Kto bylby w stanie zastapic Del Piero?
- Alexa Del Piero
- Juventino
Niestety nie mam tego kanału, ale byłabym wdzięczna za informacje która sieć kablowa w Polsce ma wswojej ofercie kanały Rai uno, due i sportDJ Juventinho pisze:Ja także widziałem go tylko na fragmentach meczu Siena - Juve. Na podstawie jednego meczu nie idzie zbyt wiele powiedzieć o tym w jaki sposób gra. Jedyne co wiemu, to to że bardzo skutecznie.Alexa Del Piero pisze:Znajomy nagrał mi kiedyś fragmenty meczu Primavery z jakiegoś włoskiego kanału.DJ Juventinho pisze: 2. A tak swoją drogą... widziałaś kiedyś Benjamina w akcji?!
DZISIAJ NA RAI SPORT SAT JEST MECZ ROMA - JUVENTUS. BĘDZIE MOŻNA POOGLĄDAĆ GO W AKCJI.
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2004, 12:36 przez Alexa Del Piero, łącznie zmieniany 3 razy.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Juverulez!
- Juventino
- Tomusmc
- Juventino
Ludowik Giuly
bardzo chcialbym go widziec w Juve! a co do Miccoliego to jest on starszy od Alexa i raczej szybciej zakonczy kariere!

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- wErOn
- Juventino
Starszy od Alexa :-D :shock:Tomusmc pisze:Ludowik Giulybardzo chcialbym go widziec w Juve! a co do Miccoliego to jest on starszy od Alexa i raczej szybciej zakonczy kariere!

Pozycja: napastnik
Data urodzenia: 27 czerwca 1979
Miejsce urodzenia: Nardo (Włochy)
Waga: 60 kg
Wzrost: 165 cm
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- adinockm
- Juventino
Moim zdaniem nie bedzie takiego zawodnika ktory bedzie symbolizował Juve. Jak każdy z was wie, kazdy kibic piłkarski spytany o Juve to pierwsze co powie że gra tam Del Piero. Gdyby Juve sprowadził Fernando Torresato możliwe że by się sprawdził, pozdr
- Slim
- Juventino
Ty sam jestes taki Totti... ty chyba sobie zartujesz!!! Wez czlowieku nie no lepiej juz nic nie mow... najwiekszy wrog a ten go wystawia na zastepce Alexa... bosz.. jak onby trafil do Juve to osobiscie bym Moggiego rozstrzelal...el pader pisze:francesco totti
- Alexa Del Piero
- Juventino
Dzięki chyba sobie zamówie.Philby pisze:CYFRA +Alexa Del Piero pisze:Niestety nie mam tego kanału, ale byłabym wdzięczna za informacje która sieć kablowa w Polsce ma wswojej ofercie kanały Rai uno, due i sport
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- RuTeK
- Juventino
A co juz bys chcial sie pozbyc Dell Pier-a z Juve:D:D:D:D Mi sie wydaje ze dell pieroo moglby zastompic Bejamin z Primavery oraz Miccoli!! Ale oczywiscie niech gra jak najdluzej!!!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !