LM - rewanże 1/4 finału
- hasynwitek
- Juventino

Powiem tak bardzo się ciesze że odpadł real
Trochę mi szkoda Arsenalu ale cóz Chelsea też lubie Dzisiaj napewno przejdzie Mialn i Licze że Porto Wogole licze na to że to właśnie Porto zdobędzie lige mistrzow

- Chmura
- Juventino

Normalnie jestem w niebowzięty
Wczorajszy dzień nie mógł się lepiej zakończyć. DZIĘKI MONACO !!! Jeżeli chodzi o mecz Arsenal - Chelsea to w sumie było mi obojętne kto przejdzie. Może troche trzymalem stronę Arsenalu, gdyż wiem że i ch zwycięstwo wkurzyłoby solidnie ManUtd (nienawidze skubańców tak samo jak Realu :twisted:). Chciałbym żeby LM wygrało teraz Monaco. Milan nie po juz i tak za dużo zgarniają w tym sezonie :evil: . Chelsea nie, bo dla mnie to by była prażka footballu jako dyscypliny, w której mając tylko kase można by od razu wygrać najcenniejsze trofeum. 
Juve Rulezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
East Side Is The Best !!!
East Side Is The Best !!!
- Wojtom
- Juventino

najbardziej sie ciesze ze Monaco wygrało
jednocześnie eliminując z dalszych rozgrywek Real !! mysle ze za bardzo sobie odpuscili i mysleli ze zwyciestwo 4-2 w pierwszym spotkaniu o wszystkim przesądzi ale sie mylili !! Monaco wygrywa 3-1 i ku mojej radośc Real odpada !! gorzej w drugim meczu pomiędzy Arsenalem a Chelsea
chciałem zeby Arsenal wygrał całą ligę mistrzów ale jednak Chelsea go pokonała ... moim zdaniem nie zasłużenie bo to wlasnie Arsenal grał lepiej przez 1 połowę i w drugiej tez dobrze !! no szkoda szkoda !! jak widzielismy cuda sie zdarzają dlatego mysle ze dziś Deportivo wygra 3-0
8) , a potyczka Porto - Lyon jest dla mnie przesądzona !!! połfinały moim zdaniem !! Monaco - Chelsea 8) i Porto-Milan ...................... jezeli Milan przejdzie Deportivo ( a prawie to juz zrobił ) to z Porto juz raz wygrał i obawiam sie ze jesli bedzie finał Chelsea - Milan to Milan moze wygrać ..... oczywiscie bede kibicował przeciwnikowi Milanu czyli albo Chelsea albo Monaco !! jednak szczerze licze na to ze Porto moze powstrzymać Milan !! ....... Forza Juventus !! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- FOJM
- Juventino

dla mnie najwiekszym szokiem (jak z pewnością dla Was tez) jest odpadniecie Realu no i ten WIELKI dla Monaco sukces. ogladałem skrót tego meczu i musze powiedziec, że Monaco grało bardzo dobrze ale Real grał tragicznie! ten kto obstawiał przed tym meczem przejście Monaco w zakładach zgarnął pewnie sporą sumkę... ale ciesze się, że ni jest tak jednolicie jak to zazwyczaj bywało... Wygrana Chelsea też była w sumie niespodzianką, chociaż nie tak wielką jak w meczu królewskich z księstwem ale była. Chelsea na poczatku nie dawała rady, ale końcówka, a właściwie od 50-60 min. była wspaniała. Chelsea potrafiło sie podnieść i wygrać - gratuluję! bedzie ciekawie... 
- Lypsky
- Juventino

Mnie Lm nie interesuje.Oczywiscie ciesze sie ze Monaco rozwalilo Real ale nikomu nie kibicuje.Chce tylko zeby Milan nie wygral.Juve odpadlo i nie ma sie z czego cieszyc.Gdyby nasi chlopcy grali dzis z Milanem to bylby szlagier
a Depo bez szans jest
Monaco zagralo bardzo dobrze mieli jeszcze sytuacje w tym dwa razy trafiali w slupek.Arsenal byl wczoraj gorszy i przegral zasluzenie.Ja mam nadzieje ze w przyszlym sezonie to my bedziemy mogli sie cieszyc ze wyeliminujemy Arsenal lub Real.Juve do boju.W przyszlym sezonie musimy zgranac wszystko.Forza JUVE!!!
P.s wszyscy sie ciesza jakby to Juve wyeliminowalo Real.
P.s wszyscy sie ciesza jakby to Juve wyeliminowalo Real.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Milan
- Milanista

Taaaa moze za rok bo w tym sezonie Chelsea w polfinale gra z MonacoWicior pisze:Mam takze nadzieje, że w półfinale spotka sie Chelsea z Milanem i to ten pierwszy wyjdzie z tego pojedynku zwycięsko.
Czy ja wiem :roll: Z wasza forma to na szlagier bym nie liczylDjJuve pisze:Gdyby nasi chlopcy grali dzis z Milanem to bylby szlagier.
Chyba chodzilo mu o obecnie obowiazujaca forme tych rozgrywek :roll:kouba pisze:chyba żartujesz myśląc, ze jeszcze nikt nie zdobył 2x z rzędu LMOlszan pisze:zanosi sie na to że pierwszy raz w historii LM klub wygar puchar dwa razy z rzędu ..... Milan.......dla przypomnienia dokonały tego takie zespoły: Real, Benfica Lizbona, Inter Mediolan, Ajax, Bayern, FC Liverpool, Nottingham Forest :!: , Milan (teraz maja szanse zrobić to drugi raz 8) )
nie określił jednoznacznie o co Mu chodziło
kouba
CI SN LE COSE DA NN FARE MAI
NE' DI GIORNO NE' DI NOTTE
NE' X MARE NE' X TERRA
UNA AD ESEMPIO. LA GUERRA
NE' DI GIORNO NE' DI NOTTE
NE' X MARE NE' X TERRA
UNA AD ESEMPIO. LA GUERRA
- Lypsky
- Juventino

