Najlepszy Defensor w Juve
- Wojtom
- Juventino
moim zdaniem jesli chodzi o teraźniejszych obronców to najlepiej wypadają Thuram i Zambrotta !! czasami przydarzą im sie małe błędy ale ogólnie wypadają bardzo dobrze !
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- darel
- Juventino
Jesli chodzi o obronców - to tak mamy bardzo dobrych zawodników, lecz w tym sezonie jakoś im sie wspólpraca nie układa. Wszyscy mieli lepsze i gorsze dni, ale ja pragne wyróżnić Thurama i Zambrotte. Pomimo, iz Zambrotte bardziej cenie za akcje ofensywne.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- kouba
- Qualità Juventino
Zambrotta 'ciągnie' zawsze akcje do przodu, jest bardzo ofensywny jak na obrońce (wkacu nie gra tu od lat) wiec ja go nie traktuje jako takiego typowego denensora. Thuram, no cóż, przez ten głupi błąd w LM z Deportivo to troszke stracił w moich oczach, ale nie moge zapomnieć jak wiele i jak dobrze grał wcześniej. Legrotaglie, po słabym początku i najazdach na jego temat, teraz prezentuje sie naprawde dobrze :!: Zdarzyło mu sie kilka powazniejszych błedów z Deportivo ale też uratował bramke raz, czy dwa. Wogóle to w LM kazdy praktycznie błedy robił
Wiec ja jednak stawiam na Legrotaglie, wiem ze pewne osoby nie lubą jak on gra i zaraz mogą mnie tutaj 'zjechać', ale mnie sie teraz podoba jego gra.
Wiec ja jednak stawiam na Legrotaglie, wiem ze pewne osoby nie lubą jak on gra i zaraz mogą mnie tutaj 'zjechać', ale mnie sie teraz podoba jego gra.
- Pit
- Juventino
Thuram jest w tej chwili w slabej formie,nie angazuje sie praktycznie wcale w ofensywne akcje zespolu a i w defensywie nie jest juz tak pewny.Osobiscie dalbym mu szanse na srodku obrony,gdyz na boku juz sie nie sprawdza,Montero to obecnie razem z Iuliano nasi najgorsi defensorzy bedacy w slabiutkiej formie i zbyt czesto ratujacy swoja nieporadnosc brutalnymi faulami.Legro to dobry pilkarz ale jeszcze musi sie sparwdzic zobaczymy co z niego bedzie,Zambro to jeden z 3najlepszych pilkarzy w naszej kadrze ale jako obronce,az tak bardzo go nie cenie.Dlatego tez uwazam,ze najlepszym naszym obronca jest weteran Ferrara jest przede wszystkim pewny,utzrymuje stabilna dobra forme,nie popelnie glupich bledow i jeszcze szczerze mowiac nie widzialem zeby zawalill nam mecz!
the sexiest old lady in the world THE LADY BIANCONERA
- Pit
- Juventino
Thuram jest w tej chwili w slabej formie,nie angazuje sie praktycznie wcale w ofensywne akcje zespolu a i w defensywie nie jest juz tak pewny.Osobiscie dalbym mu szanse na srodku obrony,gdyz na boku juz sie nie sprawdza,Montero to obecnie razem z Iuliano nasi najgorsi defensorzy bedacy w slabiutkiej formie i zbyt czesto ratujacy swoja nieporadnosc brutalnymi faulami.Legro to dobry pilkarz ale jeszcze musi sie sparwdzic zobaczymy co z niego bedzie,Zambro to jeden z 3najlepszych pilkarzy w naszej kadrze ale jako obronce,az tak bardzo go nie cenie.Dlatego tez uwazam,ze najlepszym naszym obronca jest weteran Ferrara jest przede wszystkim pewny,utzrymuje stabilna dobra forme,nie popelnie glupich bledow i jeszcze szczerze mowiac nie widzialem zeby zawalill nam mecz!
the sexiest old lady in the world THE LADY BIANCONERA
- KowalFromStolica
- Juventino
Moim zdaniem najlepszymi defensorami w Juve są: Thuram i Zambrotta. Mimo iż Thuram popełnia ostatnio coraz więcej błędów to jednak czuje się spokojniej gdy on jest przy piłce niż np. Legro :?
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
heh mam tak samoKowalFromStolica pisze:Moim zdaniem najlepszymi defensorami w Juve są: Thuram i Zambrotta. Mimo iż Thuram popełnia ostatnio coraz więcej błędów to jednak czuje się spokojniej gdy on jest przy piłce niż np. Legro :?

- Juverulez!
- Juventino
- hajdix
- Juventino
Wiadomo kto gra z obrońców Juve najlepie boczni Thuram i Zambrotta nie maja sobie rownych szkoda gadac o środku Legrottagllie średniak on jest na Uefa widac ze taki wystraszony jakis trzeba nam gościa z jajami Lucio.
haJdiX
*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****