Kilka szczerych slow na Temat Juve !!
- Majkel
- Juventino
Zgadzam sie choc to moze ostre slowa lecz po pierwsze takie wulgaryzmy to chyba nie na tym forum a po drugie to jak ci sie tak bardzo nie podoba to nie musisz kibicowac Juve.Wszyscy wiemy że teraz jest taki mały kryzys, ze nie ma dobry transferow,pucharow itp. ale prawdziwi kibice zostaja przy klubie czy wygrywa czy przegrywa.Owszem,konstruktywna krytyka takze jest potrzebna ale nie mozna ich mieszac z blotem.Dionizos pisze:Nie chcialbym Cie martwic chlpocze, ale nie dorastasz Biriemu do piet, w niczym. Nigdy nie bedziesz kims, nigdy nic nie osiagniesz. Z Twoim zdaniem nikt sie nie liczy bo nic nie wiesz na tematy, w ktorych sie wypowiadasz.LeaddeR pisze:Moggi JEST CENZURA ze chce z takimi jak birindelli itd przedluzac kotkakty
nie mamy squadu-taka jest prawda
Gratuluje spostrzegawczosci!
Jezeli jestes fanem Juve od 96 roku to powinnienes jaka jest przyczyna takiego stanu.Frekwencja-na mecze LM po 20 tys na Sociedad wpadalo-co to CENZURA jest??
Chyba dla Ciebie chlopcze jezyk polski jest troche za trudny. "Najbardziej uwielbiamy klub"? Extra chlopczyku.to jest najlepiej uwielbiamy klub we wloszech? niech to zmienia bo bedzie zle ;/
Powiedziałem,Howgh

- Bury88
- Juventino
Co wy chcecie zrobic z juve. Jakis real madryt czy chelsea. Oba te kluby to po prostu zlepek indywidualnosci.Po co nam jakies gwiazdy.Beckham poszedł do realu i nie zajmuje sie gra tylko kochankami.I to ma byc gwiazda.Jak ogladam mecze realu to ciagle bryndze odwala ronaldo ledwo sie toczy po boisku.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
My nie chcemy mieć Realu Madryt, my chcemy mieć Juventus Turyn, ale ten z przeszłości kiedy to wygrywaliśmy LM, scudetto i dlatego chcemy zmian, a pozatym ja nie chcę piłkarzy typu Beckham czy Totti, ja chcę młodych zdolnych piłkarzy którzy nie są tak zaniani jak piłkarze Realu znani, a grają na światowym poziomie, czyli np Gilardino który gra bardzo dobrze ale np u mnie w klasie nie wszyscy o nim słyszeli, a ci co słyszeli to nawet nie wiedzą na jakiej pozycji on gra, tak samo jest z Bonerą czyFerrarim, oczywiście ze dwie gwiazdy też by się przydało sprowadzić ale też młode takie jak van der Vaart czy Mexes, a nie Fiore który jest owszem bardzo dobrym zawodnikiem ale ma już 29 lat.Bury88 pisze:Co wy chcecie zrobic z juve. Jakis real madryt czy chelsea. Oba te kluby to po prostu zlepek indywidualnosci.Po co nam jakies gwiazdy.Beckham poszedł do realu i nie zajmuje sie gra tylko kochankami.I to ma byc gwiazda.Jak ogladam mecze realu to ciagle bryndze odwala ronaldo ledwo sie toczy po boisku.
Powtarzam jescze raz nie chcę mieć Realu Madryt, ani Chelsea Londyn tylko:
JUVENTUS TURYN najwspanialszy klub na świecie.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Dokładnie jedną (z wielu
) rzeczy którą kocham w Juve to to że własnie nie budują swojej sławy na kupowaniu "gwiazd" tylko na promowaniu mniej znanych zawodników, którzy potrafią grać drużyną a nie "to ja a to MOJA piłka" :evil: .
Choć z drugiej strony też uważam, że coś trzeba zmienic w Juve...... i to się wiąże z rotacją kadrową...

Choć z drugiej strony też uważam, że coś trzeba zmienic w Juve...... i to się wiąże z rotacją kadrową...
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- DamKam
- Juventino
To co w tym sezonie pokazuje Juve to kompletna zenada. Tak jak w tamtym sezonie bylo swietnie (nie liczac finalu LM) tak teraz jest tragicznie!!!! Dziwi mnie to jak tacy zawodnicy jak Nedved, Treze czy Thuram nagle moga tak slabo grac :? Cos tu jest nie tak. Tak samo z kontuzjami, przeciez to nie jest normalne tyle kontuzji. A to co wyrabia nasza obrona to jest skandal!!! Za co im placa. Powinniii zwolnic kilku staruszkow:Pesotto, Iuliano, Ferrare, Montero i Leglotagliego. Cala obrona do wymiany!!! Nastepny mankament to Moggi :evil: :evil: Ten gosc ma nie pokolei w glowie a jego wypowiedzi sa zenujace i inne kluby i kibice moga sie z nas tylko z aniego smiac!!! Na co on jeszcze czeka....... powinni juz dawno kupic kilku obroncow. A co do Lippiego to jego era sie juz skonczyla i jego najwiekszym mankamentem jest to ze kocha tak bardzo Juve ze nie potrafi przyznac sie do bledow, nie potrafi zganic zawodnikow i wymusic na Moggim aby wreszcie kogos sprowadzil!!! Tak nie moze byc, przeciez to trener decyduje kogo chce miec w skladzie a watpie zeby Lippi sie zadowalal taka kadra. A co do frekwencji na meczach Juve to szkoda gadac.... to mnie tez zawsze wkurza i czasem zazdroszcze takiemu Milanowi czy Romie kibicow na meczach.
Tyle z mojej strony teraz czekam na gruntowne zmiany i przyszly sezon bo ten byl najgorszym jaki pamietam
Moze komus z was bedzie chcialo sie to przeczytac. Z gory thx
Tyle z mojej strony teraz czekam na gruntowne zmiany i przyszly sezon bo ten byl najgorszym jaki pamietam
- Batigol
- Juventino
Hehehehe. Rozwala mnie to. Teraz wszyscy beda narzekali. Prawda jest taka, ze Juve zaczelo grac fatalnie po odejsciu Davidsa.
Trzeba spojrzec prawdzie w oczy. Druga czesc sezonu jest koszmarna :? , ale nie zmienimy wynikow juz rozegranych spotkan. Pocieszajmy sie tym, ze 3 miejsce tez jest dobre. Juve nie wygrywalo przeciez w kazdym sezonie, a po ostatnich 2 scudettach mozna bylo przewidziec, ze obrona tytulu nie bedzie latwa. Moze nastepny sezon bedzie lepszy, choc wcale nie uwazam ze ten byl koszmarny. Po prostu cos sie popsulo w druzynie i nie utrzymala formy z pierwszej czesci sezonu. Nie przestawajmy kibicowac Juve, bo napewno bedziemy jeszcze nie raz cieszyc sie z sukcesow Tej druzyny :!:
Trzeba spojrzec prawdzie w oczy. Druga czesc sezonu jest koszmarna :? , ale nie zmienimy wynikow juz rozegranych spotkan. Pocieszajmy sie tym, ze 3 miejsce tez jest dobre. Juve nie wygrywalo przeciez w kazdym sezonie, a po ostatnich 2 scudettach mozna bylo przewidziec, ze obrona tytulu nie bedzie latwa. Moze nastepny sezon bedzie lepszy, choc wcale nie uwazam ze ten byl koszmarny. Po prostu cos sie popsulo w druzynie i nie utrzymala formy z pierwszej czesci sezonu. Nie przestawajmy kibicowac Juve, bo napewno bedziemy jeszcze nie raz cieszyc sie z sukcesow Tej druzyny :!:
- darel
- Juventino
Koleś, zastanów się co piszesz. Juve gra takim samym składem od ponad dwóch sezonów. Ostatnie lata były fenomenalne. Problem nie tkwi w braku gwiazd, lecz w kontuzjach zawodników.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- booyak
