Czy są tu jacyś metalowcy??!!
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
ogólnie Metalu nie lubię ale podoba mi się piosenka Metalicy -Whisky... i lubię trochę OFFSPRING
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- Juve The Best
- Juventino
Nie lubie osobiście metali. Najlepsza akcja była jak z woodstocku wracali metale a górnik grał puchar z promieniem żary to żabole gonili metali z nożyczkami 

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja uwielbiam Linkin Park, mógłbym ich słuchać 24 godziny na dobę (oczywiście z przerwami na mecze Juve 8) )
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- K.
- Juventino
Zawsze myślałem, że metalowca [czy jak sie teraz mówi - metala] definiują tzy rzeczy:GRZYB! pisze:jestem metalowcem ale jakos nie cenie tych ktorzy obnasza sie z tym ze sluchaja ciezkiej muzy nosza dlugie wlosy (nawet jesli wygladaja jak fajfusy) na czarno...
1). Muza.
2). Długie pióra.
3). Ubiór.
Jak ktoś słucha metalu, a nie wygląda na metalowca, to nie jest metalowcem tylko gościem którym słucha metalu. I tego się trzymajmy.
GRZYB! pisze:po prostu zgrywaja sie ze sa lepsi od jakiegos tam technomaniaka bo ich muza rospierdziela uszy jak zadna inna
1). Są lepsi.
2). A ich muza rospierdziela uszy jak żadna inna.
GRZYB! pisze:...mozna byc normalnym metalem!! tylko mnie zle nie zrozumcie
Rzadko który jest normalny. I oto chodzi! 8)
Stay Heavy!

- deep
- Juventino
z tego co czytałem w poprzednich postach, to metalowcem nie jestem, ale metalu owszem, słucham w duzych ilościach. nosze się normalnie, czarnych ciuchów mam mało, a włosy... obecnie krótkie
ale miało sie długie pióra
Iron Maiden, Iced Earth, Lost Horizon, Judas Priest, Manowar, Hammerfall, Metallica... to moja czołówka
P.S. a teraz pochwale się
nabyłem dziś bilet na koncert IRON MAIDEN w Chorzowie 29.05.2005
trwa odliczanie dni... 

Iron Maiden, Iced Earth, Lost Horizon, Judas Priest, Manowar, Hammerfall, Metallica... to moja czołówka
P.S. a teraz pochwale się

