Buffon i Chelsea
- ForzaInter
- Interista
No coz Abramowicza nie lubie bo kolo nawet na pilce sie nie zna. Widac to po ostatnim meczu z Besiktasem. Druzyna powinna stanowic kolektyw a nie tylko losowo dobrane gwiazdy. Mysle ze Buffon stracilby na przejsciu do Chelsea. Poza tym nie robmy se zludzen bo on i tak nie przejdzie. :twisted:
Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone

- K@A
- Juventino
Nie wieże że Bufon chcial by odejść z Turynu. Przeciesz Bufon jest najlepszym bramkażem świata to jak by mugl odejść z najlepszego klubu świata :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
JUVE KING :] !!! FORZA LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALE
- Dionizos
- Juventino
Nie wierze w transfer Buffona do Chelsea. To juz by byla lekka przesada. A poza tym Chelsea ma jednego z najlepszych bramkarzy świata Carlo Cudiciniego. Może i popelnil blad w meczu z Besiktasem. Ale to nie powod żeby sprowadzac nowego bramkarza.
- asiunia
- Juventino
na onecie pisze:
ale mam nadzieję, że Juve nie odda Buffona bo to byloby straszne !!!!
Ta inofrmacja wzbudzila we mnie niepokój :?Abramowicz jest rozczarowany postawą Carlo Cudiciniego w dotychczasowych meczach. Dlatego postanowił wystąpić z ofertą dla Juventusu i rozpocząć starania o kupno Buffona, który należy do najlepszych bramkarzy świata.
Właściciel Chelsea jest gotowy zapłacić za Buffona 34 mln funtów.

Dumni po zwycięstwie wierni po porażce

Bianconeri
Scuderia Ferrari
Visca el Barca

Bianconeri
Scuderia Ferrari
Visca el Barca
- Roberto!
- Juventino
Jeżeli JUVE sprzedałoby Bufona, to byłby to największy błąd transferowy w całej historii JUVE :!: :!: :!: Ale nie sądze żeby do czegoś takiego doszło. Tym bardziej, że po historii z Van Der Sarem, który okazał się wielkim niewypałem, nie dadzą odejść za żadne pieniądze takiemu bramkarzowi jak Bufon :!:
JUVE zawsze będzie numero uno !!!
Roberto!
Roberto!
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
buhahahahahahahahahahaha
Gigi gdzie?????????????????????
Ja cie sune nie no już lepszych jaj dawno nie było buhahahahahaha
Gigi nigdzie nie odejdzie już Azuriany w tym głowa

Gigi gdzie?????????????????????
Ja cie sune nie no już lepszych jaj dawno nie było buhahahahahaha
Gigi nigdzie nie odejdzie już Azuriany w tym głowa

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- nookie
- Juventino
Juventinho pisze:P.S. To nie sztuka kupić najlepszych piłkarzy i wygrywać... (odnośnie Realu i własnie Chelsea).
prawda nie sztuka..ale Chelsea nie udaje sie nawet wygrywac z takim skladem..to jest wlasnie zalosne w tym wszystkim :lol: :lol: :lol:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Alexxxxx
- Juventino
Ja bym Abramowiczowi już podziękował jest arogandzki szczerze ppowiedziawszy. Ma kase i cmysli, że jest Bogiem. Juve jest najlepsze. Buffon nie odejdzie.Działacze tego nie chca i sam Giggi nie chce. Więc nie ma tu Rusek co do gadania. Jakbym był policjantem przy wieździe do Turynu, powiedziałbym mu:
" Panu już dziękujemy " :!: :!: :!:
" Panu już dziękujemy " :!: :!: :!:
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Johnny
- Juventino
WKURZAJĄ MNIE !!!!
Podajcie choć jeden konkretny i przekontwujący powód dla którego Buffon miałby opuścić JUVE i dlaczego JUVE miałoby sprzedawać Buffona?
Kasa? Na pewno nie, tego im przecież nie brakuje!!! Byłby to szczyt idiotyzmu, ale nie ma się co martwić władze JUVE nie są idiotami :!:
Podajcie choć jeden konkretny i przekontwujący powód dla którego Buffon miałby opuścić JUVE i dlaczego JUVE miałoby sprzedawać Buffona?
Kasa? Na pewno nie, tego im przecież nie brakuje!!! Byłby to szczyt idiotyzmu, ale nie ma się co martwić władze JUVE nie są idiotami :!: