Stroje Juve na przyszly sezon
- RadeKas
- Juventino
Koszulki sa lekko "kosmiczne"... naprawde czegos takiego na stadionach to ja jeszce nie widzialem. Ale mimo wszystko podobaja mi sie. Oczywiscie narazie to tylko rysunek. Czekam niecierpliwie az zobacze je na ktoryms z naszych pilkarzy. Na przyklad z checia zobaczylbym je na Ferrarim, Bonerze czy Cavenaghim 8)
srali muszki będzie wiosna
- BIANCONERI
- Juventino
Koszulki wygladaja ..nowocześnie.Przypominaja mi nieco te z sezonu 98/99.Wygladaja ładnie,ale żeby więcej powiedzieć będe musiał zobaczyć je na jakims zawodniku.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A więć znów powracamy do szerokich pasów.
Sroje całkiem ciekawe... jednak z tyłu wygładają niezabardzo. Brak pasów, pomarańczowe nazwiska. Rękawki z tyłu też bez pasków....
Z przodu...znaczek nike, trochę zawysoko. 3 gwiazdki...słabo widać, ale już wiadomo jak bedą ułożone.
W sumie to trudno mi oceniać projekt, zobaczymy jak będzie się komponował w rzeczywistości ze spodenkami i getrami, oczywiscie na zawodnikach.
A wiadomo coś o barwach strojów wyjazdowych?
Sroje całkiem ciekawe... jednak z tyłu wygładają niezabardzo. Brak pasów, pomarańczowe nazwiska. Rękawki z tyłu też bez pasków....
Z przodu...znaczek nike, trochę zawysoko. 3 gwiazdki...słabo widać, ale już wiadomo jak bedą ułożone.
W sumie to trudno mi oceniać projekt, zobaczymy jak będzie się komponował w rzeczywistości ze spodenkami i getrami, oczywiscie na zawodnikach.
A wiadomo coś o barwach strojów wyjazdowych?

- Sarsik
- Juventino
Równie ładne koszulki jakie widziałem to tylko reprezentacji Włoch(te niebieskie obcisłe) Szkoda, że nazwiska są pomarańczowe. Ale to i tak lepiej niż kiedyś jak były czerwone.
I need a girl that I can train.
- Slim
- Juventino
juveluck pisze:Najprawdopodobniej tak beda w przyszlym sezonie wgladaly stroje Juventusu. Martwi mnie troche odchodzenie od bialo carnych barw, praktycznie tylko przod koszulki bedzie w pasy :? Jezeli dobrze sie przyjzycie emblematowi, zobaczycie jak on bedzie wyglaal po ewentualnym wygraniu w Coppa Italia. Jak mowilem wczesniej dostaniemy srebrna gwiazdke
ooo w morde.... no nie sa zle nawet fajne.... ale ja wole nasz kochane paski!!!!!!!!!!! a co do 3 gwiazdki ;] to jestem za ;]
- juveluck
- Juventino
A co powiecie na to. Moim zdaniem prezentuje sie duzo lepiej niz poprzednik. Choc by dlatego ze pojawily sie pasy na rekawkach i z tylu. Dodatkowo jest tarcza za mistrzostwo i kolo za puchar. Jednak to jest przerobka pewnej osoby, a nie projetk firmy Nike

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- kouba
- Qualità Juventino
te to są też ciekawe, ale ja zdecydowanie bardziej wole w szerokie pasy. Lepiej sie takie prezentuja. Dobrze, że są z tyłu pasy, ale lepiej by bło jakby były szerokie
I z tyłu pasy powinny byc tylko na ramionach, a tam gdzie jest numer i ta powierzchnia wokół niego to lepiej niech zostanie białe
Dobrze też sie prezentuje ta tarcza i koło za PW.
Wiec dobre by były ale troche połączone te dwa stroje.
P.S wiem że to projekt i w pewnym sensie to takie gdybanie
Wiec dobre by były ale troche połączone te dwa stroje.
P.S wiem że to projekt i w pewnym sensie to takie gdybanie
- Mosiu
- Juventino
Nowe stroje JUVE nie podobają mi się - te pasy są widoczne tylko z przodu
. Powinny być bardziej tradycyjne, ale nie ważne w czym gra mój ukochany KLUB i tak jest najlepszy.
...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...