- Łucja
- Juventino
Pfff, temat lepszy niż o hh i nie jako pomysł, ale to jak się rozwineła ta konwersacja. Trzeba Was rozstawić po kątach, bo przeginacie 8)
Miłosiernie się tego podejme.
Ale na początek napisze czego to ja słucham:
TIAMAT (heh jade na koncert, juz się nie mogę doczekać! A cena biletów mnie powaliła 65 złotych a najlepszy dark metalowy zespół? DARMOCHA)
Moonspell, Tristania, Shroud of tears, Poema Arcanus, Sins Of thy Beloved, Luminaria, Enslaved, Storm, Blind Guardian, Children Of Bodom, Samael, Dying Tears, Graveworm, Amon Amarth, Autumn, Les secrets des morphee, Hunter, Darkwell, Acid Drinkers (niewiele, ale zawsze), Iron Maiden, Torture Squad, Behemoth, Vader, Danzig (mało), In Flames, Rain Paint, Arch Enemy.
Jest tego więcej, ale mi się nie chce pisać 8)
Blink 182, Sum 41, Alien Ant Farm, Green Day - > to jest dla Ciebie punk?
To jest amerykańskie g*wno. Nie punk tylko pop/coś tam.
Ale i tak Cię lubię
Upadłem na podłoge.
Daj mi się pozbierać.
Już.
Grzybku, a ty się nie obnosisz z tym, że jesteś metalem na forum? Nie?
"JESTEM METALOWCEM Z KRWI I KOSCI" - lol
Ja nosze długie włosy i nie jestem fajfusem, ale nic specjalnie dla Ciebie zetne! Jutro sobie jeszcze jadę kupic kolejną metalową bluze, ale będę szpanować!! Tym razem wybór padł na Tristanie! A i glany mam ! I Czarne porty! nie mam sygnetów ani wisiorkow! ubieram się jak chce! Techno to techno metal to metal, sluchajac ciezszej muzy nie mysle sobie: "ale to ma pałer nie to co techno!"
...mozna byc normalnym metalem!!
Ty na pewno nim nie jesteś
Pfff, jaki to bliski kumpel skoro tak o nim piszesz. nie chciał bym mieć takiego kumpla jak ty.
Ja się w samaelu zakochałem kiedy usłyszałem piosenke "i love the dead" potem juz z górki 8)
i takich lubie najbardziej 8) z takimi ludźmi najlepiej się pije, nie ma zaczepiania typu: Słyszaleś nową piosenke Cradle of filfth?
Czyste "chlanie w banie" bez zbędnych pierdół, a i konwersacje stoją na wyższym poziomie
Zimowy wieczór, juz wigilia, a ja zamiast nostalgii czy chwili refleksji polewam się z takich tekstów jak z Monthy Pythona
Ej stary jesteś najprawdziwszym metalem!! Mówię Ci przyjdź do garażu numer 11 (hasło: bułka z masłem lepsza niż wino), ale nikomu o tym nie mów!!! Mamy nowy defowy kawałek LP z dżejem-zi!!
Tak sobie kiedyś siedziałem z bratem i gadaliśmy. To fajnie, nie? No i doszliśmy do wniosków, że jak ktoś by mi uszkodził w jakis sposób włosy to bym zabił. Te nożyczki najprawdopodobniej wylądowały by w krtani takiego typka, więc nie wiem czy to takie fajne.
Dobra teraz do deepa, bo już nie mam ochoty cytować:
Hammerfall jest do kitu
Nigdy nie mogłem z nich wyrobić 8)
Peace.
Miłosiernie się tego podejme.
Ale na początek napisze czego to ja słucham:
TIAMAT (heh jade na koncert, juz się nie mogę doczekać! A cena biletów mnie powaliła 65 złotych a najlepszy dark metalowy zespół? DARMOCHA)
Moonspell, Tristania, Shroud of tears, Poema Arcanus, Sins Of thy Beloved, Luminaria, Enslaved, Storm, Blind Guardian, Children Of Bodom, Samael, Dying Tears, Graveworm, Amon Amarth, Autumn, Les secrets des morphee, Hunter, Darkwell, Acid Drinkers (niewiele, ale zawsze), Iron Maiden, Torture Squad, Behemoth, Vader, Danzig (mało), In Flames, Rain Paint, Arch Enemy.
Jest tego więcej, ale mi się nie chce pisać 8)
Śmieszne :-D big lool. ja na przykład mam dłuższe włosy i myje je 2 razy dziennie, wiesz czemu? BO LUBIE! Tak samo z kąpielą - wycieła mi obszerny fragment z życia - godzina dziennie to taka średnia, jak się śpiesze to 40 minut, czego bardzo nie lubiły moje ex -> z deka się spóźniałemGałcio pisze:metalowcy (czyt.brudasy lub winiary) - no comment
Dołaczam się do pozdrowień. I mam prośbe: Też chce pracować w Mc donaldzie - załatwisz??El_chico pisze:Ja jestem metalowcem - pracuje w hucie na 3 zmiane (pozdro Aman)
Piwko dla tego pana -> popłakałem się ze śmiechu.Jasiek-x pisze:Kiedyśsłuchałem Nightwisha i Iron Maiden. Obecnie z mocniejszej muzy to lubie LINKIN PARK. Po prostu szkodziła mi
Marcin powiedz mi, że to żart!Marcin-IRONEK pisze:Słucham też bardzo dużo Punk'a :
The Offspring, Blink 182, Sum 41, Ramones, Nirvana, NOFX, NFG, BCR, BFS, Alien Ant Farm, Green Day, No Use For A Name - oczywiście większość to NEO PUNK, ale to jest dla mnie ql
To tyle
Ale i tak Cię lubię
Ekhem ja nigdy bym o sobie nie powiedział, że jestem metalem z krwi i kości, jakoś to chyba nie wypada tym "true" 8) Fajne zespoły, powiedz czego słuchasz (te z wykrzyknikami szczególnie) jakiemuś "true"GRZYB! pisze:git chlopcy git
mysle ze moge powiedziec ze jestem metalowcem z krwi i kosci ale nie ubiera, sie na czarno i nie nosze koluchow w uszach i jezyku, moim ulubionym kolorem jest niebieski, lubie slonce i spiew ptakow i nie rozumiem hip hopow ktorzy nosza sie jak jakies biedy laza po osiedlu i smarkaja na bogu ducha winnych ludzi
within temptation!!!
cradle of filth!!
system of a down
autumnblaze!
anathema!!
duzo by wymieniac......duzo .......duzo.........
Dżizys nie moge! To nie jest punk uświadom to sobie!! Posluchaj Sex Pistols czy KSU potem szybko wrzuć grin deja czy inne blinki i poczuj różnice :?Maricn-Ironek pisze:Bakuś, ale Offspring i Blink 182 to jest NEO PUNK
Bum.Grzybek pisze:jestem metalowcem ale jakos nie cenie tych ktorzy obnasza sie z tym ze sluchaja ciezkiej muzy nosza dlugie wlosy (nawet jesli wygladaja jak fajfusy) na czarno... po prostu zgrywaja sie ze sa lepsi od jakiegos tam technomaniaka bo ich muza rospierdziela uszy jak zadna inna ...mozna byc normalnym metalem!!
tylko mnie zle nie zrozumcie
Upadłem na podłoge.
Daj mi się pozbierać.
Już.
Grzybku, a ty się nie obnosisz z tym, że jesteś metalem na forum? Nie?
"JESTEM METALOWCEM Z KRWI I KOSCI" - lol
Ja nosze długie włosy i nie jestem fajfusem, ale nic specjalnie dla Ciebie zetne! Jutro sobie jeszcze jadę kupic kolejną metalową bluze, ale będę szpanować!! Tym razem wybór padł na Tristanie! A i glany mam ! I Czarne porty! nie mam sygnetów ani wisiorkow! ubieram się jak chce! Techno to techno metal to metal, sluchajac ciezszej muzy nie mysle sobie: "ale to ma pałer nie to co techno!"
...mozna byc normalnym metalem!!
Ty na pewno nim nie jesteś
Ale idioci są. Daleko nie trzeba szukać (do modów -> to nie jest obraza! ja mówie tylko, że idioci się zdarzają na tym świecie! Co zrobic?!)Sarsik pisze:Wracając do pytania czy są tu metalowcy. Nie, nie ma wsród nas cyborgów A tak całkiem szczerze to mam bliskiego kumpla grundge'a (chyba tak się to pisze) Akurat on jest brudasem i nie zmienia ciuchów przez miesiąc. Bardzo duży przypał jest z nim wyjść na miasto. Sam jestem wielbicielem Nirvany, ale nie ubieram się jak na pogrzeb i włosy nie wpadają mi do zupy na stołówce jak temu kolesiowi.
Pfff, jaki to bliski kumpel skoro tak o nim piszesz. nie chciał bym mieć takiego kumpla jak ty.
RacjaPluto pisze:S-A-M-A-E-L