Jestem pewien za na taki mecz w naszej druzynie bylaby pelna mobilizacja przeciez przegralismy z Milanem w finale i zawodnicy Juve za wszelka cene chcieliby sie zrewanzowac ale nie ma co gdybac bo niestety odpadlismyMilan pisze:Czy ja wiem :roll: Z wasza forma to na szlagier bym nie liczylDjJuve pisze:Gdyby nasi chlopcy grali dzis z Milanem to bylby szlagier.![]()
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Rasi
- Qualità Juventino

Na niedawny mecz w lidze tez miałabyć wiela mobilizacja i co ?? Co z tego, że nie grało kilku z podstawowego składu skoro ci co grali byli w katastrofalnej formie ??DjJuve pisze:Jestem pewien za na taki mecz w naszej druzynie bylaby pelna mobilizacja przeciez przegralismy z Milanem w finale i zawodnicy Juve za wszelka cene chcieliby sie zrewanzowac ale nie ma co gdybac bo niestety odpadlismyMilan pisze:Czy ja wiem :roll: Z wasza forma to na szlagier bym nie liczylDjJuve pisze:Gdyby nasi chlopcy grali dzis z Milanem to bylby szlagier.![]()
Milan ma racje: w obecnej formie oby klubów spotkanie miałoby dość jednostronny przepieg :?
- x_men_1988
- Juventino

No fakt reaz juve nie jest w formie , ale na mecz o polfinał i to z Milanem by się bardzo zmobilizowali , i tżeba by to nazwać szlagierem , a co do naszej formy , to Milan ( użytkownik) my z deportivo nie straciliśmy 3 bramek w ciągu 45 minut
. ale tżerba poczekac do konca spotkania , ale sadze ze Milan sie nie podniesie , deportivo musi ich dobic bramka zaraz po rozpoczeci drugiej polowy i po Milanie . Ja wogóle nie wiem cio sie dziejde , ale w tym sezonie szczególnie może sie zakonczyc LM bo w 1/2 może zabraknąc chociaż jednego z faworytów , bedzie to przeciwienstwo porzedniego(nich) sezonu(ów) gdzie zawsze dochodzli faworyci . Po meczu milan -depor , zmienie tego posta wiec nie dawajcie mi ostrzezenia ze sobvi robie czat z foeum
.
No i po pierwszej 3-0 , po drugiej juz 4-0 , przewaga Deportivo była ogromna , tym meczem ja i dwoma wczorajszymi , krótko stwierdzam , że piłka jest nie piekna , wszystko może się tak zimienic , a szczególnie w LM , gdzie jedna bramka może odmniecić losy spotkania . Deportivo najlepiej żeby teraz zostało mistrzem , to wyszło by na to że juve i milan odpadly z najlepszym zespołem , Deportivo tak jak i Monoaco , pokazało olbrzymi charakter i wole walki , jestem pełen podziwu . A to co robili z obrońcami Milanu zawodnicy Deportivo , to było porsotu cos niesamowitego , zeby tak sie bawic z najlepszymi oborncami na swiecie . Deportivo musze przyznaccze znakomicie wycwiczylo podania , te ich nie sygnalizoane podania i dynamiczne zwody byly głownym punktem ktory pozwolił im wygrać , a do tego zupełnie wyłaaczyli Kke i Szewczenko .
No i po pierwszej 3-0 , po drugiej juz 4-0 , przewaga Deportivo była ogromna , tym meczem ja i dwoma wczorajszymi , krótko stwierdzam , że piłka jest nie piekna , wszystko może się tak zimienic , a szczególnie w LM , gdzie jedna bramka może odmniecić losy spotkania . Deportivo najlepiej żeby teraz zostało mistrzem , to wyszło by na to że juve i milan odpadly z najlepszym zespołem , Deportivo tak jak i Monoaco , pokazało olbrzymi charakter i wole walki , jestem pełen podziwu . A to co robili z obrońcami Milanu zawodnicy Deportivo , to było porsotu cos niesamowitego , zeby tak sie bawic z najlepszymi oborncami na swiecie . Deportivo musze przyznaccze znakomicie wycwiczylo podania , te ich nie sygnalizoane podania i dynamiczne zwody byly głownym punktem ktory pozwolił im wygrać , a do tego zupełnie wyłaaczyli Kke i Szewczenko .
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2004, 22:47 przez x_men_1988, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nunez
- Juventino

Dopiero co pierwsza polowa...a juz saa zaskakujace wyniki...
Deportivo -Milan 3:0!!,to dopiero po pierwszych 45 min..,co bedzie w drugich???,pewnie Depor..wygra to... juz teraz wchodzaa...,no ale jeszcze zostalo czasu dla milanu... :roll:
Deportivo -Milan 3:0!!,to dopiero po pierwszych 45 min..,co bedzie w drugich???,pewnie Depor..wygra to... juz teraz wchodzaa...,no ale jeszcze zostalo czasu dla milanu... :roll:
Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
- Dionizos
- Juventino

Heheheheheheheehhehehehehehehe! Niby nie interesuje mnie Liga Mistrzow po odpadnieciu Juve, ale jak patrze na to... az sie w sercu cieplo robi
. Co nie zmienia faktu, ze wlasnie konczy sie najgorszy dzien mojego cholernego zycia. To juz jednak sprawy prywatne... 8)