Kto bedzie miał Scudetto ?
- Michał Wachacki
- Juventino
Tylko JUVE może poraz kolejny zdobyć mistrzostwo. Wierzę, że to uczyni pomimo słbszych występó w trzech ostatniech meczach (przed meczem z Parmą). Obyśmy się cieszyli z tytułu mistrzowskiego i pucharu mistrzów.
!!! TYLKO JUVENTUS W MYM SERCU !!!
- ALLAH
- Juventino
Synku ale to był tylko chwilowy kryzys!Nierzucaj się takFOFO pisze:Jak sa dobrzy to pokazali w ostatnich meczach prawda jest taka ze jak przyszły leprze zespoły takie jak : INTER , LAZIO , AS ROMA , AC MILAN . to w tych meczach zdobyliscie zaledwie dwa punkty ale i tak jestescie bardza dobra drurzyną która ma powarzne szanse na scudetto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zenden pisze:haha i jeszcze raz haha. Wiadomo, że najlepsi są zawodnicy Juve i to oni wygrają!!!! Forza Juve
- Peja48
- Juventino
Idz z tym Lazio tylko przynosi oborę włoskiej piłce żeby niewyjść z grupy ze Spartą i Besiktasem bo Chelsea jest już poza zasięgiem łahahahahhahahaha jedyny pożądny kibic Lazio to 3d_man a jak Lazio w tym sezonie do PU się zakwalifikuje to będzie sukces dla klubu po pierwsza czwórka to bedzie :1.Juventus 2.Roma 3.Milan 4.Inter 

Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Samsung
- Juventino
co z ciebie kur* za ultras jak mowisz ze niech wygra Inter heheheh powiedziales jestem za lazio ale niech wygra Inter to ty chyba jestes kibicem Interu hehe coś zamotałes z tym pytaniem typie.
Odwołując się do tematu całkowicie obiektywnie patrząc wygra JUVE nie dlatego tak mowię ze jestem fanem JUVE ale JUVE ma praktycznie 2 równożędnie jedenstki co z biegiem czasu bedzie nawiększym atutem.
FORZA JUVE
Odwołując się do tematu całkowicie obiektywnie patrząc wygra JUVE nie dlatego tak mowię ze jestem fanem JUVE ale JUVE ma praktycznie 2 równożędnie jedenstki co z biegiem czasu bedzie nawiększym atutem.
FORZA JUVE
- Eryk Anonim FCI
- Juventino
Hmmm.... no oczywiście sam wierzę w wygraną Interu, a taki temat jak ten uważam za irracjonalny, tak samo jego założenie. Hmm...Inter jak na razie nie przegrał żadnego z sześciu kolejnych meczy, od kiedy jesteśmy pod skrzydłami Zaccheroniego. Nie poradził sobie chłopak w LM, i powiem, że praktycznie zostało nam już tylko scudetto...stąd pewnie litość LAZIOfana. I nie krzyczcie na niego, bo widać, że to młody chłopak, nieobeznany z prawami dżungli na forum. Po prostu mozna kochać swój klub, a nic nie mieć do np. Juventusu (np. moje podejście
), i życzyć im jak najlepiej w rozgrywkach LM.

Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów
Mam nadzieję na budujące dyskusje

- El_chico_a_Coruna
- Juventino
A ja sadze ze w tym roku wygra Roma, bo jako jedyny zespol z trzech glownych pretendentow nie musi sie koncentorwac na pucharach!
- WhItE_RaVeN
- Juventino
Jak mozna mieć jeszcze jakieś wątpliwości. Juve zdobędzie scudetto. Tyle, że nie na 6 - 5 kolejek przed końcem raczej 2.
Solo mio amore - JUVE
- Tifosi
- Juventino
Odpowiedzi tylko obiektywne a ultras Lazio powiedział (o dziwo!) ... Lazio
Weź mnie nie roźśmieszaj taki temat na forum JuvePoland ...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ... :D
Kto może zdobyć Scudetto jak nie Juventus ! (pełen obiektywizm ;)
A tak obiektywnie rzecz biorąc to mysle że najwieksze szanse na Scudetto ma Milan, Juve i Roma. Zależec to będzie głównie od tego kto pierwszy odpadnie z jakiegoś pucharu (UEFA czy LM), ponieważ wtedy w pełni skupi sie na lidze, w czasie gdy pozostali będa grać na 2 fronty. Ważne okażą się też pojedynki między tymi drużynami, narazie przeważają remisy, ale jeszcze dojdzie do rewanżów. Ale o zdobyciu Scudetta można mówić dopiero na wiosnę. Teraz jeszcze za wzcześnie, na taki "obiektywizm".
Weź mnie nie roźśmieszaj taki temat na forum JuvePoland ...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ... :D
Kto może zdobyć Scudetto jak nie Juventus ! (pełen obiektywizm ;)
A tak obiektywnie rzecz biorąc to mysle że najwieksze szanse na Scudetto ma Milan, Juve i Roma. Zależec to będzie głównie od tego kto pierwszy odpadnie z jakiegoś pucharu (UEFA czy LM), ponieważ wtedy w pełni skupi sie na lidze, w czasie gdy pozostali będa grać na 2 fronty. Ważne okażą się też pojedynki między tymi drużynami, narazie przeważają remisy, ale jeszcze dojdzie do rewanżów. Ale o zdobyciu Scudetta można mówić dopiero na wiosnę. Teraz jeszcze za wzcześnie, na taki "obiektywizm".
- Del Przemek
- Juventino
Forza Juventus!!! Scudetto jest i zawsze będzie nasze!!!