Sampdoria - Milan

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
TomekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 00:41

Dionizos pisze:Taaa...ci sedziowie. Niedosc, że wciąż dyktuja Juve karne za wydumane faule, to jeszcze podstawiaja nogi obroncom przeciwnikow. Wogole to wszyscy sa przeciwko Milanowi! A Ci z Brugi byli na dopingu. A Mendoza byl nieuprawniony do gry!
Nie powiedzialem, ze wszyscy sa przeciwko Milanowi. Wyrazilem tylko swoje zdumienie w sprawie Paparesty. Wypaczyl wynik meczu i nie poniosl zadnych konsekwencji. Natomiast kiedy liniowy pomylil sie przy golu Lazio wowczas zrobila sie afera i go zawiesili. Ale zaslepionym juventini ciezko to widocznie zrozumiec...
Korot pisze:
Slay pisze:Hahahahahahahahaha :D Milan ma krótką ławkę rezerwowych? Pierwsze słyszę... Rozbawiłeś mnie koleś :D.
tylko tyle mozna wywnioskowac z koncowki ostatniego sezonu - jako czlowiek myslacy wysnulem ten wniosek na podstawie wynikow milanu...
jak jakis miilanista ma kiepska pamiec to mu ja odswieze, "koleś".
Jak chcesz wiedziec kto ma lepsza lawe to spojrz sobie na wyniki rozgrywek, w ktorych graly rezerwy - na Coppa Italia.
Korot pisze:to ze sie tlumaczysz najlepej swiadczy o tym ze wasza kadra jest stara. jak wyjdzie takli sklad jakii przedstawiles, to nie tylko od empoli dostaniecie, ale i ancona zarobi z wami swoje punkty.
To co napisales najlepiej swiadczy o tym, ze nie masz pojecia o czym piszesz. Sklad ktory przedstawilem to oprocz Kaki podstawowy sklad z zeszlego sezonu. Sezonu, ktory zakonczyl sie zdobyciem podwojnej korony.
Korot pisze:a jesli lippi mowi ze kaka jest do ### (jak sama jego ksywka mówi) to pewnie ma racje. bo on sie rzadko myli.
Ciekawe co powie Lippi jak Kaká upokorzy jego podopiecznych 1. listopada. Tego sobie i Wam zyczy
TomekW :)

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 01:04

TomekW pisze: Nie powiedzialem, ze wszyscy sa przeciwko Milanowi. Wyrazilem tylko swoje zdumienie w sprawie Paparesty. Wypaczyl wynik meczu i nie poniosl zadnych konsekwencji. Natomiast kiedy liniowy pomylil sie przy golu Lazio wowczas zrobila sie afera i go zawiesili. Ale zaslepionym juventini ciezko to widocznie zrozumiec...
Nie no wcale nie bylo afery wokol Zambro przez tydzien. Wcale a wcale :roll:. Ale moze zaslepieni milanisci tego nie widza -___-

srali muszki będzie wiosna
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 11:04

TomekW pisze:
Korot pisze:po prostu wiemy że juve wygra wszystko co może ze słabszymi, i sie tym nie przejmujemy.
A kto by sie przejmowal? Przeciez nawet jesli zagraja slabiej to sedzia pomoze... ;) Podyktuje karnego jak z Bologna, lub nie podyktuje jak z Ancona :lol: Na Brescie juz wyznaczony Paparesta wiec pewnie sie beda dziwne rzeczy dzialy... :lol:
A jak milan zagraj gorzej to liniowy podniesie choragiewke jak by nie daj boze padal bramka dla przeciwnikow. Sedzia nie zauwazy reki w polu karnym lub gdzies przed nim. A to scenariusz tylko z jednego meczu z Lazio. Mozna by tego wiecej znalesc. wiec nie gadaj ze to tylko na nasza korzysc sa te bledy. Bo i na wasza wiele wpadlo. I mi sie nie wypieraj ze w meczu z Lazio to co napisalem nie mialo miejsca. Bo bylo tak widoczne ze liniowy zostal zawieszony.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
TomekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 16:52

