jak długo kibicujecie JUVE????
- KowalFromStolica
- Juventino
Ja nie pamiętam dokładnego momentu w którym powiedziałem sobie że Juve to jest to.Oglądałem finał z Ajaxem i wtedy Juve mi się spodobało, ale najbardziej zapadł mi w pamięci mecz z Borusią i gol Alexa... wydaje mi się że właśnie wtedy pokochałem Juve

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Fighterinho
- Juventino
w sezonie 1994/1995 miałem 6 latek i kibicowałem tak żeby kibicować jednak 95/96 byłem już nawet niezłym kibicem a od wygranego finału z Ajaxem byłem już celującym kibicem kibicuję już 10/11 lat coś takiego
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Widzę, żę temat nie został zamknięty w takim razie i ja się wypowiem 8)BIGGI pisze:Chyba był juz taki temat ale nie moge znaleźc.
Ja kibicuje od 1/2 LM 1996 z Nantes
Tak jak Biggi, półfinał LM 95/96. Szczegółnie w pamięć mi zapadła kapiatlna bramka Jugovicia na Delle Alpi, ahhh cudeńko oraz wspaniała przewrotka G.Vialli, gola nie było ale sama akcja 1 klasa.
Wtedy wiedziałem już , że w moim życiu zaczyna się nowa era...era, która już nigdy się nie skończy :!:
Gra JUVE mnie zaczarowała i tak już zostanie. SOLO JUVE! Tak więc z JUVE jestem już prawie pół życia! Lat 17, związany ze Starą Damą od 1996r.

- Tomusmc
- Juventino
A ja kibicuje Juventusowi od 11 lat! Mam teraz 18 i w wieku 7 lat moi rodzice kupili mi pierwszy szalki Juventusu (mam go do teraz) Pozniej to byla jush kwestia czasu: ogladanie meczy, wieszanie plakatow, zbieranie materialow o nich i.t.p.! Oczywiscie jak kazdy fan pamietam finalk LM z Ajaksem Amsterdam wygrany w karnych 4:2! ale pamietam tez final LM z roku 1997 kiedy to Juve przegralo 3:1 z Borrusia Dortmund! Boshe jaki wtedy byl placz i lament.....!!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- Gianni_Marciano
- Juventino
Od maja 1997 roku . W tym roku była 7 rocznica , jest co wspominać , ale jeszcze nie świętowałem Ligi Mistrzów . Może w następnym sezonie 

- Mrówcia-kibicka
- Juventino
Ja kibicuje od miesiąca....yhhmmm.Więc nie bijcie mnie;)Bede grzeczna i wierna:)
PAVEL NEDVED WE ARE PROUD OF BEING YOUR FAN. THANK YOU PAVEL. WE LOVE YOU...
- Krzaqiller
- Juventino
Ja Kibicuje Juve od wygranego finału Ligi Mistrzów z Ajaxem w 1996 roku
a moim idolem od tamtej pory jest Alex DeL Piero !! Forza Juve

Dumni Po Zwycięstwie , Wierni Po Porażce ! ! !
FORZA JUVE ! ! ! !
FORZA JUVE ! ! ! !
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Az wstyd sie wypowiadac patrzac na posty poprzednikow, zainteresowalem sie Juve, od meczu Juve - Real w ktorym druzyna z madrytu ulegla. Ogladalem meczyk z kolega - Madritista i zaimponowala mi druzyna ktora byla wstanie wtedy pokonac Real. Coz kibicowac i interesowac sie glebiej to jakies hm 4-6 miesiecy, zaczelo sie po prostu spontanicznie od wejscia na www.ligawloska.ys.pl i kliknieciu na informacje o Juve. Pozniej sledzenie poczynan, szukanie stronek o Bianco-nerrich w koncu trafilem tutaj i mam zamiar zostac do konca;)
Pozdrawiam wszystkich i FORZA JUVE
Pozdrawiam wszystkich i FORZA JUVE
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a