# 8 Teun Koopmeiners
- Szwamb
- Juventino

- Podziekował: 37 razy
- Otrzymał podziękowanie: 33 razy
Na KMŚ grał w ofensywnej trójce. Różne sytuacje na boisku wymagają różnych piłkarzy. Na KMŚ nie grał źle, okresowo nieźle głęboko rozgrywał i miał nosa do dojścia do piłki w meczu przeciwko MC.
Pewnie Tudor będzie go wprowadzał gdy skrzydła nie będą funkcjonować jak należy lub/i by przechodzić do 352 a KOOP miałby być w takim 352 lewym/prawym ŚP.
Mam nadzieję, że po przepracowaniu fizycznie i psychicznie lata będzie gotów jakkolwiek nawiązać do gry z Atalanty.
polecam www.sokker.org

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów
menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów
- Methodman
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Byłem mega zwolennikiem tego transferu ale gościu od momentu przyjścia chyba zapomniał jak się gra w piłkę. U gościa nie widać żadnych piłkarskich atutów, w Atalancie słynął z dobrego strzału z dystansu a w Juve przez 1,5 roku chyba strzału nie oddał jednego dobrego zza szesnastki. Nie wiem co z chłopem się stało i czy w ogóle jest w stanie jeszcze się odbudować.
- B@rt
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 27 razy
Ale smuty pociska. Od kiedy jest w Juve, chyba tylko na wahadle nie był próbowany. Nie chce mi się tego szczegółowo analizować, ale to nie jest tak, że od ponad roku jest przyspawany do roli podwieszonego pomocnika. Na pozycji, do której tak wzdycha, również dostawał mnóstwo szans i nie było widać żadnej różnicy. Kopiesz się po czole, chłopaku, bądź mężczyzną i weź to na klatę, a nie opowiadasz bzdury o pozycjach.