Szewczenko do Realu?
- Pavciooo
- Juventino

Zauważ że wspomniałem również o wzmocnieniach...Milan pisze:Czy wygranie scudetto tylko dlatego ze rywale graja zle to dla Ciebie powod do domu i radosci? :roll:Pavciooo pisze:Chciałbym żeby poszedł np. do Bayernu Monachium... Wtedy Milan zacznie się sypać, Totti pójdzie do Realu, gdzie straci formę, a Roma będzie w środku tabeli. My kupimy Lucio, Mexesa i Ibrahimovica, zdobędziemy mistrza i wygramy CL... Heh to już raczej mażenia:twisted: :roll: ...
PS: No nie wiem czy to dla mnie powód "do domu"
- Milan
- Milanista

Sorki, mala pomylka
"duma" 
A btw... no przeciez o to mi chodzi. Piszesz ze Milan i Roma sie rozsypia i beda grac w srodku tabeli, Juve sie wzmocni... no i nie bedziecie miec godnego siebie rywala w walce o scudetto. Dlatego pytam sie czy cieszylby cie wygrany tytul w taki wlasnie sposob? :roll:
A btw... no przeciez o to mi chodzi. Piszesz ze Milan i Roma sie rozsypia i beda grac w srodku tabeli, Juve sie wzmocni... no i nie bedziecie miec godnego siebie rywala w walce o scudetto. Dlatego pytam sie czy cieszylby cie wygrany tytul w taki wlasnie sposob? :roll:
CI SN LE COSE DA NN FARE MAI
NE' DI GIORNO NE' DI NOTTE
NE' X MARE NE' X TERRA
UNA AD ESEMPIO. LA GUERRA
NE' DI GIORNO NE' DI NOTTE
NE' X MARE NE' X TERRA
UNA AD ESEMPIO. LA GUERRA
- Pavciooo
- Juventino

To tylko na ten sezon, żeby zdobyć scudetto. W następnym liczę na niezłą rywalizacjęMilan pisze:Sorki, mala pomylka"duma"