Real Sociedad - F.C JUVENTUS
- bblackk
- Juventino
Chyba rozwieje twoje nadzieje i powiem ci że napewno Del Piero nie zobaczysz nawet przez 5 sekund na boisku, poniewż nie został powołany przez Lippiego do składu na mecz, a skład ten został ujawniony na JuvePoland, w jednym z newsów...darel pisze:Myślę jednak, że zagra najmocniejszy skład ( może na 2 połowe wejdzie Del Piero) ponieważ zwyciestwo daje nam awans z pierwszego miejsca w grupie, a to sie liczy
A tak wogóle mysle że choc skład nie najmocniejszy to posypie sie sporo bramek, dla obu drużyn.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Sny tłumaczy sie na ogół odwrotnie...mam nadzieje że teraz tak nie bedzie :?azuriana pisze:Słuchajcie miałam piekny sen....śniło mi się że byłam na meczu Juve i wygrywaliśmy 5-1 ....mam nadzieje że to ten mecz mi się śnił :lol:
- azuriana
- Juventino
Ej ty mnie nie strasz!!! :shock:BIGGI pisze:Sny tłumaczy sie na ogół odwrotnie...mam nadzieje że teraz tak nie bedzie :?azuriana pisze:Słuchajcie miałam piekny sen....śniło mi się że byłam na meczu Juve i wygrywaliśmy 5-1 ....mam nadzieje że to ten mecz mi się śnił :lol:
ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
- Łukasz.juventihno
- Juventino
zawalisty sen.zeby tak bylo na prawdziwo.
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
- Dionizos
- Juventino
Mało sie nie zlalem jak to przeczytalem...Łukasz.juventihno pisze:zawalisty sen.zeby tak bylo na prawdziwo.

A swoja droga to w obronie Juve zagra Iuliano....trundo wiec bedzie o zachowanie czystego konta 8) .
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hehe ja teżDionizos pisze:Mało sie nie zlalem jak to przeczytalem...Łukasz.juventihno pisze:zawalisty sen.zeby tak bylo na prawdziwo.. Na prawdziwo
8) .
A swoja droga to w obronie Juve zagra Iuliano....trundo wiec bedzie o zachowanie czystego konta 8) .

Co do meczu. Skład dosyć bardzo eksprymentalny. Ale rotacje w składzie to już codzienność

- BIGGI
- Qualità Juventino
On juz Ci nie odpowie bo dostał BANANA :lol: Jak ktoś chce sobie poprawić humor to proponuje poczytać posty ŁukaszaTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Hehe ja teżDionizos pisze:Mało sie nie zlalem jak to przeczytalem...Łukasz.juventihno pisze:zawalisty sen.zeby tak bylo na prawdziwo.. Na prawdziwo
8) .
A swoja droga to w obronie Juve zagra Iuliano....trundo wiec bedzie o zachowanie czystego konta 8) .![]()
Łukasz ile Ty masz lat? Tak z ciekawości pytam.
Co do meczu. Skład dosyć bardzo eksprymentalny. Ale rotacje w składzie to już codziennośćLiczę na rezerwowych i mam nadziję, że się niezawiodę :twisted: Liczę na świetną dyspozycję strzelecką Di Vaio i geniusz Nedveda oraz Buffona
Jak oni dobrze zagrają to cały zespół razem z nimi. Aha jescze bardzo liczę na udany występ Davidsa :twisted:

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No to ładnie :? Wogółe mi niewchodzi czat
Nieweim co jest, resetowałem kompa i nic! Zamiast miejsca na login jest szary wielki kwadrat! Jestem tak wkurzony, że niewiem, tylko się powiesić

- bblackk
- Juventino
Dopisuje się mam to samo ! A ja chce na czata... Jakiś zakichany szary prostokąt. Buu ...Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:No to ładnie :? Wogółe mi niewchodzi czat :( Nieweim co jest, resetowałem kompa i nic! Zamiast miejsca na login jest szary wielki kwadrat! Jestem tak wkurzony, że niewiem, tylko się powiesić :(