Czarna robota....
- BIGGI
- Qualità Juventino
Napisałem ze "Z NATURY". ale jesli weżmie sie do roboty to widac efekty..chocby na sportowcachwojtom11 pisze:a ja mysle inaczej ..... czarnoskórzy byli zawsze wytrwalsi od bialych np. biegi , praca(przymusowa) , i mysle ze kondycyjnie murzyni są lepsi od bialych (ale nie bardzo duzo)BIGGI pisze:Nie sądze, murzyni są z natury leniwi...
- Johnny777
- Juventino
Biggi q..a weź się facet zdecyduj, albo jesteś na forum albo Cię nie ma..(wolałbym żebyś był
) Bo najpierw piszesz "the end" a potem gdzie popadnie znajduję Twoje posty świeższe niż ten z deklaracją końca "kariery" na forum... :? Nabijacza Ci zdjęli więc chyba nie masz już co marudzić...
Wiem że dostanę ochrzan że miałem Ci to na priv wysłać ale tak już wyszło... 

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
No nie jestem pewien czy oni ganiali gepardy, czy gepardy ich.JuveQL pisze:masz racje...jak sie w dziecinstwie za gepardami ganiało to potem ta szybkośc zostajeYari pisze:Zgodze sie z kilkoma osobami że murzyni mają lepszą kondycje. Nie dziwota że murzyni są najszybszymi ludźmi świata:):)
A co do murzynów żeczywiście oni są jednymi z najleprzych defensywnych pomocników, ale Tacchinardi jest chyba najleprzy na tej pozycji we Włoszech, jeżeli nie na świecie.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero