Pseudokibice

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2003, 18:17

Według mie pseudo kibice to jest obraza dla prawdziwych kibiców, niech ich nazywają pseudo tylko niech nikt nie dodaje słowa ''kibice'', bo prawdziwy kibic umie przegrać z honorem tylko czasem trochę sobie poprzeklina ale nie odrazu bierze kija i bije innego tylko dlatego że jego drużyna wygrała.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2003, 15:30

PSEUDO KIBICE :twisted: DO PUDŁA Z NIMI TYLKO PSUJĄ MECZE

JESTEM OSZUSTEM
RAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2003, 12:55

tlko gdzie tu kupić bejsbola :D :D :D :D :D :D :D

Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2003, 19:50

Basebola w zabrzu takie nowe centrom handlowe otwarli tylko że drogie są. Zastanówcie sie najpierw nad pojęciem Pseudo Kibice. Bo to może też kilka rzeczy oznaczać

Obrazek
PiontaS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2003, 22:36

Ja nei lubie tego jak Pseudokibice demoluja swoj stadion :evil: jak juz chca sie lac to wyjsciem idealnym w takiej sytuacji jest tzn ustawka w ktorej nikt kto nie chcial sie bic nie ucierpi :twisted:

adinockm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2003, 14:49

A zadawaliście sobie pytanie dlaczego są tacy kibice?? To można nazwac jednym słowem, pseudokibicow- Fanatycy i chuligani!!!
Fanatycy, bo za swój klub oddadzą życie, kibicujący zawsze na każdych meczach, dyktujący warunki to co dzieje się na trybunach
Chuligani - załatwiają swoje sprawy miedzy klubami, nie bede tego wam tlumaczyl bo troche tego jest, ale kibice kumaci którzy siedzą w tych klimatach beą wiedzieli o co chodzi. Nie do końca jest tak że to co robią jest złe. Ja ich rozumiem, bo sam bawiłem się w te klimaty, ale zadajcie osbie pytanie, czy wy za swój kochany klub byście nie przelali krwi kieny ona była by potrzebna??

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2003, 15:40

Ja takze jestem za tym zeby były kary takie same jak w Angli :!:

PiontaS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2003, 16:08

adinockm pisze:A zadawaliście sobie pytanie dlaczego są tacy kibice?? To można nazwac jednym słowem, pseudokibicow- Fanatycy i chuligani!!!
Fanatycy, bo za swój klub oddadzą życie, kibicujący zawsze na każdych meczach, dyktujący warunki to co dzieje się na trybunach
Chuligani - załatwiają swoje sprawy miedzy klubami, nie bede tego wam tlumaczyl bo troche tego jest, ale kibice kumaci którzy siedzą w tych klimatach beą wiedzieli o co chodzi. Nie do końca jest tak że to co robią jest złe. Ja ich rozumiem, bo sam bawiłem się w te klimaty, ale zadajcie osbie pytanie, czy wy za swój kochany klub byście nie przelali krwi kieny ona była by potrzebna??
Bardzo dobrze powiedziane zgadzę sie w 100 % :D :D

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2003, 00:39

adinockm pisze:A zadawaliście sobie pytanie dlaczego są tacy kibice?? To można nazwac jednym słowem, pseudokibicow- Fanatycy i chuligani!!!
Wiesz...krwi to może bym nie przelewał ale na meczach gardła nie oszczędzam - tyle mogę dla mojej drużyny zrobić...poza kasą z biletu ;)

belmondoo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 18:28

co ty chlopaczku mowisz i co ty wiesz o kibicowaniu? ukrywasz sie w internecie jako przyslowiowy BOLEK i robisz z siebie wielkiego kibola a tak naprawde jestes byles i bedziesz tylko zwykłym BOLKIEM !!! TYLKO ARKA GDYNIA !!!

belmondoo
belmondoo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 18:38

jAK CZYTAM TE BREDNIE O PSEUDO-KIBICACH KTÓRE PISZECIE TO SIĘ ZASTANAWIAM POCO CHODZICI WOGÓLE NA MECZE, JEZELI CHODZICIE A NIE UKRYWACIE SIĘ W INTERNECIE POD PRZYSŁOWIOWYM BOLKIEM I ROBICIE Z SIEBIE WIELKICH KIBOLI.ŻENADA CHŁOPCY ALBO DZIEWCZYNKI!!! TYLKO ARKA GDYNIA!!!

belmondoo
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 18:56

Nie rozumiem twojego ,,ataku'' na użytkowników co do tego jak kto kibicuje. Tak się skałada, że dziś oglądałem film pt.,,Klatka'' o kibicach, była tam też Arka, która pod względem fizycznym rządziła :) Mam też na kompie film z pod napięciem jak Arka w tzw. ustawce miażdży przeciwnika...
Ale nie każy musi wybrać drogą włąśnie takiego kibicowania, nie każdy jest do tego stworzony, dlatego nie rozumiem skąd te teksty, że jesteśmy ...bolkami i ukrywamy się pod internetem...

Obrazek
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 01:55

Nie wiem Belmondoo na kogo był ten Twój atak, ale coś Ci powiem - na mecze jeżdżę już od 13 lat a zacząłem dopiero pod koniec szkoły średniej... Nie mów że nie wiem nic o kibicowaniu, bo nie jeden wyjazd zaliczyłem i nie jedno pałowanie(więc te A.C.A.B. w podpisie mam uzasadnione) i niejeden atak wrogich kiboli więc "coś" chyba jednak wiem... :? A że wolę inne formy kibicowania (bardziej klimaty Ultras niż Hools) to już mój wybór, a to że ktoś się udziela na necie nie znaczy że wszystko od razu zmyśla.

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 07:33

przeczytajcie sobie to: http://sport.onet.pl/712069,wiadomosci.html

NIe wiem nie ma tam tekstu ale to chyba o morderstwie (chyba można tak nazwać) we wrocławi gdy zginął kibic Arki Gdynia Mariusz B.

Sobi666

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2004, 22:03

3andit pisze:Widziałem dzisiaj jakiś program na jedynce rozmawiali z m.in Listekiewiczem, kibicami i troszke mi się smiać z tych kibiców chciało próbowali wmówić pani redaktor że to wina policji że zabili kibica we Wrocławiu :shock: skąd tacy ludzie się biora. Mówi taki że policja wiedziała wczesniej o tym że zbliża się autokarami grupa kibiców z Arki a oni dopuścili do spotkania kibiców i bójki :shock: No k...... paranoja i oni mówią że są normalnymi kibicami a że była bójka to wina policji a ja mam takie pytanie czy normalny kibic gdy idzie ulicą i zobaczy kibica z innej drużyny to organizyje ekipe i pierze mu gębe ?! chyba nie wiec to są poprostu lekko mówiąc dziwni ludzie......
Ale na motałem no nic ale chyba główna mysl została pojęta :wink:
Policja ma obowiązek zabezpieczenia KAŻDEJ imprezy masowej (taką jest mecz) przyczym wiedzą ze przyjeżdża drużyna przeciwna i że atmosfera jest napiętam ( tak było we Wrocku) więc nie podstawienie odpowiednich sił świadczy tylko o prowokacji z ich strony.
Jako kibic musze powiedzieć że zachowanie policji jest w wielu przypadkach bardzo prowokujące i naganne gdyż sami Policjanci bywają kibicami (czasem i fanatycznymi).
We włocku byłą typowa łapanka czyli pokaz ( z tego co wiem nikogo nie ukarano)

teraz inna rzecz.pseudokibice to wg mnie nie hoolsi (do tego wróce) tylko tkzw PIKNIKI którzy idą na mecz sobie posiedzieć!!!!!!! tych nienawidze ponad wszystko na świecie bo niszczą atmosfere!!!!

Hools jak ktoś mówił mają ustawki i są raczej mało widoczni na miastach. Bardzo często to ludzie wykształceni etc.....

Kibiców mamy jednych z najlepszych na swiecie- prawie nigdzie nie ma takich opraw, takiej atmosfery na stadionach (szkoda że frekfencja bardzo słąba- choć i to sie zmienia)

CO to stadionowych przestępców (tych co sie bija na stadionach) to oni są wg mnie jeszcze więkrzą zakłą niż pikniki i to ich trzeba wyeliminować. Na szczęście tych jest na prawde coraz mniej a przy skutecznym działaniu pewnych sużb nie było ich wcale....tutaj w wiekrzości nie mają pojęcia o drużynie i należą do współnoty tkzw dresiarzy - ale to już inny problem

A i nie sugerujcie sie tym co w gazetach i tv mówią o kibicach bo to w wiekrzości kompletne bzdury wyssane z palca...

POZDRO DLE PRAWDZIWYCH KIBICÓW

ODPOWIEDZ