Pavjel Niedvjed
- RuTeK
- Juventino
Kurcze jak tak dalej pójdzie to na mnie w szulko beda mówic Rjutek
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Johnny777
- Juventino
Się nie czepiam specjalnie tylko takie "perełki" czasem lecą że aż buty spadają... :twisted:
Ale ze świeższych to w którymś meczu Szwecji komentator mówi że to jakiś powiedzmy Ljungberg, a nie to Petreson, nie - Myelbe (przekręciłem nazwiska - wiem...) - a na zbliżeniu w TV widać że to ....... Henrik Larsson.... żenada... :twisted: 

- Juventinha
- Qualità Juventina
no w sumie to i tak najbardziej denerwuje mnie jak wymawiaja del piero jako del pierrrrro!!!! a ostatnio nawet widzialam w jakiejs badziewnej gazecie jak napisali del pierro. i tak sie zbulwersowalam ze zaczelam na caly glos mowic co to za profanacvja:) jak mozna tak:) zero profesjonalizmu.
- Łukasz.juventihno
- Juventino
fajnie mowia i tyle
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
NIe chciałem zaczynać nowego temetu, a to akurat tutaj pasuje.
A więc na EUROSPORCIE oglądałem retr. meczu Real-Juve i komentator bardzo śmniesznie powiedział o Nedvedzie:
"Szkoda że ten zawodnik złapał kontuzję, ponieważ umiał przesądzić o wyniku meczu, często na korzyść Juventusu."
A poźniej wspominał ostatni mecz który graliśmy z Realem w LM i podawał strzelców goli: Nedved, Trezeguet i Conte.
A więc na EUROSPORCIE oglądałem retr. meczu Real-Juve i komentator bardzo śmniesznie powiedział o Nedvedzie:
"Szkoda że ten zawodnik złapał kontuzję, ponieważ umiał przesądzić o wyniku meczu, często na korzyść Juventusu."
A poźniej wspominał ostatni mecz który graliśmy z Realem w LM i podawał strzelców goli: Nedved, Trezeguet i Conte.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Jędruś
- Juventino
Zaraz zaraz, coś mi się przypomniało.Kiedyś oglądałem mecz chyba reprezentacji Francji na TVP1, gdzie wówczas grał jeszcze nasz Thuram.Komentator ciągle nawijał te swoje "Tiram!" :evil:, strasznie mnie to denerwowało i irytowało :evil: .
- M.
- Juventino
To mogłeś odejść od telewizora i przestać oglądać, albo zrobić mute. O ile się nie mylę, to mecz z Francją komentował Darek Szpakowski. Bardzo cenię tego komentatora i uważam, że mamy wielkie szczęście, że możemy słuchać jego barwnych komentarzy, które nudny mecz mogą zamienić na pasjonujące widowisko. Ostatnio przeglądałem końcówkę meczu Manchester-Bayern z 1999 roku z komentarzem angielskim. Komentator w chwili strzelenia bramek podawał nazwisko strzelca i milkł. A nasz Darek wspaniale przeżywał ten mecz, a polska drużyna w nim nie grała. I co z tego, że w meczu przekręci dwa nazwiska tudzież powie je ze złym akcentem. Jeśli jesteś taki mądry to komentuj za niego :roll: .Jędruś pisze:Zaraz zaraz, coś mi się przypomniało.Kiedyś oglądałem mecz chyba reprezentacji Francji na TVP1, gdzie wówczas grał jeszcze nasz Thuram.Komentator ciągle nawijał te swoje "Tiram!" :evil:, strasznie mnie to denerwowało i irytowało :evil: .
:roll:
- Ole(k)Juve!
- Juventino
babiarz (to nazwisko nie ksywa) powiedzial raz: w tym roku zlota pilka zostala przyznana PAVLE NIEDVEDU
- Ole(k)Juve!
- Juventino
ja lubie jak komentuje basalaj albo iwanski
a moglibysciepowiedziec mi jak wsadzic obrazek pod swoje imie
(jestem nowy)
a moglibysciepowiedziec mi jak wsadzic obrazek pod swoje imie
(jestem nowy)
- Szilgu
- Juventino
to ja słyszałem jak muwili del pijerro :evil: A no przpypomniało mi sie gdy oglądałem iformacje sportowe po meczu Juve-Barca gdy Zala strzelił bramke w dogrywce: komentator powiedział że poraz kolejny Thuram pokazał że gra dobrze zarówno w ataku jak i w defensywie :lol:juventinha pisze:no w sumie to i tak najbardziej denerwuje mnie jak wymawiaja del piero jako del pierrrrro!!!! a ostatnio nawet widzialam w jakiejs badziewnej gazecie jak napisali del pierro. i tak sie zbulwersowalam ze zaczelam na caly glos mowic co to za profanacvja:) jak mozna tak:) zero profesjonalizmu.
- pan Zambrotta
- Juventino
skoro tak się czepiliscie nazwisk to czemu wymawiacie "Beckham", a nie "bekem" ?
jak się wymawia nazwisko naszego najlepszego blondwłosego obrońcy, wypożyczonego do Bologny ?
jak się wymawia nazwisko naszego najlepszego blondwłosego obrońcy, wypożyczonego do Bologny ?
Ostatnio zmieniony 01 marca 2005, 16:59 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jędruś
- Juventino
I odszedłem 8)Diego pisze:To mogłeś odejść od telewizora i przestać oglądać, albo zrobić mute.
Być może :roll: .Te "Tiram" by do niego pasowałoDiego pisze:O ile się nie mylę, to mecz z Francją komentował Darek Szpakowski.
Ja również.Diego pisze:Bardzo cenię tego komentatora
barwne to one są : )Diego pisze:słuchać jego barwnych komentarzy
Z mojego punktu widzenia pan Dariusz robi to dość często i prawie w każdym meczu powie oś wręcz głupiego.Diego pisze:I co z tego, że w meczu przekręci dwa nazwiska tudzież powie je ze złym akcentem.
może kiedyś spróbuje 8)Diego pisze:Jeśli jesteś taki mądry to komentuj za niego