Mecz Juve - Deportivo nie w TVP :(:(:( !
- x_men_1988
- Juventino
Mam pytanko : czy można ten kanał odbirać bezplatnie przez satelite na Hot birdzie lub na astrze ( choć w sumie napisales pay tv , al dobra ) ?fighter_juve pisze:mito nie szkodzi ja zobacze mecz na "Premiere" niemiecki pay tv. bardzo dobre pay tv, wszystkie mecze mozna od jednego do drugiego sobie przekakiwac. jest niemiecka bundesliga w sobote i niedziele, 2 nimiecka liga, wloska liga najlepszy mecz kolejki, hiszpanska liga tez najlepszy mecz kolejki angielska liga, najlepse mecze kolejki nieraz 3 mecze na weekend,szkockaliga rzadko ale tez jest. nie moge narzekac !!
- fighter_juve
- Juventino
nie jestem pewny ale chyba w polsce jak jestem mozna go slychac ale jest zakodowany.trzeba poszukac.ale normalnie to trzeba placic. mozna zalatwic sobie piratcka karte do decodera i leci.x_men_15 pisze:Mam pytanko : czy można ten kanał odbirać bezplatnie przez satelite na Hot birdzie lub na astrze ( choć w sumie napisales pay tv , al dobra ) ?fighter_juve pisze:mito nie szkodzi ja zobacze mecz na "Premiere" niemiecki pay tv. bardzo dobre pay tv, wszystkie mecze mozna od jednego do drugiego sobie przekakiwac. jest niemiecka bundesliga w sobote i niedziele, 2 nimiecka liga, wloska liga najlepszy mecz kolejki, hiszpanska liga tez najlepszy mecz kolejki angielska liga, najlepse mecze kolejki nieraz 3 mecze na weekend,szkockaliga rzadko ale tez jest. nie moge narzekac !!
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- darel
- Juventino
Mam nadzieje, że przynajmniej jeden mecz Juve puszcza w tvp. Mysle, że tez pofatyguje sie i napisze do pana Jabłonskiego, może gdy zobaczy, ilu osobom zalezy, by mecz Juve puszczono w tvp to zobaczymy go w tv.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- x_men_1988
- Juventino
fighter_juve czy Premiere to pełna nazwa tego kanału ?
Bo skoro mówisz że jest możliwość odkodowania tego programu dzięki pirackiej karcie to muszę znac pełną nazwę żebym mógł się spytać jakiegoś fachowca czy możliwe jest odkodowanie i na jakiej satelicie ( czy jak to tam się mówi Hot bird czy astra )
Bo skoro mówisz że jest możliwość odkodowania tego programu dzięki pirackiej karcie to muszę znac pełną nazwę żebym mógł się spytać jakiegoś fachowca czy możliwe jest odkodowanie i na jakiej satelicie ( czy jak to tam się mówi Hot bird czy astra )
- fighter_juve
- Juventino
premiere to caly zestaw programow, powiedz my,wszystkie programy, tak jak Cyfra +,czy canal +, premiere ma paru kanalow sportowych, sport 1 i sport 2, jest mozliwosc ogladania mnostwo innych sportow, jak golf, czy NBA, NFL, NHL, DEL, FORMULA 1, BOXING,sa i inne sportowe programy ktore mozna jeszcze telefonicznie dokupic, a tak to caly zestaw programow nazywa sie "Premiere" www.premiere.de. Mozna jeszcze wszystkie inne niemieckie programy odbierac, jak MTV, czy VIVA, wszystkie jakie chcesz. mozesz tam zobaczyc jak jest zlozone caly program,premiere leci na satelicie Astra,wiekszosc niemieckich i innych europejskich programow leci na astrze.x_men_15 pisze:fighter_juve czy Premiere to pełna nazwa tego kanału ?
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
- Lypsky
- Juventino
Oto jaka odpowiedz otrzymalem od pana Jablonskiego:
''Decyzje dotyczące transmisji meczu 9 marca zapadną w końcu lutego. Pańskie uwagi przekażę red. J. Basałajowi. POzdrawiam.''
Wiec jest szansa ze pokaza JUVE!!!!!

''Decyzje dotyczące transmisji meczu 9 marca zapadną w końcu lutego. Pańskie uwagi przekażę red. J. Basałajowi. POzdrawiam.''
Wiec jest szansa ze pokaza JUVE!!!!!

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- kouba
- Qualità Juventino
na Polsacie Sport na żywo polecą mecze:PABLO pisze:a beda pokazane mecze na polsacie sport ??!!albo na jakims rai uno albo innym ??!!
Lokomotiv - Monaco, Bayern - Real, Sttutgart - Chelsea.
W retransmisji będą:
Sparta - Milan oraz Porto - MU.
P.S a z Rai Uno to nie jestem pewien.
- JUVEFANE_10
- Juventino
jeszcze została czeska telewizja
JESTEM OSZUSTEM