- Juventino
Obawiam się że problem zaczął się już przed sezonem...Wogóle ostatnio w Juve panuje jakaś dziwna atmosfera której nie było od lat... Najpierw problemy z Davidsem... Niestety Moggi nie potrafił zatrzymać Edgara w Juve :evil: Teraz sprawa podobnie ma się z Treze, który już jest prawie zawodnikiem Barcelony... Do tego jeszcze chyba dwie najważniejsze przyczyny tak 'udanego' sezonu... Pierwsza z nich to kontuzje... a dróga to brak formy poszczególnych piłkarzy co wiąże się bezpośrednio z kontuzjami... Bez winy nie pozostaje również Lippi który eksperymentuje ze składem w najmniej odpowiednich momentach... Drógim człowiekiem który napewno nie pomógł jest Moggi... Zawsze chwaliłem go za mądrą i dobrą politykę transferową... Sprowadził do klubu takich piłkarzy jak Buffon, Thuram czy Nedved... Nie wspominając już o Trezeguet,Di Vaio, Miccolim, Appiahu i wielu wielu innych doskonałych piłkarzy jednak widząc że w Juve dzieje się źle w Styczniowym oknie transferowym nie zrobił zupełnie nic żeby zapobiec katastrofie jaką był obecny, niestety jeszcze trwający, sezon...
★ ★ ★
- BiancoNerri_
- Juventino
Święte słowa.Też tak sądze,powinni kupić zawodników z najwyższej pułki, a nie takie popierdułki.Dożuce do tego jeszcze : Nisterlooy,Henry,Gigstoto15 pisze:Zgadzam sie z toba juventus powinien kupic jakichs znanych zawodnikow. Najlepiej van der Vaarta Lucio Mexesa i moze Rosickiego i nie sprzedawac Trezegueta.
- Splimer
- Juventino
:-D
:-D JUVENTUS na koniec tego sezonu powinien naprawde zdecydować kogo kupića kogo sprzedać. Najlepiej by zrobili gdyby zakupili Van der Vaart'a, Mexesa, Trabelsiego i Ibrahimowicza (lub Drogbe).
Na ten temat skończyłe, szkoda gadać więcej, jeszcze powiem coś niepotrzebnego. :lol: :!: :lol:

Na ten temat skończyłe, szkoda gadać więcej, jeszcze powiem coś niepotrzebnego. :lol: :!: :lol:
- Marianb
- Juventino
Auxerre dobrze szkoli zawodników szczególnie młodychnie mozemy miec jakis cienasow z Auxerre jakis APPIAH
Real MU CHelsea szaleja w gwiazdach
powinien być zespół a nie gwiazdozbiór
]Moggi JEST CENZURA ze chce z takimi jak birindelli itd przedluzac kotkakty
potrzebateż doświadczenia
- ACMichał
- Milanista
Nie wiem ile masz lat ale piszesz straszne brednie, Real w ciągu 4 lat prezesury Pereza zdobył 2 razy LM (czyli tyle ile Juve przez wszystkie lata), 2 razy mistrzostwo, SPE itd. Możesz nie lubić Realu czy Pereza ale nie ma co się oszukiwać to najbardziej zasłużony a zarazem najpopulaniejszy klub na świecie a nie jakiś "cyrk". Nie wiem co byś pomyślał gdyby Juve nazywano "apteką".Juventin pisze:Nie porownoj JUVE do realu :evil: do cyrk a nie klub JUVE jest najlepsze bo ma cos takego jak trzon druzyny, sa zgrani po co nam gwiazdy JUVE to gwiazda :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Jeżeli chodzi o temat postu to rzeczywiście przydałaby się w Juve rewolucja, zwłaszcza w obronie i ataku. Nie ma nic złego w tym że kupuje się gwiazdy czy zawodników popularnych jeżeli słuzy to drużynie na boisku czy polityce klubu. Wy musicie strasznie zazdrościć Realowi czy Chelsea bo każdy robi aluzje i krytykuje ich politykę transferową.