Olympiakos - Juventus 2.kolejka LM
- kouba
- Qualità Juventino
to kim byś sie musiał nazwać jakbyś stawiał na 2-0 w plecyJUVEJAH90 pisze:Mam nadzieję że wywieziemy z pireusu 3 punkty, ale nie będzie to banalnie proste. Jestem pesymistą, stawiam 1-1

wg mnie ten wynik byłby dobry
- BIANCONERI
- Juventino
Greckie kluby na własnym boisku zawsze są bardzo groźne,a to za sprawa swoich fanatycznych kibiców.Myśle jednak,że mimo osłabień Juventus wygra,stawiam na 1-0.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Alexxxxx
- Juventino
Zobaczymy. Ja bym chciał 3:0. Ale nie wiem jaki wynik obstawie w Typuj wynik. Wązne jest , że zgra Treze, któru rzem z Di Vaio mam nadzieje rozmontuje obrone rywali. Juventus ma bardzo wyrownany skład. Mysle, że spokojnie nasza druzyna powinna wygrac z Olympiacosem.Za przykład może posłuzyć wynik Mnu z innym greckim klubem Panathinaikosem (dobrze to napisałem :roll: ). Więc uważam, że mimo bez naszego najważniejszego punktu ( Alexa "Pinturicchio" Del Piera) pokonamy anteński klub dośc łatwo, bez żadnych nerwowych sytuacji.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Reggie
- Juventino
Gramy bez Alexa, ale wraca Treze, a także Di Vaio jest w świetnej strzeleckiej formie. Więc o ten mecz się nie boję. Co prawda nie gra także Thuram, ale i tak jest kilku dobrych jego zmienników.
Stawiam wię 2-1 lub 3-1 oczywiście dla Juve
Stawiam wię 2-1 lub 3-1 oczywiście dla Juve
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Reggie
- Juventino
Panathinaikos napisałeś dobrze ale ateński nie bardzo.Alexxxxx pisze:Zobaczymy. Ja bym chciał 3:0. Ale nie wiem jaki wynik obstawie w Typuj wynik. Wązne jest , że zgra Treze, któru rzem z Di Vaio mam nadzieje rozmontuje obrone rywali. Juventus ma bardzo wyrownany skład. Mysle, że spokojnie nasza druzyna powinna wygrac z Olympiacosem.Za przykład może posłuzyć wynik Mnu z innym greckim klubem Panathinaikosem (dobrze to napisałem :roll: ). Więc uważam, że mimo bez naszego najważniejszego punktu ( Alexa "Pinturicchio" Del Piera) pokonamy anteński klub dośc łatwo, bez żadnych nerwowych sytuacji.

A poza tym Olimpiakos Pireus nie jest z Aten
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- ballack13
- Juventino
nie no panowie i kobiety według mnie juve skroji olimpiakos tak jak man utd panatinajkos(czy jak to sie pisze)
raczej inny wynik niż zwycięstwo juve bedzie porażką
raczej inny wynik niż zwycięstwo juve bedzie porażką
- Wojtom
- Juventino
w zupelnosci sie z tobą zgadzam !!!Nero pisze:Brak Del Piero to osłabienie, ale w końcu nie pierwszyzna.
Juve jest zbyt silne na Olympiakos. Wygra niezależnie od osłabień.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Semi
- Qualità Juventino
Nasz przewidywany skład jest bardzo silny. Obrone mamy solidną i myśle że nie stracimy nawet jednej bramki. W ataku dobrze się spisuje Di Vaio i myle że podtrzyma swooją dobrą passe i strzeli gola. Mój typ to 0:2
Juve4ever
gg 3417094
gg 3417094