Szewczenko do Realu?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 marca 2004, 21:59

Milan pisze:
Pavciooo pisze:Chciałbym żeby poszedł np. do Bayernu Monachium... Wtedy Milan zacznie się sypać, Totti pójdzie do Realu, gdzie straci formę, a Roma będzie w środku tabeli. My kupimy Lucio, Mexesa i Ibrahimovica, zdobędziemy mistrza i wygramy CL... Heh to już raczej mażenia :) :twisted: :roll: ...
Czy wygranie scudetto tylko dlatego ze rywale graja zle to dla Ciebie powod do domu i radosci? :roll:
Zauważ że wspomniałem również o wzmocnieniach...
PS: No nie wiem czy to dla mnie powód "do domu" :wink: :lol:

Milan

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2004, 18:22

Sorki, mala pomylka ;) "duma" :P

A btw... no przeciez o to mi chodzi. Piszesz ze Milan i Roma sie rozsypia i beda grac w srodku tabeli, Juve sie wzmocni... no i nie bedziecie miec godnego siebie rywala w walce o scudetto. Dlatego pytam sie czy cieszylby cie wygrany tytul w taki wlasnie sposob? :roll:

CI SN LE COSE DA NN FARE MAI
NE' DI GIORNO NE' DI NOTTE
NE' X MARE NE' X TERRA
UNA AD ESEMPIO. LA GUERRA
Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 marca 2004, 22:22

Milan pisze:Sorki, mala pomylka ;) "duma" :P

A btw... no przeciez o to mi chodzi. Piszesz ze Milan i Roma sie rozsypia i beda grac w srodku tabeli, Juve sie wzmocni... no i nie bedziecie miec godnego siebie rywala w walce o scudetto. Dlatego pytam sie czy cieszylby cie wygrany tytul w taki wlasnie sposob? :roll:
To tylko na ten sezon, żeby zdobyć scudetto. W następnym liczę na niezłą rywalizację :) No ale jednak ostatecznie również na naszą wygraną :twisted: ... Bo jaki kibic nie chce sukcesów swojego zespołu...

Ned

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2004, 22:38

I tak nigdzie nie idzie :-D
I Milan znów wygra :-D

There is nothing better in life than being a Gunner!!!
ODPOWIEDZ