Ja pije tanie wina! KOMANDOS !!! Jeee!! A glany mam w porządku. Włosy mam zawsze czyste - na tym punkcie mam małego świra, więc nie uogólniaj 8) Pfff, te same? Ja nie! Jestem "inny", nie jestem "true" musze spalić połowe ciuchów, wtedy będę chodzić w tych samych, albo nie! Zostawie sobie 2 bluzki, jedną parę spodni i bedzię git!Tomusmc pisze:Na metali mowi sie brudasy (nie myslcie o mnie zle ale tak jest naprawde) dlatego ze wiekszosc z nich pije tanie wina, nosza obdarte glany, dlugie przetłuszczone włosy i ciagle te same ubrania (tak samo jak Ci breakdensiarze z dyskoteki ) i niewiem po co te wisiorki albo kolce na reke!
Vedera? A możesz mi troche wysłać? bo ja nie mam pojęcia co to jest *VEDER* 8)michalkow pisze:Lubie black sabbath iron maiden VEDERA i inne kapele
Dionizy pisze:Ja nie slucham metalu, nie nosze szerokich spodni ani dresow...a i tak pije tanie wino.
i takich lubie najbardziej 8) z takimi ludźmi najlepiej się pije, nie ma zaczepiania typu: Słyszaleś nową piosenke Cradle of filfth?
Czyste "chlanie w banie" bez zbędnych pierdół, a i konwersacje stoją na wyższym poziomie
Gamber pisze: Hip-Hop, Metal - FU!!!
POP jest najlepszy(ale ten starszy)
Zimowy wieczór, juz wigilia, a ja zamiast nostalgii czy chwili refleksji polewam się z takich tekstów jak z Monthy Pythona

