Lippi
- RuTeK
- Juventino
Ja tam uwazam ze Lippi Powinien odejsc
:oops: :oops: Taka jest moja sugestja!!! Uwazam ze zrobil wiele nawet bardzo wiele dla Juve ale jego czas nadszedl !!!
Nie miejcie mi za zle ale na jego miejscu widze Deshampa!!!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- black&white
- Juventino
dobrze czy nie, nie wiem, dla mnie Lippi zawsze kojarzył się z Juve, według mnie był najlepszym trenerem i bez znaczenia kto przyjdzie i go zastapi mnie i tak będzie go brakowało.
to tak jakby odszedł del Piero, coś w tym stylu...

Small. A speck in the wide blue sea. 'Tis the last of all the land...
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Jak wiadomo, Marcello Lippi pożegnał się z Juventusem Turyn. Przyszłość włoskiego taktyka nie jest do końca znana. Mówi się, że Marcello prawdopodobnie przejmie reprezentację Włoch po Mistrzostwach Europy w Portugalii.
Wiele włoskich klubów wyrażało zainteresowanie byłym trenerem Bianconerich, jednak ten oznajmił, że na razie chce zrobić sobie przerwę od Italii i żadnej drużyny nie poprowdzi.
Tymczasem, nowy trener Juventusu zostanie zaprezentowany już w czwartek, dzień po wielkim finale Ligi Mistrzów. Faworytem wszelkich mediów jest były piłkarz Juve, Didier Deschamps i to właśnie on prawdopodobnie poprowadzi Biało-Czarnych w następnym sezonie, jednak szanse na tą posadę ma także Cesare Prandelli - obecny trener Parmy.
źródło: http://www.juventus.90minut.com/index.p ... all&no=244
No to życzę mu wspaniałego wypoczynku, i mam nadzieję że jak sobie odpocznie to zacznie prowadzić reprezentację Włoch, a kiedyś za 8-10 lat wróci do Juve. Moze wielu z was tego nie chce ale ja bym chciał żeby kiedyś do nas wrócił.
Wiele włoskich klubów wyrażało zainteresowanie byłym trenerem Bianconerich, jednak ten oznajmił, że na razie chce zrobić sobie przerwę od Italii i żadnej drużyny nie poprowdzi.
Tymczasem, nowy trener Juventusu zostanie zaprezentowany już w czwartek, dzień po wielkim finale Ligi Mistrzów. Faworytem wszelkich mediów jest były piłkarz Juve, Didier Deschamps i to właśnie on prawdopodobnie poprowadzi Biało-Czarnych w następnym sezonie, jednak szanse na tą posadę ma także Cesare Prandelli - obecny trener Parmy.
źródło: http://www.juventus.90minut.com/index.p ... all&no=244
No to życzę mu wspaniałego wypoczynku, i mam nadzieję że jak sobie odpocznie to zacznie prowadzić reprezentację Włoch, a kiedyś za 8-10 lat wróci do Juve. Moze wielu z was tego nie chce ale ja bym chciał żeby kiedyś do nas wrócił.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero