JUVE- real sociedad 4-2
- Jaro
- Juventino
Nareszcie jakiś mecz na żywo!!!
Było na co popatrzeć.Juventus grał swoje dzięki szybko strzelonym dwum bramką.Mecz trzech wielkich:Treze,Di Vaio(po dwie bramki) i Nedved(dwie asysty,jeśli nie dostanie złotej piłki to...)).Bardzo byłem zaskoczony obsadą środkowej obrony bo byłem niemal pewny że w podstawówce wybiegną Ciro i Montero a tutaj widzę Tudora i Iuliano.Bardzo dobry mecz środkowej lini.Co do straconych bramek...sam nie wiem.Można się pocieszać że musimy przeciwnikowi pomagać strzelać bramki.Od początku spotkania było widać dużą mobilizację w zespole-to zasługa Marcello Lippiego.9 pkt w trzech spotkaniach i bardzo bliski awans!!!!!
Było na co popatrzeć.Juventus grał swoje dzięki szybko strzelonym dwum bramką.Mecz trzech wielkich:Treze,Di Vaio(po dwie bramki) i Nedved(dwie asysty,jeśli nie dostanie złotej piłki to...)).Bardzo byłem zaskoczony obsadą środkowej obrony bo byłem niemal pewny że w podstawówce wybiegną Ciro i Montero a tutaj widzę Tudora i Iuliano.Bardzo dobry mecz środkowej lini.Co do straconych bramek...sam nie wiem.Można się pocieszać że musimy przeciwnikowi pomagać strzelać bramki.Od początku spotkania było widać dużą mobilizację w zespole-to zasługa Marcello Lippiego.9 pkt w trzech spotkaniach i bardzo bliski awans!!!!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No o tym meczu można napisać naprwdę wiele.
Na Delle Alpi tylko 25 tys
brzydki widok, mimo to przyśpiewki były wspaniałe
Brak w Realu Nihata, u nas niespodziewanie Montero no cóż.
3 min, i piękna akcja JUVE, Trezeguet z jaką gacją minął Westerverlda 8) Potem na 2-0 Di Vaio, wspaniała akcja :twisted: Piekne wykończenie Marco. Spokojnie kontorolowaliśmy grę. I Di Vaio przepiękny strzał głową na 3-0. Mecz był już ustawiony 8) Wspaniale, Treze,Zambi,Appiah,Camor,Di Vaio i inni. Na 4-0 ponownie Treze, znakomita kontra :!: :twisted: Stwarzaliśmy akcję za akcją, lecz niewszsytki wykorzystalismy...
Już myślałem, że wygramy do 0 ale gdzie tam...jeśli nam niemogą strzelić to my sami sobie strzelimy :? Duży błąd Tudora, a szkoda, naszczęście nieodbiło to się na wyniku. Potem De Pedro na 4-2 szkoda
ale odległośc była bardzo bliska, ajj Buffon już ją miał.
W sumie mecz bardzo dobry!! Koniecznie musimy wyeliminowaćte rażące błędy w obronie! :?
GRAZIE JUVE!!!
Na Delle Alpi tylko 25 tys

Brak w Realu Nihata, u nas niespodziewanie Montero no cóż.
3 min, i piękna akcja JUVE, Trezeguet z jaką gacją minął Westerverlda 8) Potem na 2-0 Di Vaio, wspaniała akcja :twisted: Piekne wykończenie Marco. Spokojnie kontorolowaliśmy grę. I Di Vaio przepiękny strzał głową na 3-0. Mecz był już ustawiony 8) Wspaniale, Treze,Zambi,Appiah,Camor,Di Vaio i inni. Na 4-0 ponownie Treze, znakomita kontra :!: :twisted: Stwarzaliśmy akcję za akcją, lecz niewszsytki wykorzystalismy...
Już myślałem, że wygramy do 0 ale gdzie tam...jeśli nam niemogą strzelić to my sami sobie strzelimy :? Duży błąd Tudora, a szkoda, naszczęście nieodbiło to się na wyniku. Potem De Pedro na 4-2 szkoda

W sumie mecz bardzo dobry!! Koniecznie musimy wyeliminowaćte rażące błędy w obronie! :?
GRAZIE JUVE!!!