następnySuchy pisze:Z metalu slucham tylko troche : KoRna, Rage i Systema A najberdziej kocham Linkin Park
P.S. Slucham tez HIMa.
Juve The Best pisze:Nie lubie osobiście metali. Najlepsza akcja była jak z woodstocku wracali metale a górnik grał puchar z promieniem żary to żabole gonili metali z nożyczkami
Tak sobie kiedyś siedziałem z bratem i gadaliśmy. To fajnie, nie? No i doszliśmy do wniosków, że jak ktoś by mi uszkodził w jakis sposób włosy to bym zabił. Te nożyczki najprawdopodobniej wylądowały by w krtani takiego typka, więc nie wiem czy to takie fajne.
co to jest? Program Śmiechu Warte? Naprawdę, jesteś w błedzie. Znam Wielu normalnie ubranych ludzi i bez kudłów, a są metalami z " krwi i kości"Kyle666 pisze:Zawsze myślałem, że metalowca [czy jak sie teraz mówi - metala] definiują tzy rzeczy:
1). Muza.
2). Długie pióra.
3). Ubiór.
Dobra teraz do deepa, bo już nie mam ochoty cytować:
Hammerfall jest do kitu
Peace.
- K.
- Juventino
Z punktu widzenia - jakby smiesznie to nie zabrzmialo - subkultury, nie są. Pomijam ludzi którzy dawniej nosili długie pióra i ramoneske, a teraz z różnych powodów zaprzestali.Lucid_Dreamer pisze:co to jest? Program Śmiechu Warte? Naprawdę, jesteś w błedzie. Znam Wielu normalnie ubranych ludzi i bez kudłów, a są metalami z " krwi i kości"Kyle666 pisze:Zawsze myślałem, że metalowca [czy jak sie teraz mówi - metala] definiują tzy rzeczy:
1). Muza.
2). Długie pióra.
3). Ubiór.
Zresztą nie ma się co kłócić o definicje dla jednego metalowiec to czlowiek ktory sluicha ciezkiej muzy, dla innego czlonek 'subkultury'.
==============================
Samael rządzi! Deptaj krzyże! 8)Lucid_Dreamer pisze:RacjaPluto pisze:S-A-M-A-E-LJa się w samaelu zakochałem kiedy usłyszałem piosenke "i love the dead" potem juz z górki 8)

- Ironek
- Juventino
Wiesz, Lucid... Te posty były pisane dość dawno, od tamtej pory, przejrzałem dużo na oczy i wiem co to Blinki itp itdLucid_Dreamer pisze:Marcin powiedz mi, że to żart!Marcin-IRONEK pisze:Słucham też bardzo dużo Punk'a :
The Offspring, Blink 182, Sum 41, Ramones, Nirvana, NOFX, NFG, BCR, BFS, Alien Ant Farm, Green Day, No Use For A Name - oczywiście większość to NEO PUNK, ale to jest dla mnie ql
To tyle
Ale i tak Cię lubię
Ironek: Miło mi i wzajemnie![]()
Dżizys nie moge! To nie jest punk uświadom to sobie!! Posluchaj Sex Pistols czy KSU potem szybko wrzuć grin deja czy inne blinki i poczuj różnice :?Maricn-Ironek pisze:Bakuś, ale Offspring i Blink 182 to jest NEO PUNK

- Doc
- Juventino
ja słucham metalu juz jakis czasGRZYB! pisze:Czego sluchacie ludzie??
gothic??
black??
doom??
piszcie swoje ulubione zespoly
ja swoje tez pozniej napisze

ps - witam wszytskich :twisted:
wymiana bootlegow video / forum
DocVideoBootlegs
Bootleg Forum
DocVideoBootlegs
Bootleg Forum
- kornknot
- Qualità Juventino
Że tez komuś chciało sie odkopywać ten temat
Tak sobie czytam te wypowiedzi wszystkich no i mnie krew zaczyna powoli zalewac...
Temat tego watku to chyba powinien sie nazywac "Myślisz, że jestes metalem, sluchasz metalu - gówno prawda, udowodnie to!". Kazdy pisze jakies zespoly i jak sie dajmy na to ubiera a drugi mu wypomina ze albo to nie jest metal(lub punk) i ze slucha gorszej muzyki niz on(z kontekstu łątwo to wywnioskowac). W ogole wszyscy uwazaja ze jedyna sluszna muzyka jest ta ktora im sie podoba. Szkoda gadac...
A tak w ogole to stary POP jest niezły(M Jackson jest jak dla mie jednym z najlepszych piosenkarzy w histori). Jak ktoś słucha Linkin Park to dobrze, uwaza to a ciezka muze - nie dziwne, moze slucha hip hopu i wali mu po uszach takie brzmienie.
A teraz moje ulubione - szufladkowanie kapel. Normalnie paranoja. To jest nu metal, to jest brit pop a tamto jest graniem na rumńskim tamburynie(nie wiem jaki to rodzaj muzyki niestety
). Czy wy nie mozecie zrozumiec ze jak jeden uwaza cos za dajmy na to punk to niech se tak myśli, czemu akurat wszyscy wiedza lepiej od innych?
Pozdrawiam wszystkich i nie palcie papierosow bo to gowno niesamowite. Kaszle jak powalony przez to

Tak sobie czytam te wypowiedzi wszystkich no i mnie krew zaczyna powoli zalewac...
Temat tego watku to chyba powinien sie nazywac "Myślisz, że jestes metalem, sluchasz metalu - gówno prawda, udowodnie to!". Kazdy pisze jakies zespoly i jak sie dajmy na to ubiera a drugi mu wypomina ze albo to nie jest metal(lub punk) i ze slucha gorszej muzyki niz on(z kontekstu łątwo to wywnioskowac). W ogole wszyscy uwazaja ze jedyna sluszna muzyka jest ta ktora im sie podoba. Szkoda gadac...
A tak w ogole to stary POP jest niezły(M Jackson jest jak dla mie jednym z najlepszych piosenkarzy w histori). Jak ktoś słucha Linkin Park to dobrze, uwaza to a ciezka muze - nie dziwne, moze slucha hip hopu i wali mu po uszach takie brzmienie.
A teraz moje ulubione - szufladkowanie kapel. Normalnie paranoja. To jest nu metal, to jest brit pop a tamto jest graniem na rumńskim tamburynie(nie wiem jaki to rodzaj muzyki niestety
Pozdrawiam wszystkich i nie palcie papierosow bo to gowno niesamowite. Kaszle jak powalony przez to
- Ironek
- Juventino
Co ci zrobili ? za co "ich" nienawidzisz ? Wszystkich ? A co jak by Del Piero okazał się metalem ?? :lol:Booker pisze:szczeze mowiac nie nawidze metali
Booker pisze: ja do nich nic niemam.
Hmm, troszkę się to kłóci z powyższym zdaniem :roll:
hmm, a co to RZycie ?? :lol:Booker pisze:swoj styl rzycia
PS. NIENAWIDZE to jeden wyraz :]
Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2004, 11:32 przez Ironek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Juve The Best
- Juventino
Rozwalają mnie takie geniusze troche lepiej zna ortografie i kozaczy.Ale cóż może musi sie dowartościować - metalMarcin-IRONEK pisze:Co ci zrobili ? za co "ich" nienawidzisz ? Wszystkich ? A co jak by Del Piero okazał się metalem ?? :lol:Booker pisze:szczeze mowiac nie nawidze metaliBooker pisze: ja do nich nic niemam.
Hmm, troszkę się to kłuci z powyższym zdaniem :roll:hmm, a co to RZycie ?? :lol:Booker pisze:swoj styl rzycia
PS. NIENAWIDZE to jeden wyraz :]

<hahahahahahahahahahahahahaha>Tak sobie kiedyś siedziałem z bratem i gadaliśmy. To fajnie, nie? No i doszliśmy do wniosków, że jak ktoś by mi uszkodził w jakis sposób włosy to bym zabił. Te nożyczki najprawdopodobniej wylądowały by w krtani takiego typka, więc nie wiem czy to takie fajne.