KOSZULKI JUVE POLAND --- cz.1.
- darel
- Juventino
Ja ma taką propozycje, skoro każdy ma w tej koszulce dorabiac sobie ksywke, to może na koszulce od razu umiescilibyśmy numer. Pytanie tylko, czy wszyscy chcieliby jednakowy, mysle jednak, że zdecydowana wiekszość chiałaby numer 10, tak więc uważam, że jest to kwestia do przemyslenia. Rozważcie moja propozycje.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Johnny777
- Juventino
Eeee...nie robiłbym "urawniłowki" z numerem.... Ja tam osobiście wolałbym 7 (ciekawe czemu?
)
Osobiście najbardziej podobał mi się projekt nr 8 - w końcu się otwarł...
Choć dalej upieram się że logo wyszywane ma być na koszulkach typu "polo" (ładniej to wygląda) a na T-shirtach może być ten sam format logo w innej technice - i na plecach numer z nickiem jakim kto chce - we własnym zakresie dorobiony. Kupię obywa rodzaje
I to jest moje zdanie na temat koszulek :-D

Osobiście najbardziej podobał mi się projekt nr 8 - w końcu się otwarł...
Choć dalej upieram się że logo wyszywane ma być na koszulkach typu "polo" (ładniej to wygląda) a na T-shirtach może być ten sam format logo w innej technice - i na plecach numer z nickiem jakim kto chce - we własnym zakresie dorobiony. Kupię obywa rodzaje
I to jest moje zdanie na temat koszulek :-D
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2004, 15:25 przez Johnny777, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alexa Del Piero
- Juventino
Całkiem niezły pomysł. Ma ktoś jakieś projektyBVB pisze:hehe ale z Was maniaki, może jeszcze skarpetki z Juve zaprojektujcie

Zapomniałam wcześniej wspomnieć, że jestem zainteresowana kupnem zwykłej koszulki a nie polo
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2004, 18:19 przez Alexa Del Piero, łącznie zmieniany 1 raz.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- FOJM
- Juventino
z założenia miała to byc koszulka "do chodzenia" a nie piłkarska i koszulka odróżniająca się - JP i MOIM ZDANIEM nia ma co wstawiać numer, pozatym jak juz bym musiał to wziąłbym 31... pzdr.darel pisze:Ja ma taką propozycje, skoro każdy ma w tej koszulce dorabiac sobie ksywke, to może na koszulce od razu umiescilibyśmy numer. Pytanie tylko, czy wszyscy chcieliby jednakowy, mysle jednak, że zdecydowana wiekszość chiałaby numer 10, tak więc uważam, że jest to kwestia do przemyslenia. Rozważcie moja propozycje.

p.s.
jak ktoś głosuje na "żaden z tych" to niech napisze co go interesuje...
p.s.2.
PROSZĘ O GŁOSOWANIE TYLKO ZAINTERESOWANYCH KUPNEM KOSZULKI...
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2004, 16:08 przez FOJM, łącznie zmieniany 2 razy.
- FOJM
- Juventino
szukałem, szukałem i znalazłem... ponieważ jak powiedziałem projekt "FOJM 8" jest waszą inicjatywą zmieniłem go wedle ocekiwań większości wypowiadających się forumowiczów --- http://www.netobrazki.republika.pl/netobrazki/POLO1.bmp --- jest to teraz koszulka typu POLO, z wyszywanym logiem... zapraszam... pzdr.

- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
Ja bym proponował z przodu napis FORZA JUVE! a z tyłu w góry nasz nick po środku logo JP i nadole mały napis www.juvepoland.com
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
A mam małe pytanko ile by kosztowała taka koszuleczka??
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- Johnny777
- Juventino
Dokładnie tak!FOJM pisze:szukałem, szukałem i znalazłem... ponieważ jak powiedziałem projekt "FOJM 8" jest waszą inicjatywą zmieniłem go wedle ocekiwań większości wypowiadających się forumowiczów --- http://www.netobrazki.republika.pl/netobrazki/POLO1.bmp --- jest to teraz koszulka typu POLO, z wyszywanym logiem... zapraszam... pzdr.![]()

O to właśnie chodziło...nawet te białe wykończenia fajnie wyglądają (choć wiem że one są tam w innym celu naniesione

- FOJM
- Juventino
jak już wcześniej kilka razy pisałem, cena zależy od ilości chetnych, rodzaju koszulki i rodzaju oraz wielkości logo... pzdr.Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre pisze:A mam małe pytanko ile by kosztowała taka koszuleczka??
- FOJM
- Juventino
OK. rozumiem. wszystko w swoim czasie... narazie do 18.04.2004 zainteresowani mogą głosować...wojtom11 pisze:nie !! bo nie wiadomo jeszcze kto kupuje !! tak jak na szal !! najpierw lista a potem wpłaty !! 8)