Juventus oskarżony o osłabianie Serie A.
- KwiAtek
- Juventino
TomekW pisze:Wiem, wiem. Na pewno wiekszosc by sie cieszyla. Mogliby nadal pisac posty bezkrytycznie wychwalajace Juve i gnojace inne kluby i nikt by im nie marudzil. Ale ze z natury jestem zlosliwy to zostane tu zeby Was dreczycRadeKas pisze:Naprawde nikt cie tu nie trzyma, ani nie bedzie za toba plakal.:lol:
fajnie sie czasem poklocic

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Juverulez!
- Juventino
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Moim zdanie Galliani nieźle się ośmieszył publicznie. Tak ,tak jest prawda. Może niemiał tego tak dosłownie na myśli ale wyraził to w ten a nie inny sposób. Palną niezłą głupotę.
TomkuW, masz trochę racji ale w tej sytuacji chyba niemasz po co bronić Gallianiego, czesam trzeba przyznać rację rywalom
Co tu bronić jak koleś ewidentnie niepowiedział 1 mądrego zdania :?
TomkuW, masz trochę racji ale w tej sytuacji chyba niemasz po co bronić Gallianiego, czesam trzeba przyznać rację rywalom

- Martin
- Juventino
Bardzo mi przykro! Wiem, ze posypia sie na mnie znow obelgi i tym podobne ale panowie Marcin-IRONEK i Juverulez! otrzymuja kolejne ostrzezenia. I jesli do tej pory bylem poblazliwy, dawalem szanse tym co uzbierali 6 ostrzezen, tak teraz nie bedzie!!!!!!
ZANIŻACIE POZIOM FORUM.
PS. Wlasnie sprawdzilem. Juverulez! otrzymal wlasnie 6. ostrzezenie. A co za tym idzie BAN NATYCHMIASTOWY. Moze jeszcze zdarzy cos powiedziec na dobranoc. :evil: :evil: :evil:
ZANIŻACIE POZIOM FORUM.
PS. Wlasnie sprawdzilem. Juverulez! otrzymal wlasnie 6. ostrzezenie. A co za tym idzie BAN NATYCHMIASTOWY. Moze jeszcze zdarzy cos powiedziec na dobranoc. :evil: :evil: :evil:
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Nie rozumiem tej wypowiedzi..........i co z tego że łysego sprzedali jak mają teraz jeszcze lepszego Nedvedka??........Zaś jakieś gupoty...... A pan milański niach nie gada większych bzdur może kolega nie zrozumiał pańskiego kawału ale ja tak jak również nie czuję się głupia.........
A wracając do tematu to ciekawe co autor tej wypowiedzi by powiedział o polskiej lidze która co lepszego zawodnika sprzedaje gdzie się da :twisted: :twisted: :twisted:
A wracając do tematu to ciekawe co autor tej wypowiedzi by powiedział o polskiej lidze która co lepszego zawodnika sprzedaje gdzie się da :twisted: :twisted: :twisted:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Johnny777
- Juventino
No cóż...powiedział co wiedział... :? Sprzedaliśmy Zidana i dwa razy scudetto...ale osłabienie... :? A skoro tak osłabilismy Serie A to dlaczego w półfinale LM w zeszłym sezonie były aż (wg. niego chyba "tylko") trzy zespoły z Włoch?? Naprawdę....Serie A coraz słabsza.... :? :twisted:
- TomekW
- Juventino
Heh. Przyznaje, ze troche mnie ponioslo, ale to mi sie zdarzylo po raz pierwszy, wiec nie pisz "od razu wrzuty". I ze "typowe dla kibica Milanu", bo jakbys spojrzal na wypowiedzi niektorych swoich wspolwyznawcow to bys doszedl do wniosku, ze sie myliszWazup pisze:No tak...typowe dla kibica Milanu....od razu wrzuty...no ale normalka.

Uznam, ze pierwszego zdania nie widzeWazup pisze:Kolego, dobrze wiem ze nie jesteś aż tak głupi żeby pisać powarznie ze gwiazde dostaje sie za puchar europy. Ale dlaczego miałem tego nie wykorzystać na naszym forum ?? Hę ??

A dlaczego mialbys nie wykorzystac? Ja tego nie zabraniam, ale jesli swiadomie probujesz osmieszyc kibicow Milanu wyrywajac wypowiedzi z kontekstu, to nie licz, ze nie zareaguje

Hehe. Tak zle nie byloTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Co tu bronić jak koleś ewidentnie niepowiedział 1 mądrego zdania

No widzisz. Nikt nie chce siedziec tylko forumowicz kouba, ktory ma na forum Milanu srednia 5.25 posta dziennie :lol: :lol: Widac lubi siedziec w syfiekouba pisze:siedzi tu bo na tym ich forum milanu jest taki syf że nikt by nie chciał siedzieć

Maggie Del Piero - nie mowilem o Tobie

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
- BIGGI
- Qualità Juventino
HEHEHEH za to Wy umiecie...nakupili pseudogwiazdy i jeszcze LM nie wygrali :lol: :lol: :lol: :lol: Juve - Real 3-1......i kto tu nie umie robić transferów ?? Tu właśnie o to chodzi, żeby kupić kogoś mniej znanego i zgrać zespół na miare finału LM, a nie nakupować gwiazdeczki i przegrać z tymi co nie umieją robić transferów. :lol: :lol:r9 pisze:Potwiedzam, nie umiecie robić transferów !
- Martin
- Juventino
Oj i znow kolejne bany. No niestety. Tak sie zlozylo, ze Olszan, ktorego juz wypowiedz wykasowalem i JuveFane_10 mieli juz 6 ostrzezen. Jednak tak sie zlozylo ze nie wywalalismy ich tylko chcielismy im dac druga szanse. Nie wykorzystali ich. Bardzo mi przykro. Tym samy zegnamy Olszana i JUVEFANE_10
A temat zamykam bo widze ze niektorzy fani nie dorosli do powaznych dyskusji i obrzucaja sie blotem.
A temat zamykam bo widze ze niektorzy fani nie dorosli do powaznych dyskusji i obrzucaja sie blotem.
Log in: 15.12.1997