- fanka-juve
- Juventino
4 - 2 no dobry wynik ale moglo byc znacznie lepiej wystarczylo nie dopuscic do tych dwoch goli ale wybaczam wam Juva bo zescie wygrali gratulacje. Ogladalam mecz i bardzo mi sie podobal bardzo dobse grali obaj napastnicy ktorzy strzelili po 2 bramki i tak ma byc widac tez ze graja coraz lepiej i ze Alex wcale nie jest taki nie zastapiony WIELKI DZIĘKI JUVA ZA 3 PKT. OBY TAK DALEJ
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- Dario
- Juventino
Trochę martwi że w każdym meczu tracimy bramki doprowadzając do nerwówki na koniec. Tudor powinien grać wyłącznie w pomocy, bo na obronie się gubi (nie pierwszy już raz). A potrafi strzelać bramki, wiec może tak wreszcie przeciwnikom? Dobrze że stało się to przy 4:0 bo gdyby to był gol na 2:1 to byłoby źle. Poza tym mecz wyśmienity (na początku) potem wszyscy przystanęli, nawet Nedved. Ogólnie może być.
- 3d_man
- Juventino
gratuluje zwyciestwa
mnie najbardziej rozczarowal trener Realu - nie cierpie gdy druzyna nie gra o zwyciestwo tylko o remis/najmniejszy wymiar kary :evil:
moze za 2 tygodnie bedzie lepiej - wtedy zobaczymy jeszcze ciekawszy meczyk
ps
musze przyznac ze troche mnie zaskoczyl ten krotki chorek dla Kovacevica - brawo dla kibicow
mnie najbardziej rozczarowal trener Realu - nie cierpie gdy druzyna nie gra o zwyciestwo tylko o remis/najmniejszy wymiar kary :evil:
moze za 2 tygodnie bedzie lepiej - wtedy zobaczymy jeszcze ciekawszy meczyk
ps
musze przyznac ze troche mnie zaskoczyl ten krotki chorek dla Kovacevica - brawo dla kibicow
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- gregor_g4
- Juventino
Swietny meczyk byl az do mmomentu wejscia Davidsa. Wszedl na boisko i chwile potem Tudor strzelil samoboja, no a potem De Pedro, wedlug mnie Appiah gral duzo lepiej od Davidsa. Szkoda 2 straconych bramek bo 4:0 duzo lepiej by wygladalo, ale mamy 3 pkt i jak narazie jestesmy jedynym nie pokonanym zespolem w tej edycji CL
FORZA JUVE
FORZA JUVE
- K@A
- Juventino
Jednym słowem JUVE zagralo bardzo dobrze choć mogło być lepiej ale nie narzekam bo Di Vaio Trezege i Nedved zagrali wyśmienicie. Dobry macz zagrał także Zambrotta. To ci piłkaże któtych ja bym wyróżnił ale ogułem cały tim Lippiego poprostu zagrał na medal :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
JUVE KING :] !!! FORZA LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALE
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
2 bramki dla Realu calkowicie niezasluzone! Poza rtm przy drugim golu - zawinil Buffon!!! Nie jest chyba ostatnio w formie Gigi - jesli jego interwencje nie nabiora takiej pewnosci jaka mial w zeszlym sezonie to Puchar Mistrzow...
- Slim
- Juventino
Ja usiadlem to telewizorka w nerwach... siadam jeszcze wygodnie nie usiadlem patrze a tu trezeguet i bramka
no to zaczolem krzyczec
siedze dalej juz uradowany... aptrze Di Vaio mysle co on robi!? taki rajd piekny! i 2:0 !! No to juz wiedzialem ze Juvew nie przegra... Pozniej 45 minuta i DI VAIO po raqz kolejny oszalelem!! bylem w niebie...
Pozniej bramkarski kiks Buffona coz kazdemu sie zdarza... Pozniej wsciekly Nedved po nieudanym i zablokowanym strzale na bramke... Pedarda Comoranesiego... I w koncu cos co spowodowalo ze wybuchlem smiechem... BRAMKA TUDORA!! Wybaczam chlopakowi to ale Buffon mu nie wybaczy bo mial zamiar zachowac czyste konto... Wybuchnolem smiechem ale gdy zobacyzlem mine Buffona to amilklem wygladal baaardzo groznie ;] IGOR nie przejmuj sie, poza ta bramka grales wspaniale!! Pozniej niestety bramka... Iuliano zawalil tutaj faulujac perfidnie Darko Kovacevica.... no i DE PEDRO (De Pedro nie Del Piero;]) poslal pilke do siatki... Buffon chociaz sie staral nie byl w stanie wylapac... Mowie cholera jeszcze przegraja... a moj ojciec "Ocipiales Juventus da rade przeciez to mistzowsa druzyna.. 4:2 to piekny wynik" no to posluchalem ojca i uznalem ze ma racje
i rzeczywiscie wynik 4:2 cieszy mnie bardzo wyglad ana prawde nie zle jak sie na niego patrzy to milo sie robi... szkoda ze nie jest to 4:1 ale coz.. Igorek pomylil bramki... wybaczmy mu to, to nie bylo umyslne... Ogolnie wrazenia z meczu? MECZ ZAJE*** SWIETNY !! KLASA SAMA W SOBIE gorzej od 66 minuty ale looz bedzie dobrze... Camoranesi blysnal pieknie gral tez Di Vaio.. .tylko nie kumam czemu zszedl za Birindelliego a nie za Miccoliego...
No to by bylo na tyle

Pozniej bramkarski kiks Buffona coz kazdemu sie zdarza... Pozniej wsciekly Nedved po nieudanym i zablokowanym strzale na bramke... Pedarda Comoranesiego... I w koncu cos co spowodowalo ze wybuchlem smiechem... BRAMKA TUDORA!! Wybaczam chlopakowi to ale Buffon mu nie wybaczy bo mial zamiar zachowac czyste konto... Wybuchnolem smiechem ale gdy zobacyzlem mine Buffona to amilklem wygladal baaardzo groznie ;] IGOR nie przejmuj sie, poza ta bramka grales wspaniale!! Pozniej niestety bramka... Iuliano zawalil tutaj faulujac perfidnie Darko Kovacevica.... no i DE PEDRO (De Pedro nie Del Piero;]) poslal pilke do siatki... Buffon chociaz sie staral nie byl w stanie wylapac... Mowie cholera jeszcze przegraja... a moj ojciec "Ocipiales Juventus da rade przeciez to mistzowsa druzyna.. 4:2 to piekny wynik" no to posluchalem ojca i uznalem ze ma racje

No to by bylo na tyle

- Slim
- Juventino
Co ty chrzanisz to bylo praktycznie nie do wybornienia!! I zawinil Marek a nie Gigi... PO kiego kija Iuliano faulowal az tak brutalnie? GIGI bronil wspaniale... uwazam ze bronil swietnie!!El_chico_a_Coruna pisze:2 bramki dla Realu calkowicie niezasluzone! Poza rtm przy drugim golu - zawinil Buffon!!! Nie jest chyba ostatnio w formie Gigi - jesli jego interwencje nie nabiora takiej pewnosci jaka mial w zeszlym sezonie to Puchar Mistrzow...
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Zobacz sobie powtorki! Gigi ustawil mur dobrze i powinien sam stac wlasnie tak gdzie De Pedro poslal pilke! Poza tym popelnil drugi blad! Byla to bliska i mocna pilka a on chcial ja LAPAC a powinien wybijac na rzyt rozny!Philby pisze:Co ty chrzanisz to bylo praktycznie nie do wybornienia!! I zawinil Marek a nie Gigi... PO kiego kija Iuliano faulowal az tak brutalnie? GIGI bronil wspaniale... uwazam ze bronil swietnie!!El_chico_a_Coruna pisze:2 bramki dla Realu calkowicie niezasluzone! Poza rtm przy drugim golu - zawinil Buffon!!! Nie jest chyba ostatnio w formie Gigi - jesli jego interwencje nie nabiora takiej pewnosci jaka mial w zeszlym sezonie to Puchar Mistrzow...
- white_wolv
- Juventino
Mecz w skali 10 punktowej ocenil bym na7.5(gdyby trwal tylko 65 minut jak mame kocham dal bym 9 8) ).
