Czy fakt że kibicujesz Juve ma wpływ na reprezentacje Włoch?
- Seiru
- Juventino
Jeżeli chodzi o reprezentacje to chyba wybrałbym .......Polske
Mimo wszystko to jest moja ojczyzna.......
Jeżeli kiedyś w przyszłości spełni się moje marzenie (czyt. zamieszkanie we Włoszech) to zapewne lepiej poznam Azurri'ch,a póki co to kibicuje im wszędzie tam gdzie nie ma Polski.......
Teraz będe robił wszystko żeby moje marzenie kiedyś się spełniło...a najważniejsze to bede wierzył......
Jeżeli chodzi o spotkanie Juve vs Polska....... to moje serce na zawsze pozostanie biało-czarne i żaden "barwnik" tego nie zmieni........
JUVE PONAD WSZYSTKO!!!!!!!!!!
Mimo wszystko to jest moja ojczyzna.......
Jeżeli kiedyś w przyszłości spełni się moje marzenie (czyt. zamieszkanie we Włoszech) to zapewne lepiej poznam Azurri'ch,a póki co to kibicuje im wszędzie tam gdzie nie ma Polski.......
Teraz będe robił wszystko żeby moje marzenie kiedyś się spełniło...a najważniejsze to bede wierzył......
Jeżeli chodzi o spotkanie Juve vs Polska....... to moje serce na zawsze pozostanie biało-czarne i żaden "barwnik" tego nie zmieni........
JUVE PONAD WSZYSTKO!!!!!!!!!!
non mollare mai
- -=]LaJnEr[=-
- Juventino
hhhhhhhmmmmmm.Ja jak sa mecze polska-wlochy to oczywiscie jestem za polska ale jak gra wielu z juve to jest roznie.
Forza Juve.
Znacie łukasz.juventihno?to ja w nowej odslonie
"Banowany rekordzista"-dobre
Znacie łukasz.juventihno?to ja w nowej odslonie
"Banowany rekordzista"-dobre
- Dionizos
- Juventino
Reprezentacji Włoch kibicuje nieco dluzej niz Juve. Bo od 1994, czyli mistrzostw w USA. Wtedy to moi rodzice pojechali na wakacje do Wloch. Ja zostalem z dziadkami i siostra i kuzynem w domu. Az łza sie w oku kreci, kiedy przypominam sobie mecz Włochy-Nigeria
. Ostatnio nadazyla sie okazja zobaczenia Italii na żywo. Juve pokochalem dopiero w 1996 roku, z raczej znanych Wam powodów 8) .
- Michał Wachacki
- Juventino
Tak. Kubicuje też reprezentacji Italii
!!! TYLKO JUVENTUS W MYM SERCU !!!
- Juve-Maras
- Juventino
najpierw juve potem Reprezentacja Włoch ale zdecydowanie ma wpływ
- Juve-Maras
- Juventino
forza forza Juve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!forza forza Italia
- Juventinha
- Qualità Juventina
no oczywioscie . w sumie reprezentacj=polowa juventusu:)
- morgus
- Juventino
Ja już od malego jestem fanem JUVE :-D Dopiero po jakimś czasie kibicowałem także reprezentacji Włoch :lol: gdyz moi idole są także Wlochami
Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce
...::: Juventus Turyn :::...
...::: Juventus Turyn :::...
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja od zawswze kibicowalem Francji ale to od zawsze jednak kiedy zaczalem kibicowac JUVE gdzies w 1-2 podstaowki zaczalem kibicowac nie tylko wlochom ale takze tym krajom ktorych reprezentanci graja w JUVE i teraz kibicuje oczywiscie Francji i Włochy na 2 miejscu( choc chyba troszke tronienki bardziej Francji, bo uwielbiam ich lige i pilke) a takze Urugwajowi, Chorwacji, Czechom, Holandii(jak byl mecz Czechy-Holandia nie wiedzialem za kim byc) Ghanie. I Polsce ale nie ma to duzego sensu.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Baszka
- Juventino
Taa. To brzmi dziwnie. :twisted:Bartas_01 pisze:a ja w meczu Polska Włochy kibicowalem wlochom!!!!!!!! :!: :!: :!: i moze to dziwnie zabrzmiec![]()
![]()
jak Polska strzelila bramke to sie wkurzylem
![]()
![]()
Kiedy już rozszyfrujesz kim są Oni, nie musisz już wydawać na psychiatrę.
- azuriana
- Juventino
Miłość do włoskiej piłki nożnej zaczęła się od Mundialu 2002 kiedy za namową koleżanki ze studiów oglądnęłam mecz Włochów z Chorwacją
tak mi się spodobało że nie mogłam sie doczekać meczu z Koreą a po tej przegranej jeszcze bardziej ich polubiłam.Dopiero później zaczęłam interesować sie kto jest z Juventusu a kto z Romy czy Interu.Teraz już wim dokładnie który klub jest moim ukochanym klubem
A co do reprezentacji to teraz nie lubię gdy na meczach zamiast Buffonka broni Toldo po tym co ostatnio widziałam podczas meczu z Polską nie cierpię go :evil:
To że kibicowałeś Włochom w meczu z Polską nie jest niczym dziwnym
ja też kibicowałąm Włochom i wkurzyłam sie że Polska wygrała
Zawsze będę kibicować Włochom gdy będą grać z Polską, bo Włochy to mój ukochany kraj

tak mi się spodobało że nie mogłam sie doczekać meczu z Koreą a po tej przegranej jeszcze bardziej ich polubiłam.Dopiero później zaczęłam interesować sie kto jest z Juventusu a kto z Romy czy Interu.Teraz już wim dokładnie który klub jest moim ukochanym klubem

A co do reprezentacji to teraz nie lubię gdy na meczach zamiast Buffonka broni Toldo po tym co ostatnio widziałam podczas meczu z Polską nie cierpię go :evil:
To że kibicowałeś Włochom w meczu z Polską nie jest niczym dziwnym

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...