazio .. które napewno chce wygrać PW ale my tez chcemy jakies trofeum :D więc oczekuje tego meczu .... napewno poleci na Rai Uno więc mam gdzie oglądac
CChłopie Lazio dostanie 4-1 w tyłek. Mecz z Sampdorią pokazał na co nas stac. Ja typowałem 2-1 ale jest lepiej jak miałob być. Ostatni mecz Serie A na Stadio del Allpi wygrany. Cieszmy sie ludzie cieszmy sie!!!

e-kacper

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 17:51

Przypominają się stare czasy kiedy to juve spokujnie wygrywał pierwszą połowę a w drugiej nie tracil bramek.

Obrazek
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 17:56

Taki mecz na koniec sezonu napewno bardzo cieszy.W kilka dni przed finałem PW ja stawiam Juve jako faworyta, bo jak mogłoby być inaczej..

Przynajmniej wygrana na koniec sezonu.Teraz czekam tylko na udane transfery...

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 18:10

Fantastyczny suprise na poczatek tygodnia :twisted: :twisted: zeby teraz tak sezon zakonczyc..taka sama albo i wieksza wygrana nad Lazio to bedzie cacyyy...trzeba wierzyc :twisted: :twisted: :twisted:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 18:16

Majkel pisze:
Virus[Mauro] pisze:Ja co do tego meczu mam poważne wątpliwości :( niestety juve z tą formą nie pokona piłkarzy z Genui lecz licze na remis :!:

1-1 ale myśle ze moze byc gorzej
No wlasnie zebysmy sie nie przeliczyli :wink: :wink:

Juve powinno wyprobowac pilkarzy z primavery lecz po 1 nie bedzie latwego zwyciestwa a po 2 moze wogole nie bedzie zwyciestwa:( :evil:

Powodzenia Juve.
hehe mylilem sie na szczescie:)

Fajnie ze wygrali, moze wygraja puchar?? :D

Lubie takie pomylki:)

Legrotalie znow zaszalal na ataku :wink: ale grunt ze wygrali!!

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 19:09

Tak myślałem ze wygramy ten mecz, ale ze Legro strzeli bramke...no no.....moze trzeba było go od początku wystawiac w ataku ? :shock: :wink: Mysle ze jestesmy w stanie pokonac Lazio min. 2-0 i zdobyć Puchar Włoch.Chciałbym zeby ten sezon zakonczył sie takim miłym akcentem.

Splimer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 19:10

Niech ten mecz z Sampdoria pocieszy graczy JUVE bo ten sezon był dla nich jednym z najgorszych. Z niecierpliwością czekam na trafne transfery JUVE i wspaniały następny sezon. :wink:

MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 19:14

W końcu JUVE wygrało i się bardzo ciesze :lol: :-D :D :) Teraz tylko pyknąć w PW LAZIO i będzie COOL.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 20:32

Bardzo cieszy zwycięstwo na pożeganie Lippiego w rozgrywkach Serie A, na Delle Alpi.

Skład był dosyć eksprymentalny, ale wydaje mi się, że Lippi oszczędzał niektórych zawodników przed meczem z Lazio.
O dziwo bramki zdobyli zawodnicy, którzy cały sezon nie grali tak jak tego od nich oczekiwaliśmy. Niemniej jednak cieszmy sie tym co jest. Teraz trzeba spoglądać w bliską przyszłość, oczywiście mecz z Lazio. Stać nas na wywalczenie tego trofeum. Bardzo bym chciał, by zawodnicy na ten jedyny mecz zmotywowali się na 100%, żegnając Lippiego z 10 PW, czyli 3 gwiazdką...

Obrazek
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 21:10

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Skład był dosyć eksprymentalny, ale wydaje mi się, że Lippi oszczędzał niektórych zawodników przed meczem z Lazio.
Co do tego nie ma żadnych wątpliwości. Nie zobaczyliśmy przecież takich piłkarzy jak Buffon, Treze czy Nedved, a Del Piero rozegrał tylko 60 minut.
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:O dziwo bramki zdobyli zawodnicy, którzy cały sezon nie grali tak jak tego od nich oczekiwaliśmy.
To akurat chyba nie najlepszy prognostyk przed finałem, że tacy gracze zapewniają nam zwycięstwo. Co prawda wygraliśmy a Lazio przegrało, ale środowy mecz to zupełnie inna bajka. Mecz z Sampdorią miał pokazać przygotowanie Juve do finału Coppa Italia. Piłkarze wygrali, ale nie zachwycili. Napastnicy nie zdobyli żadnej bramki. Martwi mnie także obecna atmosfera w drużynie, gdyż wydaje mi się, że zamiast bojowego nastawienia wszyscy są podłamani straconym sezonem i końcem pewnej ery, jakby nie wiedzieli, że nie wszystko jest przecież jeszcze stracone. Wierzę bardzo mocno w Puchar. Jest to ostatnia szansa na uratowanie sezonu. Rok w którym zdobywa się chociaż jedno trofeum nie można nazwać całkowicie straconym. A jak wiadomo zdobycie Pucharu Włoch pozwoliłoby nam powalczyć z Milanem nawet o Superpuchar!

Batigol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 22:07

Nareszcie Juve zagralo porzadne spotkanie. Przyznam sie, ze nie widzialem meczu, ale wynik 2-0 jest dobrym rezultatem. Aby jeszcze sprezyli sie na rewanz Coppa Italiato i wygrali z Lazio, to uznam, ze ten sezon wcale nie bedzie w pelni stracony :lol:

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2004, 23:44

No cóż...taka lajtowa kolejka...;)
Cieszy oczywiście zwycięstwo Juve bo Sampdoria robiła generalnie dobre wrażenie przez cały sezon. Ale jak spojżeć na wyniki to niektórzy (wiadomo kto :evil: ) już sobie mecze odpuścili :? Dlatego trochę niemiarodajne te rezultaty - bo wiadomo pierwsza trójka w tabeli już ustalona i tak.
Zwraca uwagę (jak zauważył Ti Amo) że trafiali gracze którzy nie mogą tego sezonu zaliczyć do udanych - głównie Legro - ileż to się gromów posypało na naszym forum na jego blond-główkę za postawę w meczu :twisted: Jednak bramka jego jak i Appiaha cieszy bo potwierdza że jednak na coś tych chłopaków jednak stać. Może przyszły sezon będzie ich? Kto wie... Nedved też nie miał super pierwszego sezonu...;)

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2004, 10:08

Bardzo mnie ucieszylo to zwycięstwo, szczególnie ze względu na to, że to był ostatni mecz MARCELLO na Delle Alpi w Serie A(jak zauważył Ti Amo ;) ) jeszcze wczoraj Phillby przesłał mi takie słowa:
Krążyłem wokół stadionu i dziękowałem kibicom za osiem lat sukcesów. Życzę swojemu następcy równie wielkich sukcesów. Trenować ten klub to marzenie - powiedział wzruszony Lippi. :( aż mi w oczach łzy staneły jak to przeczytałem :(
Co do meczu to mam nadzieję że zaczynamy odzyskiwać formę i że biorą się do roboty żeby przynajmniej ten PW zdobyć dla LIPPIEGO, to było by dla Niego piękne pożegnanie, meczu nie widziałem więc nie wiem jak graliśmy, hehe, mam ndzieję że Appiah się obudzi i będzie grał tak jak w przygotowaniach do sezonu w USA, chociaż strzelanie bramek to nie Jego zadanie ;).
GRAZIE JUVE !!!! GRAZIE MARCELLO !!!! GRAZIE Legro & Appiah ;)

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2004, 15:17

No to miły akcent na zakończenie sezonu :D
Wiem że jeszcze Lazio ale przynajmniej zakończyliśmy "na tarczy" :D
No i porzegnanie Lippiego .............

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Zablokowany