RadeKas pisze:
TomekW pisze: Nie powiedzialem, ze wszyscy sa przeciwko Milanowi. Wyrazilem tylko swoje zdumienie w sprawie Paparesty. Wypaczyl wynik meczu i nie poniosl zadnych konsekwencji. Natomiast kiedy liniowy pomylil sie przy golu Lazio wowczas zrobila sie afera i go zawiesili. Ale zaslepionym juventini ciezko to widocznie zrozumiec...
Nie no wcale nie bylo afery wokol Zambro przez tydzien. Wcale a wcale :roll:. Ale moze zaslepieni milanisci tego nie widza -___-
I co z tego ze byla afera wokol Zambrotty? On jest graczem Juve i wcale sie nie dziwie, ze wymusil karnego. Ale Paparesta jest sedzia i ma byc neutralny. Wszyscy rzucili sie na Zambrotte a drukarzowi z Bari sie upieklo. I w nagrode jutro znow bedzie mial szanse wypaczyc wynik :lol:
juveluck pisze:A jak milan zagraj gorzej to liniowy podniesie choragiewke jak by nie daj boze padal bramka dla przeciwnikow. Sedzia nie zauwazy reki w polu karnym lub gdzies przed nim. A to scenariusz tylko z jednego meczu z Lazio. Mozna by tego wiecej znalesc.
To do dziela. Czekam na wyniki poszukiwan. Tylko nie pisz mi tu, ze kiedys tam sedzia... Konkretne mecze i daty. :D
juveluck pisze:wiec nie gadaj ze to tylko na nasza korzysc sa te bledy. Bo i na wasza wiele wpadlo.
Nie mowie, ze tylko na Wasza. Bo bledy sie zdarzaja... Tylko, ze zawsze najwiecej bledow jest na korzysc Juve... A to juz jest zastanawiajace.
juveluck pisze:I mi sie nie wypieraj ze w meczu z Lazio to co napisalem nie mialo miejsca. Bo bylo tak widoczne ze liniowy zostal zawieszony.
A ja sie wcale nie wypieram. Wiem, ze sedzia sie pomylil ze spalonym. Reki sobie nie przypominam, ale nie wykluczam, ze masz racje. Pamietam natomiast reke jednego z obroncow po strzale Shevchenki i to, ze sedzia nie pokazal na wapno.

Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 01:15

nie no chyba raczej milan wygra, bo po takuej sensacyjnej porace beda chciali pokazac ze to byla wpadka. ale to chyba raczej nie byloby wskazane zeby wygrala sampdoria, bo 3 przegrane pod rzad nie zdarzaja sie takiemu zespolowi jak milan abyt czesto..... wiec niech przegra z juve za tydzien a wszystko bedzie ok

3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 13:10

TomekW pisze:
juveluck pisze:I mi sie nie wypieraj ze w meczu z Lazio to co napisalem nie mialo miejsca. Bo bylo tak widoczne ze liniowy zostal zawieszony.
A ja sie wcale nie wypieram. Wiem, ze sedzia sie pomylil ze spalonym. Reki sobie nie przypominam, ale nie wykluczam, ze masz racje. Pamietam natomiast reke jednego z obroncow po strzale Shevchenki i to, ze sedzia nie pokazal na wapno.
sedzia nie dal karniaka tylko dlatego ze 2 sekundy pozniej w tej samej akcji Pirlo strzelil bramke :wink:

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
TomekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 13:19

3d_man pisze:
TomekW pisze:
sedzia nie dal karniaka tylko dlatego ze 2 sekundy pozniej w tej samej akcji Pirlo strzelil bramke :wink:
Nie mowie o tej akcji, tylko o strzale Shevy zza pola karnego.

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 20:44

TomekW pisze:
I co z tego ze byla afera wokol Zambrotty? On jest graczem Juve i wcale sie nie dziwie, ze wymusil karnego. Ale Paparesta jest sedzia i ma byc neutralny. Wszyscy rzucili sie na Zambrotte a drukarzowi z Bari sie upieklo. I w nagrode jutro znow bedzie mial szanse wypaczyc wynik :lol:
Miałeś racje, Paparesta faktycznie wypaczył wynik...tylko, że na korzyść Bresci.

Łukasz.juventihno

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 21:01

kibicuje juve ale milan wygra badzmy realistami

forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 22:47

no musze przyznac ze jestem sporo zaskoczony moze nie samym zwyciestwem Milanu, co wysokim wynikiem.
Bardzo ladna akcja przy pierwszej bramce Shevy - gratulacje - chapeaux bas :wink:

hehehe ja za to mialem w meczu Lazio emocje do ostatniej sekundy (doslownie :D )

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 23:32

Łukasz.juventihno pisze:kibicuje juve ale milan wygra badzmy realistami
Jeżeli chodzi ci o mecz Milan-Juve to chyba nie wiesz co piszesz, przecież Juve jak i Milan zagrali takie same dobre mecze tylko Juve miało trudniejszego przeciwnika i dlatego strzeliło mniej goli niż Milan. A Milan tylko pokazał że zespół z Genui nie jest jeszcze gotowy by walczyć o najwyższe trofea w Serie A.
Bądz optymistą, ja też boję się porażki która jest bardzo realna, ale nasze zwycięstwo lub remis też są realne.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Nero

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 października 2003, 13:19

Sampdoria okazała się za słaba na Milan.

Ataki Sapdorii były bardzo słabe, kończyły się strzałami z dystansu, które były na poziomie polskiej extraklasy. Żenada.

Milan zdeklasował Sampdorię i wygrał gładko i wysoko. To potwierdzenie aspiracji Milanu i słabości Sampdorii. Więcej spodziewaliśmy się po beniaminku. Nie stawili nawet oporu.

Doni zawodzi. Nasz Zenoni jesze nie zagrał minuty. Ten Japończyk okazał się cieniutki. Transfery zatem nie przynoszą rezultatów i Sampdoria będzie musiała twardo walczyć o utrzymanie.

Szewczenko strzela bramki i jest na czele statystyki cannonieri. Na pewno będzie chciał ustrzelić koronę i dopóki Milan gra dobrze będzie się liczyć w tym konkursie.

ODPOWIEDZ