UEFA ukarze Roberto Carlosa ??
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Martin? NieeeeDjJuve pisze:Chyba takich slow na tym forum sie nie uzywa!!!Czeka cie kara gosciu!!!Twojej wiadomosci nie da sie zrozumiec a uzycie wulgaryzmu zostawie bez komentarza!!!Toba chyba zajmie sie juz Martin
DjJuve masz oczywiscie racje, za takie zachowanie, czyli przeklenstwa powinna byc stosowna kara!
Pozdr dla Legii
No to ja sie tym zajalem
ToMeK
Kurcze, ubiegł mnie 8)
swiergot
:lol:
ToMeK
- Lypsky
- Juventino
O!!!!El_Chico moj ziomkuEl_chico_a_Coruna pisze:Martin? NieeeeDjJuve pisze:Chyba takich slow na tym forum sie nie uzywa!!!Czeka cie kara gosciu!!!Twojej wiadomosci nie da sie zrozumiec a uzycie wulgaryzmu zostawie bez komentarza!!!Toba chyba zajmie sie juz MartinMartin rzadko sie udziela na forum ostatnio... Ja obstawiam, ze zajmie sie nim ToMeK albo swiergot
![]()
DjJuve masz oczywiscie racje, za takie zachowanie, czyli przeklenstwa powinna byc stosowna kara!
Pozdr dla Legii

pozdro dla A Coruni
No to sie doczekales na ToMkA.Zapraszamy za 5 dni.
Porzadek tez zrobilismy.
ToMeK
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Molek big fun juve
- Juventino
w sumie to kara mu sie nalezy. Carlos zawsze slynal z usmiechu i z tego ze jest spokojny lecz w koncy nerwy mu poszly. Zdeczka przesadzil
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Przemyś(L)ak
- Juventino
Jego zachowanie było karygodne!!!!!!!!!!!!!!!!!Powini mu dać taką karę żeby się nie pozbierał po niej!!!!!! :evil: :evil:
- dawidpln
- Juventino
Ja też mam nadzieje że go wykluczą ale dlaczego tylko z jednego spotkania. Nie lubie go i mam nadzieje że posiedzi na ławce kar troche dłużej. Ale biorąc pod uwage jego sławe itp. nie liczyłbym że posiedzi więcej niż jeden mecz.
Forza Juventus