Napastnicy:robili to co do nich nalezy Di Vaio dalbym note 9,Treze 8.
Pomoc:Nedved9(dwie cudowne asysty walczyl jak zwykle do upadlego),Appiah7(gral z sercem,nie robil powaznych bledow),Camor 8(no coz... nie byla ta jego gra zbyt perfekcyjna ale walczyl niczym jakis wiking-nie wiem dlaczego tak mi sie skojarzylo
),Tachinardi7(niewidoczny w akcjach ofensywnych ale widocznie taka taktyka,niczym nie blysnal ale swoje robil),
Obrona:Iuliano7(skuteczny dosyc),Tudor7(hehhe piekny strzal w dlugi ro :-D ale pozatym spoko),Zambrotta9(wymiatal,gral niczym Roberto Carlos,byl wszedzie w obronie w srodku,piekna asysta),Thuram8(jak zwykle solidny);
Buffon7(za duzo roboty nie mial,ale dwie inerwencje najwyzszej jakosci,przy bramkach nie mial szans(szczegolnie przy pierwszej
),rzut wolny byl z bliska,precyzyjny i bardzo mocny mysle ze nawet gdyby dotknal pilke to wygielaby ona mu reke i i tak wpadla);
Zmiany:Davids5(...no comments...),Birindelli6(dotknal pilki w ogole??),Montero6
Podsumowujac bardzo dobry mecz,real bez szans,niepotrzebna nerwowka pod koniec.Szkoda ze nie zobaczylismy Miccoliego...
Sociedad polegl...wkrotce czas na Madryt :twisted: (chyba ze nie wyjda z grupy..hehehe
)
Napastnicy:robili to co do nich nalezy Di Vaio dalbym note 9,Treze 8.
Pomoc:Nedved9(dwie cudowne asysty walczyl jak zwykle do upadlego),Appiah7(gral z sercem,nie robil powaznych bledow),Camor 8(no coz... nie byla ta jego gra zbyt perfekcyjna ale walczyl niczym jakis wiking-nie wiem dlaczego tak mi sie skojarzylo

Obrona:Iuliano7(skuteczny dosyc),Tudor7(hehhe piekny strzal w dlugi ro :-D ale pozatym spoko),Zambrotta9(wymiatal,gral niczym Roberto Carlos,byl wszedzie w obronie w srodku,piekna asysta),Thuram8(jak zwykle solidny);
Buffon7(za duzo roboty nie mial,ale dwie inerwencje najwyzszej jakosci,przy bramkach nie mial szans(szczegolnie przy pierwszej

Zmiany:Davids5(...no comments...),Birindelli6(dotknal pilki w ogole??),Montero6
Podsumowujac bardzo dobry mecz,real bez szans,niepotrzebna nerwowka pod koniec.Szkoda ze nie zobaczylismy Miccoliego...
Sociedad polegl...wkrotce czas na Madryt :twisted: (chyba ze nie wyjda z grupy..hehehe