Inter - Juventus 3:2
- Yuwe
- Juventino
- Lypsky
- Juventino
No i kolejny bardzo ciezki mecz!!!Do skaldu wraca kilku podstawowych zawodnikow i jestem pewien ze zdolamy wygrac!!!Mysle ze wyni bedzie soc wysoki 3:0 dla Juve!!!Musi wygrac a wiec Forza Juve!!!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- tom_n
- Milanista
Moze i wraca kilku podstawowych zawodników, ale dwóch innych wypada. Jutro nie zagraja Nedved i Thuram, nie zostali powołani. Pierwszego bolą plecy, a drugiego udoDjJuve pisze:Do skaldu wraca kilku podstawowych zawodnikow i jestem pewien ze zdolamy wygrac!!!

FORZA MILAN!
- PiotrekJuveMan
- Juventino
No rzecziwiście na wyjeździe gramy lekka pomyłka się wdała 

I Love Queen and Sting!!!
- hania
- Juventino
To bedzie ciezki mecz dla Juve i mimo najszczerszuch checi obawiam sie Ze przegramy ten mecz.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Nedved_fan
- Juventino
Ja tam licze że Juve wygra minimalnie bądź zremisuje. Mam nadzieje jednak że wygra 2-1, albo 1-0.
"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
- Juverulez!
- Juventino
- Nunez
- Juventino
Trudno wierzyc w wygrana....i to ze tylko nasza obrona moze stracic jedna bramke.... :roll: ,mam nadzieje ze juve wygra 1:3, ale tak realnie to Inter rozjedzie nas pewno z 4:1 :lol: (bramka dla nas w koncuwce....)
Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
- JuveQL
- Juventino
No więc ja jestem dobrej myśli. Mam nadzieje, że Juve zaprezentuje sie na tyle dobrze, abysmy nie musieli się wstydzić (gry oczywiscie, a nie klubu
)
Marzy mi się, jak każdemu, wygrana. Bedzie to napewno bardzo ciezkie, szczególnie, że nie prezentujemy olsniewającej formy, a w Mediolanie ciężko nam się grało nawet wtedy, gdy byliśmy "na topie"
Zapewne tradycyjnie w Derby Italia w Mediolanie padnie remis, chociaz nie pogniewałbym się, gdyby nasi piłkarze uczynili nam miły prezencik i wygrali to spotkanie
PS. W Juve brakuje m.in. Nedveda i Thurama, jednak oni nie prezentowali się zbyt dobrze w ostatnich meczach, więc uważam, że w tym meczu można spokojnie ich zastąpić...
Marzy mi się, jak każdemu, wygrana. Bedzie to napewno bardzo ciezkie, szczególnie, że nie prezentujemy olsniewającej formy, a w Mediolanie ciężko nam się grało nawet wtedy, gdy byliśmy "na topie"
Zapewne tradycyjnie w Derby Italia w Mediolanie padnie remis, chociaz nie pogniewałbym się, gdyby nasi piłkarze uczynili nam miły prezencik i wygrali to spotkanie
PS. W Juve brakuje m.in. Nedveda i Thurama, jednak oni nie prezentowali się zbyt dobrze w ostatnich meczach, więc uważam, że w tym meczu można spokojnie ich zastąpić...
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
No cóż kontuzja Pavla echh bedzie słabo słabo przegramy 2-0 albo wygramy 1-0 fartem
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!