Juventus oskarżony o osłabianie Serie A.

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2003, 22:42

TomekW pisze:
RadeKas pisze:Naprawde nikt cie tu nie trzyma, ani nie bedzie za toba plakal.
Wiem, wiem. Na pewno wiekszosc by sie cieszyla. Mogliby nadal pisac posty bezkrytycznie wychwalajace Juve i gnojace inne kluby i nikt by im nie marudzil. Ale ze z natury jestem zlosliwy to zostane tu zeby Was dreczyc ;) :lol:

fajnie sie czasem poklocic :wink: a gdyby nie kibice innych klubow, zarejstrowani na tym forum, nie bylo by tak ciekawych wymian zdan i sporow o to kto np. zdobedzie nagrode France Football :D

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2003, 22:46

Forumowiczu Tomekw, na twoim miejscu udał bym się do lekarza zwanego psychiatrą, bo chyba ci się zwoje na mózgu wyprostwały.
A co do temtu to ja wogóle nie rozumiem o co chodzi temu gościowi.

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2003, 22:52

hehe, jak was tak męczą te 2 gwiazdki Milanu, to se sciagnijcie z fifaonline.it dodatek ze Juve gra z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> :P

Obrazek
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2003, 22:53

to jakaś kompletna bzdura
nie trzeba miec samych wielkich nazwisk z poza Włoch żeby byc silnym

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 15 października 2003, 23:08

Moim zdanie Galliani nieźle się ośmieszył publicznie. Tak ,tak jest prawda. Może niemiał tego tak dosłownie na myśli ale wyraził to w ten a nie inny sposób. Palną niezłą głupotę.
TomkuW, masz trochę racji ale w tej sytuacji chyba niemasz po co bronić Gallianiego, czesam trzeba przyznać rację rywalom :wink: Co tu bronić jak koleś ewidentnie niepowiedział 1 mądrego zdania :?

Obrazek
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2003, 23:15

Bardzo mi przykro! Wiem, ze posypia sie na mnie znow obelgi i tym podobne ale panowie Marcin-IRONEK i Juverulez! otrzymuja kolejne ostrzezenia. I jesli do tej pory bylem poblazliwy, dawalem szanse tym co uzbierali 6 ostrzezen, tak teraz nie bedzie!!!!!!
ZANIŻACIE POZIOM FORUM.

PS. Wlasnie sprawdzilem. Juverulez! otrzymal wlasnie 6. ostrzezenie. A co za tym idzie BAN NATYCHMIASTOWY. Moze jeszcze zdarzy cos powiedziec na dobranoc. :evil: :evil: :evil:

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2003, 23:26

Nie rozumiem tej wypowiedzi..........i co z tego że łysego sprzedali jak mają teraz jeszcze lepszego Nedvedka??........Zaś jakieś gupoty...... A pan milański niach nie gada większych bzdur może kolega nie zrozumiał pańskiego kawału ale ja tak jak również nie czuję się głupia.........
A wracając do tematu to ciekawe co autor tej wypowiedzi by powiedział o polskiej lidze która co lepszego zawodnika sprzedaje gdzie się da :twisted: :twisted: :twisted:

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2003, 23:50

No cóż...powiedział co wiedział... :? Sprzedaliśmy Zidana i dwa razy scudetto...ale osłabienie... :? A skoro tak osłabilismy Serie A to dlaczego w półfinale LM w zeszłym sezonie były aż (wg. niego chyba "tylko") trzy zespoły z Włoch?? Naprawdę....Serie A coraz słabsza.... :? :twisted:

TomekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2003, 01:43

Wazup pisze:No tak...typowe dla kibica Milanu....od razu wrzuty...no ale normalka.
Heh. Przyznaje, ze troche mnie ponioslo, ale to mi sie zdarzylo po raz pierwszy, wiec nie pisz "od razu wrzuty". I ze "typowe dla kibica Milanu", bo jakbys spojrzal na wypowiedzi niektorych swoich wspolwyznawcow to bys doszedl do wniosku, ze sie mylisz ;)
Wazup pisze:Kolego, dobrze wiem ze nie jesteś tak głupi żeby pisać powarznie ze gwiazde dostaje sie za puchar europy. Ale dlaczego miałem tego nie wykorzystać na naszym forum ?? Hę ??
Uznam, ze pierwszego zdania nie widze ;) Albo potraktuje je jako rewanz, ze ocene mozliwosci umyslowych ;) i uznam, ze jestesmy kwita ;) (ewentualnie mozemy nawet zakopac topor wojenny ;))
A dlaczego mialbys nie wykorzystac? Ja tego nie zabraniam, ale jesli swiadomie probujesz osmieszyc kibicow Milanu wyrywajac wypowiedzi z kontekstu, to nie licz, ze nie zareaguje :) Zwlaszcza, ze jeden z forumowiczow uwierzyl, ze to nie byl zart ;)
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Co tu bronić jak koleś ewidentnie niepowiedział 1 mądrego zdania
Hehe. Tak zle nie bylo ;) Powiedzial, ze Milan transferami wzmacnia Serie A i transfer Kaki to potwierdza (a takze pozbycie sie Roque Juniora ;)) Zreszta sadze, ze ta wypowiedz bardziej wzburzyla kibicow Juve niz dzialaczy. Do tego nie mamy pewnosci czy byla dobrze przetlumaczona :lol:
kouba pisze:siedzi tu bo na tym ich forum milanu jest taki syf że nikt by nie chciał siedzieć
No widzisz. Nikt nie chce siedziec tylko forumowicz kouba, ktory ma na forum Milanu srednia 5.25 posta dziennie :lol: :lol: Widac lubi siedziec w syfie ;)
Maggie Del Piero - nie mowilem o Tobie :) Przy okazji przepraszam normalnych forumowiczow, ktorzy mogli sie poczuc urazeni moja wypowiedzia :) Nie do Was ja kierowalem :D (tak, wiecie o kogo chodzi :D)

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
r9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2003, 08:46

Potwiedzam, nie umiecie robić transferów !

____________JA_____________
+++++++++R9++++++++++
RONALDO
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2003, 11:48

r9 pisze:Potwiedzam, nie umiecie robić transferów !
HEHEHEH za to Wy umiecie...nakupili pseudogwiazdy i jeszcze LM nie wygrali :lol: :lol: :lol: :lol: Juve - Real 3-1......i kto tu nie umie robić transferów ?? Tu właśnie o to chodzi, żeby kupić kogoś mniej znanego i zgrać zespół na miare finału LM, a nie nakupować gwiazdeczki i przegrać z tymi co nie umieją robić transferów. :lol: :lol:

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2003, 11:51

Oj i znow kolejne bany. No niestety. Tak sie zlozylo, ze Olszan, ktorego juz wypowiedz wykasowalem i JuveFane_10 mieli juz 6 ostrzezen. Jednak tak sie zlozylo ze nie wywalalismy ich tylko chcielismy im dac druga szanse. Nie wykorzystali ich. Bardzo mi przykro. Tym samy zegnamy Olszana i JUVEFANE_10
A temat zamykam bo widze ze niektorzy fani nie dorosli do powaznych dyskusji i obrzucaja sie blotem.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
ODPOWIEDZ