jak kibicujecie??

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2004, 21:19

O tym ze Gaspart namawial kibicow do przynoszenia roznych przedmiotow na stadion nie slyszalme. Lecz to tylko zle swiadczy o nich. Dawali sie namawiac do czegos takiego przez prezesa ktorego nie lubili. Bo z tego co mi wiadomo to go nie lubili( zreszta Laparoty tez nie lubia, moze doczekamy sie kogos kogo polubia). Nie wazne kto i co by mowil podobne zajscia, w stosunku do jakiego kolwiek pilkarza nie powinny miec w zadnym wypadku miejsca. A co do napisow to mimo ze wszytskie podjete wczesniej srodki nie skutkowaly, mozna bylo chyba podjac jakies racjonalniejsza kroki niz te ktore zostaly podjete. Rozumiem ze kibice mogli byc zli i rozzaleni no ale naprawde bez przesady.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Hincha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2004, 21:36

Rozumiem ze kibice mogli byc zli i rozzaleni no ale naprawde bez przesady.
Zgadzam sie podobnie jak Ty nie popieram takich czynow!!!!!!!!!! Tylko, ze to nie byla akcja Boixow jako organizacji, tylko kilku palan** chcialo sie chyba 'wykazac'.
O tym ze Gaspart namawial kibicow do przynoszenia roznych przedmiotow na stadion nie slyszalme.
Chodzilo tylko o 'przywitanie' w podobny sposob Luisa Figo - dlugo namawiac nikogo nie trzeba bylo na taki czyn. Oczywiscie Gaspart jako prezydent nie powinien do takowych zajsc dopuscic! Choc Figo jest uwazany w Katalonii jako ZDRAJCA NARODOWY!!!!!!!!
zreszta Laparoty tez nie lubia, moze doczekamy sie kogos kogo polubia
Laporta ma wielkie poparcie ze strony kibicow! ('nie lubia' go tyklo Boixos Nois, bo jest on im lekko niewygodny).....ale to sie moze zmienic jezeli wprowadzi reklamy na koszulki :x

Visca!
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2004, 14:00

BIGGI pisze:Żaden....bo niby jak można byc Ultras albo Hools Juventusu w Polsce. Ani sie nie leje, ani nie angażuje sie w oprawe meczy Juve, ani nie place składek członkowskich bo niby jak 8) Piknikowcem tez nie, bo z Juve jestem od wielu lat.... :!:
ja się tam angażuje w oprawy Ultras Juve, macham szaliczkiem na każdym meczu :D

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2004, 14:59

Ja kibicuje ogladajac mecze w tv.placze jak juve przegra ciesze sie jak wygra i tyle

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2004, 14:57

Maggie Del Piero pisze:Ja chyba to co brat :-D
Jeszcze nigdy się nie prałam <hahaha> ale zadymy już się nie raz widywało jak się z bandą wracało ze szpilu ale piknikowcem nigdy bym nie była ja nawet w domu jak oglądam stare mecze o przeżywam choćby leciały live :D i to jeszcze o najwyższą stawkę :D
Wy macie w rudzie wesoło z niebieskimi :D

Obrazek
miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2004, 16:26

PiontaS pisze:Ja zaliczę siebie do ultrasów dorzuce sie do zbiorki zawsze na meczu jestem w mlynie i podobnie jak wiekszosc drze morde i macham szalikiem RUCHU RADZIONKÓW
i uciekasz przd hooligans poloni bytom

...
fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2004, 18:48

ja probuje jak najwiecej sie angazowac do kibicowania. kupuje rzeczy Juventus i raz bylem na meczu, wojek ktory tam mieszka nie dokladnie w Torino ale w Milano kupil bilety na mecz na 18tke, pojechalem i bylo zajbiscie.jestem wierny Juventusowi,nie cierpie innych druzyn poza Juventus, przeklinam itd. moge powiedziec ze jednak Juve naprawde jest w moim sercu.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 18:29

Trochę glupie pytanie......Przecież nie jestem z Turynu żeby robić oprawę meczu lub uczestniczyć w zadymach...itp...(To jest moj 100 Post!!!!)

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 18:39

***Miś*** pisze:To jest moj 100 Post!!!!
kurde, czy was na prawde tak rajcują te ilości napisanych postów?? co to ma za znaczenie?? w czym to czyni Cie lepszym od innych?? prosze o odpowiedź panie ***Miś***... :!: :?: :!:

p.s.

jak dla mnie liczy sie co kto pisze a nie ile... :?

ODPOWIEDZ