Najlepszy Defensor w Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 06:32

Zambrotta i thuram oni są świetni szczególnie w akcjach skrzydłowych sami widzieliscie :-D

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 14:49

Pewnie powiedzialbym Thuram gdyby nie te jego kilka bledow(miedzy innymi z Deporem) W tej chwili nie wiem

matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 15:34

to proste że najlepsi są Thuram i Zambrotta ale cięzko ich porównywać bo mają w sumie różne funkcje Thuram tylko obrona a Zambro atak też ma wspomagać :-D

juve_pany

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 15:46

montero i zambrotta drogi jets bardzo utalentowany a pierwszy bardzo duzo zrobil a drogi jeszcze zrobi duzo dla juve

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 16:01

moim zdaniem jesli chodzi o teraźniejszych obronców to najlepiej wypadają Thuram i Zambrotta !! czasami przydarzą im sie małe błędy ale ogólnie wypadają bardzo dobrze !

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 16:04

Jesli chodzi o obronców - to tak mamy bardzo dobrych zawodników, lecz w tym sezonie jakoś im sie wspólpraca nie układa. Wszyscy mieli lepsze i gorsze dni, ale ja pragne wyróżnić Thurama i Zambrotte. Pomimo, iz Zambrotte bardziej cenie za akcje ofensywne.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 17:32

Zambrotta 'ciągnie' zawsze akcje do przodu, jest bardzo ofensywny jak na obrońce (wkacu nie gra tu od lat) wiec ja go nie traktuje jako takiego typowego denensora. Thuram, no cóż, przez ten głupi błąd w LM z Deportivo to troszke stracił w moich oczach, ale nie moge zapomnieć jak wiele i jak dobrze grał wcześniej. Legrotaglie, po słabym początku i najazdach na jego temat, teraz prezentuje sie naprawde dobrze :!: Zdarzyło mu sie kilka powazniejszych błedów z Deportivo ale też uratował bramke raz, czy dwa. Wogóle to w LM kazdy praktycznie błedy robił :wink:
Wiec ja jednak stawiam na Legrotaglie, wiem ze pewne osoby nie lubą jak on gra i zaraz mogą mnie tutaj 'zjechać', ale mnie sie teraz podoba jego gra.

Pit

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 18:26

Thuram jest w tej chwili w slabej formie,nie angazuje sie praktycznie wcale w ofensywne akcje zespolu a i w defensywie nie jest juz tak pewny.Osobiscie dalbym mu szanse na srodku obrony,gdyz na boku juz sie nie sprawdza,Montero to obecnie razem z Iuliano nasi najgorsi defensorzy bedacy w slabiutkiej formie i zbyt czesto ratujacy swoja nieporadnosc brutalnymi faulami.Legro to dobry pilkarz ale jeszcze musi sie sparwdzic zobaczymy co z niego bedzie,Zambro to jeden z 3najlepszych pilkarzy w naszej kadrze ale jako obronce,az tak bardzo go nie cenie.Dlatego tez uwazam,ze najlepszym naszym obronca jest weteran Ferrara jest przede wszystkim pewny,utzrymuje stabilna dobra forme,nie popelnie glupich bledow i jeszcze szczerze mowiac nie widzialem zeby zawalill nam mecz!

the sexiest old lady in the world THE LADY BIANCONERA
Pit

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 18:27

Thuram jest w tej chwili w slabej formie,nie angazuje sie praktycznie wcale w ofensywne akcje zespolu a i w defensywie nie jest juz tak pewny.Osobiscie dalbym mu szanse na srodku obrony,gdyz na boku juz sie nie sprawdza,Montero to obecnie razem z Iuliano nasi najgorsi defensorzy bedacy w slabiutkiej formie i zbyt czesto ratujacy swoja nieporadnosc brutalnymi faulami.Legro to dobry pilkarz ale jeszcze musi sie sparwdzic zobaczymy co z niego bedzie,Zambro to jeden z 3najlepszych pilkarzy w naszej kadrze ale jako obronce,az tak bardzo go nie cenie.Dlatego tez uwazam,ze najlepszym naszym obronca jest weteran Ferrara jest przede wszystkim pewny,utzrymuje stabilna dobra forme,nie popelnie glupich bledow i jeszcze szczerze mowiac nie widzialem zeby zawalill nam mecz!

the sexiest old lady in the world THE LADY BIANCONERA
climas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 19:03

Dla mnie jest nim Thuram.

KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 19:10

Moim zdaniem najlepszymi defensorami w Juve są: Thuram i Zambrotta. Mimo iż Thuram popełnia ostatnio coraz więcej błędów to jednak czuje się spokojniej gdy on jest przy piłce niż np. Legro :?

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 19:45

KowalFromStolica pisze:Moim zdaniem najlepszymi defensorami w Juve są: Thuram i Zambrotta. Mimo iż Thuram popełnia ostatnio coraz więcej błędów to jednak czuje się spokojniej gdy on jest przy piłce niż np. Legro :?
heh mam tak samo :D Rzeczywiście co do Legrottaglie to nie wiadomo co kiedy może zrobić :x a Thuram tak samo jak Zambrotta zawodzą mało kiedy i są rzeczwywiście najlepszymi defensorami Juventusu.

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 19:48

IMHO mimo wszytsko Zambrotta! Chociaz Thuram też jest geniuszem; jednak Zambro to mój faworyt- mamo kup mi!

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2004, 20:20

Thuram i Zambrotta a reszta niestety nie jest najlepsza

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
hajdix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2004, 21:19

Wiadomo kto gra z obrońców Juve najlepie boczni Thuram i Zambrotta nie maja sobie rownych szkoda gadac o środku Legrottagllie średniak on jest na Uefa widac ze taki wystraszony jakis trzeba nam gościa z jajami Lucio.

haJdiX

*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
ODPOWIEDZ