Ancona - Juve 2-3

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
MaNieK_JuVe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 11:24

Ogladalem 1 polowe i musze pochwalic przede wszystkim zambotte, gral kapitalnie na lewej stronie, i ta bramka trzeba przyznac cudowna. Bardzo dobrze zagral Miccoli, stawialem na niego ze bramke strzeli, gral dobrze pomagal pomocnikom, wypdl o wiele lepiej niz Di Vaio. Mysleli ze ten mecz sam sie wygra. Ledwie ancona nie prowadzila 1:0 ale montero nas uratowal :). Kilka ladnych strzalow z daleka Miccolego i Jeden Birindeliego, ogolnie pierwsza polowa byla dobra. A co do pierwszej bramki :) to obronca ancony wybil pilke reka z bramki :D. Potem problematyczna sytuacja w polu karnym Juve faul czy nie ? wedlug mnie sedzie mogl podyktowac bez wachania, dostrzeglem tam dwa lekkie przewinia. Treaz wszyscy moga sie pluc ze sedziowie nam sprzyjaja. Drugiej polowy widzialem tylko fragment i ancona niezle cisnela, Juve nic nie gralo szkoda tych 2 straconych bramek pierwsza nie upilnowali i buffon nie mial nawet szansy zadrgnac, a druga mysleli ze byl spalony ale chyba nie bylo :)

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 11:54

Kolejne bramy z plecy. Naprawde nie wiem co sie dzieje z nasza obrona. Wszytsko bylo dobrze(no moze prawie wszytsko) do momentu strzelenia przez nas 3 bramki. Potem rozluznili sie do tego stopnia ze nie grali nic, pozwalajac przy tym Anconie na prowadzenie gry. Nie zmienila tego utrata pierwszego gola, a wrecz jeszce bardziej nas rozprezyla :? . No i wpadla druga. dobrze ze wygrana udalo dowiesc sie do konca. Ale z przeciwnikiem klasy Anocny powinno sie wygrywac pewnie bez problemow i nie jedna branka. Czuje ogromny niedosty po tym meczu

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 11:56

Cieszą mnie w związku z tym meczem tylko 2 rzeczy: zdobyte 3 punkty i bramki Miccoliego... :-D Bo reszta (wynik, forma obrony itd.) nie zasługuje nawet na komentarz... :evil:

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 13:07

Problem jest w tym że gdy Juve dobrze gra i stan meczu jest kożydtny to Lippi postanawia się bronić i... tracimy bramki, myślę że w tym jest problem.
Oczywiście nic nie ujmuje Lippiemu, nadal uważam go za najleprzego trenera świata.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 13:13

Ja myśle, że to jest też kwestia koncentracji. jak wysoko wygrywają, to nawet jak Lippi nie robi zmian, to za bardzo sie rozluźniają. zawsze tak jest, szczególnie jak grają ze słabszym zespołem. Dobrze, że nie widziałam meczu bo zawał gotowy.

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 14:06

Najwazniejsze 3 pkt i zwyciestwo ... nie wiem jak bedziemy grac z druzynami lepszymi od Ancony ... Forza Juve

Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 14:52

jak najbardziej zgadzam sie z tym ze lippi zbyt czesto broni korzystnego wyniku no i Toba Medi ze przy 3-0 nastapilo pewne rozprezenie i nie powinnismy robic tragedii z tego!!!!!!

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 14:55

Peja48 pisze:mhhhhhh mogło być lepiej ale i gorzej cieszą 3 punkty ale cos się dzieje z obroną nie można tego nazwać pojedynkiem Dawida z Goliatem
Dokładnie. Nie ma co się denerwować. Jakbyśmy stracili w tym meczu punkty - to owszem, byłoby się czym martwić. Mamy jednak 3 pkt., pozycję lidera. Trzeba teraz myśleć przede wszystkim o Realu i Brescii.

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 15:01

martwi wprawdzie wystep obrony w tym meczu i w ostatnich tygodniach ale moze na mecz z San sebastian sie przebudza..natomiast bardzo cieszy forma Miccoliego..podczas kontuzji Alexa i troche slabszej gry Treze Di Vaio i Miccoli obaj sa we wspanialej formie..wielki powod do zadowolenia..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 18:36

O meczu powiedziane juz chyba wszystko. Jest jeszcze jedna sprawa, Appiah. Jezeli to ma byc nastepca Davids, ktory swoja droga gral tak jak Luis Figo strzela karne, to ja dziekuje. Juz wole zawieszonego za doping Blasiego! Appiah krecil sie wokol, jak to kiedys pieknie ujela Medi, jak gowno w przeremblu. A co do samego meczu to milo, że za rozgrywanie wzial sie Taccha. A nasi napastnicy, oczywiscie wylaczajac Miccoliego, grali jak nogi stolowe. To co zrobil Trez to juz lekka przesada. Jezeli fancuz nie trafi nic z Sociedad to niech szuka sobie nowego klubu. Ile mozna czekac na jego bramki? Naprawde to sie zaczyna robic żalosne! A jeszcze jedno, obrona. Akurat bramki nie padly z winy obroncow. Przynajmniej nie tych podstawowych. Pierwszy gol, bramka Davids, drugi Iuliano. ALe napewno, jezeli Legro i Thuram nie zlapia przyzwoitej formy, to trzeba sprowadzic jakiegos Bonere. 8)

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 19:10

że tak się wyrażę wstyd i gańba strasznie to wyszło 3-2 z jakąś Anconą brrrrrrrrrrr aż boję się myśleć gdyby mecz trwał dłużej Ale z drugiej strony chyba im dał trochę lajtu :-D trza się oszczędzać przed LM co nie?? :D :D :D :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 19:21

Zambrotta mistrzem!!!
CHolernie duzo tracimy goli, kurde, cos jest nie tak!!;-/

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 21:23

Po meczu powiedzieli:

Miccoli: Cieszę się bardzo z bramek. Najważniejsze są jednak 3 punkty zdobyte z Anconą. Bramki chciałbym zadedykować Danilo i Federico"

Lippi: Jestem usatysfakcjonowany. Bardzo cieszą mnie kolejne 3 punkty. Graliśmy dobrze, kontrolowaliśmy grę. Pod koniec meczu troche za bardzo się rozkojarzyliśmy. Być może zabrakło troche doświadczenia u zmienników, ale musiałem kilka graczy oszczędzać przed meczem Ligi Mistrzów. Ancona stworzyła nam dużo kłopotów w końcowych minutach."

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 15:53

Wazne 3 PKT.

Dawniej Virus[Mauro].
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 15:59

Juventinho pisze:Po meczu powiedzieli:

Miccoli: Cieszę się bardzo z bramek. Najważniejsze są jednak 3 punkty zdobyte z Anconą. Bramki chciałbym zadedykować Danilo i Federico"

Lippi: Jestem usatysfakcjonowany. Bardzo cieszą mnie kolejne 3 punkty. Graliśmy dobrze, kontrolowaliśmy grę. Pod koniec meczu troche za bardzo się rozkojarzyliśmy. Być może zabrakło troche doświadczenia u zmienników, ale musiałem kilka graczy oszczędzać przed meczem Ligi Mistrzów. Ancona stworzyła nam dużo kłopotów w końcowych minutach."
Lippi w tym wypadku wali same sportowe farmazony...

Zablokowany