Juve contra LM i Serie A
- Walo
- Juventino

W LM oprucz Juventusu faworytami bez wątpienia jest Real , Manchester , Milan . Napewno znajdzie się jakiś czarny koń . W tamtym roku był Ajax , w tym roku może być każdy inny klub.
W Seri A bez wątpliwości najwieksi rywale to Milan i Roma. Nie można zapomnieć też o Interze i Lazio którzy też mogą zaskoczyć , i nie można ich zostawić. Moim zdaniem Juventusowi będzie trudno zdobyć oba te tytuły , ale ten klub jest na tyle genialny że może tego dokonać. To było by moję mażenie :twisted:
W Seri A bez wątpliwości najwieksi rywale to Milan i Roma. Nie można zapomnieć też o Interze i Lazio którzy też mogą zaskoczyć , i nie można ich zostawić. Moim zdaniem Juventusowi będzie trudno zdobyć oba te tytuły , ale ten klub jest na tyle genialny że może tego dokonać. To było by moję mażenie :twisted:
- Lypsky
- Juventino

jest kilku faworytow zarowno do zdobycia mistrzosta wloch jak i ligi mistrzow do mistrzostwa faworytami sa juve milan inter i roma jak co roku a co do ligi mistrzow to manchaster milan juve nie ma tu realu ktory naszpikowany gwiazdami szybko odleci
:lol: forza juve :lol:
:lol: forza juve :lol:
- fighter_juve
- Juventino

nie ma innej mozliwosci niz <=~Juventus~=>.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Ultras
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
I w jednych i w drugich rozgrywkach Juvenus ma bardzo trudnych rywali, w LM może im zagrozić Real, ManU, Milan, Arsenal. Za to w Serie A Milan, Roma, Inter, ale mam nadzieje, że Juve zdobędzie chodź jedno z tych trpfeów 
- Ultras
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
też chciałbym być takim optymista, przynajmiej spokojnie mógłbym spaćJasiek-x pisze:Jestem tak zwariowanym fanem JUve , że wierzę, że Juve na pewno wygra i to, i to. JJJJJUUUUUVVVVVEEEEEEE!!!!![]()
![]()
- beavis
- Juventino

Oj ciezko bedzie zdobyc te trofea jeszcze jedno z nich jest realne calkiem. w Lidze Mistrzow jest Real na drodze Milan no i Manchester z nimi bedzie najtrudniej a w Serie A Roma i Milan. Ale Juve wzniesione na wyzyny rozniesie ich mam taka nadzieje. Bedzie ciezko ale jestem dobrej mysli 
- Hybryd
- Juventino

Zdecydowanie najt5rudniejszym przeciwnikiem dla Juve będzie MU bo jaośnie lubimy z niimi grać. Ale ostatnio trafiła kosa na kamień i Manchester przegrał w lidze z ostatnim w tabeli Wolverhampton co oznacza że każdy z każdym może wygrać.