Jakie gazety najczęsciej czytacie ????
- BIGGI
- Qualità Juventino
HEHE oj przeciez wiem bo kupuje, tylko literki mi sie pomyliły, bo za szybko w klawiature stukam...ludzie..buffi pisze:Pomyłka to nie jest CMK tylko CKM, ale to szczegół. Ja kupowałem do końca roku Piłkę Nożną, ateraz to będzie Tygodnik kibica. Szkoda, że u mnie w Dębicy nie ma żadnych gazet z zagranicy sprowadzanych, Dębica to dziura :!: :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:BIGGI pisze:Hmmm odkad mam neta to mało...ale tak...
- czasem CMK i Playboy![]()
- czasem Hurra Juventus ale to raczej tylko oglądam![]()
No troche sie jednak nazbierało

A co do Hurra Juventus to jest w Empiku.
- KowalFromStolica
- Juventino
Ja najczęsciej czytam CD-Action.Co do sportu to nie kupuje gazet, net mi wystarcza

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Johnny777
- Juventino
"Nasz Dziennik" :twisted:
:twisted:
...spoko - to była prowokacja...
Od kiedy mam neta to baaaardzo mało gazet kupuję (jak chyba większość) Czasem Wyborczą jak coś się w sporcie ważnego zdaży - lub po meczu na którym byłem, albo jak jest jakiś fajny dodatek do gazety (płytka itp.)

...spoko - to była prowokacja...
Od kiedy mam neta to baaaardzo mało gazet kupuję (jak chyba większość) Czasem Wyborczą jak coś się w sporcie ważnego zdaży - lub po meczu na którym byłem, albo jak jest jakiś fajny dodatek do gazety (płytka itp.)
- Del Przemek
- Juventino
Bravo, Bravo Sport, Chip, Komputer świat i jakieś fantasy i komputerowe.
- fighter_juve
- Juventino
Pilka Nozna (Plus), La Gazzetta Dello Sport, zawsze co najmniej 2 strony o Juve.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- dawidpln
- Juventino
Ze mną jest niemal identycznie; kiedy jeszcze nie miałem neta kupowałem mnóstwo gazet (piłka nożna, brawo sport, mega sport, dzienniki, świat gier, focus itp.), a teraz jeśli zobacze jakiś ciekawy artykuł w gazecie szukam go na internecie lub jeśli nic niemożna znaleźć to jadę do empika i czytam co chcę.Yari pisze:odkad mam neta to bardzo mało kupuje gazet. Dawniej kupowałem sporo , ale żadną regularnie po prostu jak było coś ciekawego to brałem
- Danielpiero
- Juventino
Piłka nożna i bravo sport :-D
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- Gianluigi
- Juventino
Pilka Nożna i Piłka Nożna Plus ,kupuję nieprzerwanie od kilku lat . Wszystko zaczęło się z 7 lat temu mialem niecałe 3 zł i nie miałem na co je wydac ,więc kupilem Pilke Nożne i ,aż do teraz mi zostało:D
Sempre a Solamente Juventus!!!