AC Milan - Juventus Football Club
- bblackk
- Juventino
Ja obstawiam 2-3 dla JUVe, z czego jeden gol dla milanu bedzie z karnego a drugiego wlepi nam Inzaghi. Dla Bianconera strzeli dwa Treze i i Buffon :P, a tak wogóle to licze na Nedveda ! Lubie czeskie pifo ;P...
- FORZA MILAN
- Milanista
Sorki nie zauwazylem ze jestes z Warszawy."Te mody" to znaczy to samo co "Ej kolego".ADAMJUVENTUSPL pisze:Niektórzy źle mnie zrozumieli. Ja napisałem scenariusz, a jak wiadomo to co jest w scenariuszu, to raczej mija się z prawdą, to są moje mażenia, które można spełnić, ale szansa jes jak 1 do 100.FORZA MILAN pisze:Te mody ja ci radze isc do lekarza.Takie schizy sa niebezpieczne.Najbardziej spodobalo mi sie w twoim komentarzu ta druga bramka dla Juve
Del Piero mija 4 obrońców
![]()
![]()
.Ciekawe jak by to zrobil???
Pytasz jak minie czterch obrońców. Jak oglądałeś mecz ManU-Glasgow to zrozumiesz, a pozatym Alex to wielka klasa więc on wszystko potrafi.
Jeżeli chodzi o mecz to ja bendę się cieszył z remisu choć wieżę w zwycięstwo Juve i nie ważny czy to będzie 3-1 czy 1-0 i kto strzeli bramli.
Jeżeli Milaniści poczuliście się urażeni tym tekstem to przepraszam, ale wy napewno też mażycie żeby w podobny sposób, a moze w zupełnie inny pokonać Juve na ich terenie.
Możesz mi wytłumaczyć co znaczy: "Te mody"
- Rybeq
- Juventino
Czyżby uprzedzenia do Warszawy ??? :lol: :twisted:FORZA MILAN pisze:Sorki nie zauwazylem ze jestes z Warszawy."Te mody" to znaczy to samo co "Ej kolego".ADAMJUVENTUSPL pisze:Niektórzy źle mnie zrozumieli. Ja napisałem scenariusz, a jak wiadomo to co jest w scenariuszu, to raczej mija się z prawdą, to są moje mażenia, które można spełnić, ale szansa jes jak 1 do 100.FORZA MILAN pisze:Te mody ja ci radze isc do lekarza.Takie schizy sa niebezpieczne.Najbardziej spodobalo mi sie w twoim komentarzu ta druga bramka dla Juve
Del Piero mija 4 obrońców
![]()
![]()
.Ciekawe jak by to zrobil???
Pytasz jak minie czterch obrońców. Jak oglądałeś mecz ManU-Glasgow to zrozumiesz, a pozatym Alex to wielka klasa więc on wszystko potrafi.
Jeżeli chodzi o mecz to ja bendę się cieszył z remisu choć wieżę w zwycięstwo Juve i nie ważny czy to będzie 3-1 czy 1-0 i kto strzeli bramli.
Jeżeli Milaniści poczuliście się urażeni tym tekstem to przepraszam, ale wy napewno też mażycie żeby w podobny sposób, a moze w zupełnie inny pokonać Juve na ich terenie.
Możesz mi wytłumaczyć co znaczy: "Te mody"
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
- rdk
- Juventino
FORZA MILAN napisał:
Te mody ja ci radze isc do lekarza .Takie schizy sa niebezpieczne.Najbardziej spodobalo mi sie w twoim komentarzu ta druga bramka dla Juve Del Piero mija 4 obrońców .Ciekawe jak by to zrobil???
Forza Milan czy ty wiesz co ty napisałeś, Alex jak ma swój dzień to pojerzdża wszystkich jak gówno :!: :!: :!: , robi z nimi co chce :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:
Te mody ja ci radze isc do lekarza .Takie schizy sa niebezpieczne.Najbardziej spodobalo mi sie w twoim komentarzu ta druga bramka dla Juve Del Piero mija 4 obrońców .Ciekawe jak by to zrobil???
Forza Milan czy ty wiesz co ty napisałeś, Alex jak ma swój dzień to pojerzdża wszystkich jak gówno :!: :!: :!: , robi z nimi co chce :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- rdk
- Juventino
sorki nie dokończyłem jescze:
- robi z nimi co chce,
i jak chce :!: :!: :!: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
teraz jest OK 8)
- robi z nimi co chce,
i jak chce :!: :!: :!: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
teraz jest OK 8)
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Żeby kogoś zacytowac kliknij w CYTUJrdk pisze:sorki nie dokończyłem jescze:
- robi z nimi co chce,
teraz jest OK 8)
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Mnie się podobał ten scenariusz z 70- 0
He he
Ale ja liczę na Juve może być 1-2 dla nas
A "ej mody" chyba nie jest takie trudne do zrozumienia.............
Nawet w Wa-wie :twisted:

He he
Ale ja liczę na Juve może być 1-2 dla nas

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- DeeJay
- Juventino
Informacje z Milanu:
Przed posiedzeniem członków zarządu Milanu na Via Romagnosi, dyrektor wykonawczy Rossonerich, Adriano Galliani spotkał się z dziennikarzami. Na początku został zapytany o zbliżający się mecz z Juventusem: "Nie podchodźmy do tego meczu z nadmiernym entuzjazmem. To jest mecz wart trzy punkty i to jest dopiero 8. kolejka. Jestem pewien, że w tym sezonie walka o tytuł rozstrzygnie się w ostatnim miesiącu."
Filippo Inzaghi po kontuzji mięśnia uda odniesionej w meczu z Club Brugge przechodzi specjalny program treningowy. Napastnik Milanu ma nadzieję być w pełni sił na sobotni mecz ligowy z Juventusem. Dzisiaj Inzaghi trenował indywidualnie w sali gimnastycznej. W piątek Pippo przejdzie testy, które ostatecznie zadecydują o tym, czy zagra z Juventusem.
źródła: acmilan.pl
Przed posiedzeniem członków zarządu Milanu na Via Romagnosi, dyrektor wykonawczy Rossonerich, Adriano Galliani spotkał się z dziennikarzami. Na początku został zapytany o zbliżający się mecz z Juventusem: "Nie podchodźmy do tego meczu z nadmiernym entuzjazmem. To jest mecz wart trzy punkty i to jest dopiero 8. kolejka. Jestem pewien, że w tym sezonie walka o tytuł rozstrzygnie się w ostatnim miesiącu."
Filippo Inzaghi po kontuzji mięśnia uda odniesionej w meczu z Club Brugge przechodzi specjalny program treningowy. Napastnik Milanu ma nadzieję być w pełni sił na sobotni mecz ligowy z Juventusem. Dzisiaj Inzaghi trenował indywidualnie w sali gimnastycznej. W piątek Pippo przejdzie testy, które ostatecznie zadecydują o tym, czy zagra z Juventusem.
źródła: acmilan.pl
- FORZA MILAN
- Milanista
Jakos ten mody nie zrozumial wiec mu wyjasnilem.A ty widze ze z Rudy Śląskiej che che wy tez macie fajny jezyk.Gadałem ostatnio z jakas dziołcha z rudy to stwierdzila za Bigiel to wieszakMaggie Del Piero pisze:Mnie się podobał ten scenariusz z 70- 0![]()
![]()
![]()
![]()
He he
Ale ja liczę na Juve może być 1-2 dla nas![]()
![]()

- Martin
- Juventino
No widze ze atmosfera gęstnieje. Mi tez sie udziela :-D Jednak nie bede wyciagal zbyt daleko idacych wnioskow po tym meczu. To dopiero 8. kolejka i nawet gdybysmy wygrali czy przegrali to i tak to dopiero poczatek....
No i mam nadzieje ze jakikolwiek bedzie wynik to po meczu na forum nadal bedzie zachowana kultura.
No i mam nadzieje ze jakikolwiek bedzie wynik to po meczu na forum nadal bedzie zachowana kultura.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Rybeq
- Juventino
Z tym to problem będzie.Martin pisze:No i mam nadzieję ze jakikolwiek bedzie wynik to po meczu na forum nadal bedzie zachowana kultura.
-Jeśli wygramy czeka nas najazd Milanistów uparcie twierdzących że mecz był kupiony
-Jeśli przegramy część użytkowników będzie bluzgać
Oj coś czuję że po meczu bany polecą

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
20.II.2003-3.III.2005
- Reggie
- Juventino
Scenariusz piękny, ale czy realny, oczywiście bardzo bym chciał, ale wątpie czy Alex w ogóle wejdzie. Bardzo bym się cieszył z wyniku 2-1, dla Juve oczywiście...
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Juve musi walczyc nie możemy przegrac bo to by nas ustawiło na straconej pozycji Milan by odkoczył od Juve o 3pkt. ja wieże że juve wygra z milanem skromnie 2-1 lub 1-0 byle nie przgrali
Dawniej Virus[Mauro].
- fanka-juve
- Juventino
jesli chodzi o konkretny wynik to ja stawiam na 2-1 dla Juventusu wiem ze bedzie ciezko wygrazc z Milanem ale jednak wierze ze wygramy nie wazne kto strzeli gole chociaz scialabym zeby strzelil Treze i Alex o ile oczywiscie zagra (chociaz watpie)
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!